Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co vás vytáčí? Berani nesnášejí čekání, Panny musí mít poslední slovo

/
  • (iStock)
    18. května 2018 ● 06:00

    Každého z nás stresuje něco jiného, někoho vytočí, když musí stát na červenou, jiného, když má před sebou spoustu úkolů, o nichž ví, že je nemůže včas stihnout. Největšími stresory, které nás vytáčejí, jsou peníze, vztahy, termíny a někdy i horoskopy. Co stresuje vás podle zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berany nejvíc vytáčí, když nedostanou hned to, co chtějí nebo po čem touží. To je pro ně stres, který u nich vyvolává nervozitu a trýznivé kousání nehtů, pocení a rudnutí. Jsou to Berani, jejich tvrdá palice prostě nesnese čekání.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býky stresuje, když nevědí, jak se věci a záležitosti vyvinou. Mají divokou představivost, takže před sebou vidí ty nejhorší scénáře a přehrávají si je v hlavě jeden po druhém, až jsou ve stresu. Proto se mnozí Býci uchylují k alkoholu a sexu, aby zmírnili napětí.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Co vytáčí Blížence? Neumí se rozhodnout. Mají tisíc možností a nikdy nevědí, kterou si vybrat. Všichni kolem jsou z nich už naštvaní a téměř na kolenou je prosí, aby už udělali ten krok, ale to ještě zhoršuje stres Blíženců. Tlak prostě nesnášejí.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci nesnášejí, když jsou moc dlouho mimo domov a když se ocitnou v neznámém prostředí. Nedej bože, když se ztratí, to je pak pěkně namíchne! Raci jsou domácí typy, takže je nejvíc stresuje, když nejsou se svými blízkými.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi doslova vytáčí, když někdo napadá jejich myšlenky a nápady. Jinak jsou laskaví, veselí a přátelští, ale jakmile někdo sáhne na jejich ego, je zle.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Když Panna nemá poslední slovo, je vytočená a může se urazit. Panny jsou šťastné tehdy, když jsou o krok napřed před ostatními, a když se to nedaří, jsou nervózní a vystresované.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy nejvíc vytáčí jejich vlastní stres, takže se snaží vyhnout jakémukoli konfliktu. Taky nesnášejí, když jsou nemocné, to je dokáže dost vystresovat. Velmi často raději nemoc přechodí, protože nevědí, jestli mají jít k lékaři, nebo ne.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíry dokáže vytočit, když jim někdo řekne něco, co je moc nepotěší, nebo je to málo potěšující. Jestli řeknete ženě narozené ve znamení Štíra, že je hezká, stráví zbytek dne přemítáním, proč jste jí neřekli, že je nádherná. To v ní vyvolá zmatek a stres.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Největší stres pro Střelce? Nejvíc je vytočíte tím, že o nich budete pochybovat. Střelci jsou velmi inteligentní, takže jakmile někdo pochybuje o jejich schopnostech, dostanou se do velkého stresu, který nedokážou zvládnout.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi milují záznamy o všem a o všech. Nejvíc je vytočí, když před nimi něco zatajíte, protože oni potřebují být neustále v obraze. Pro Kozorohy je to největší stresor, když nevědí, která bije.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáře nejvíc vytáčí a stresuje jejich vlastní pochybnosti o sobě samých. Nevěří, že jsou dobří a nemají velkou sebedůvěru. Každý den si tak pod sebou podřezávají židli, což jim navíc přivodí intenzivní stres.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby pokaždé zcela zaručeně vytočí, když se něco pokazí. Milují svou práci i rodinu a chtějí, aby vše klapalo perfektně. Jakmile se objeví i sebemenší mráček, je zle.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz