Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Umíte odhadnout situaci? Berani jdou slepě proti zdi, Raci spoléhají na intuici

/
  • (shutterstock.com)
    11. května 2018 ● 06:00

    Jak dobré jsou vaše instinkty? Jdete za svou intuicí a když se vám něco nezdá, raději zpomalíte? Nebo se naopak ženete dál, i když tušíte těžký úder? Možná vám napoví vaše znamení zvěrokruhu. Někdo je předurčen k tomu, že svou intuici skutečně poslouchá, jiný to prostě neumí. Jak jste na tom vy?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Berana mají velmi tvrdou hlavu. Kvůli tomu svou intuici moc často neposlouchají, a i když mají určité tušení, že by ta situace nemusela skončit dobře, budou tvrdohlavě stát na svém.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci vyhodnocují situace velmi pečlivě, aby zjistili, zda jim jejich čas a úsilí za to stojí. I v případě příležitostí, které se zdají být nadějné, nebudou Býci poslouchat svůj vnitřní hlas a jen málokdy vybočí z původního plánu.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou dvě ega, která mají tendenci neustále mezi sebou zápasit. Je to díky jejich duální povaze, takže rozhodnost není jejich silnou stránkou. Moc dobře ale vědí, že by měli čas od čas naslouchat svému srdci a intuici.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci mají velmi citlivou duši, s níž se ne vždy lehce žije. Není tedy žádným překvapením, že nechávají svůj vnitřní hlas, aby je po většinu času vedl. Jen by si měli pamatovat, že někdy je dobré zapojit i mozek, protože ne všichni, s nimiž se Raci potkají, mají tak silnou intuici jako oni.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou dost dobře naladění na svoje vnitřní pocity, ale někdy to je pro něj boj, když druhá strana nereaguje stejně. Měli by se naučit více otevírat svoje srdce než dávat.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny dokážou velmi dobře vnímat svoje emoce a intuici, ale obvykle je začnou až moc analyzovat, což je největší chyba. Nemějte strach důvěřovat svému vnitřnímu hlasu, vždyť se znáte líp než kdokoli jiný.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Jakmile se Váhy rozhodnou, že něco udělají, je velmi těžké přesvědčit je, aby to udělaly jinak. Jsou také jasně přesvědčené o tom, že i když jim nitro něco našeptává jinak, nemůžou to udělat, protože by to skončilo neúspěšně.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou velmi intuitivní. Jejich schopnost rozpoznat zlé lidi od dobrých se projeví dřív, než ti špatní skutečně „udeří“. To je velmi prospěšné v tom, abyste oddělili zrno od plev. Ovšem neměli byste zavřít svoje srdce těm, kteří nic neudělali, jen se snažili získat vaši důvěru.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci milují schopnost dělat vlastní rozhodnutí a většinou se jim daří, aby to byla správná rozhodnutí. Možná ale budete muset pracovat na tom, abyste byli opatrnější a nedůvěřovali všem. Dobrá věc je, že zřídkakdy uděláte stejnou chybu dvakrát.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Vzhledem k tomu, že jsou Kozorozi opatrní, můžou nejprve dlouho váhat, zda poslechnout svoje instinkty, i když tušíte, že byste měli. Obvykle posuzujete situaci ze všech stran a zjišťujete, jestli ten další krok stojí opravdu za to. Bylo by vhodné, abyste čas od času vystoupili ze své komfortní zóny – čím vyšší je riziko, tím větší odměna může být.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou nezávislí a mají tendenci přijímat věci nesentimentálně, pokud se to tedy netýká životního prostředí nebo sociální sféry. Je pro ně cizí následovat svoji intuici, ale raději věří tomu, že to, co dělají, může ovlivnit svět a přinést všem větší dobro.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Je nepochybné, že Ryby jsou nejintuitivnější znamení zvěrokruhu. Jsou skutečně velmi hluboko spjaté se svými vnitřními emocemi. A protože jsou spojené s vyšší mocí vesmíru, za každých okolností jsou ochotné věřit své intuici  bez váhání.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz