Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Test osobnosti: Vyberte si lapač, který odhalí vaše skryté já

/
  • Který byste zvolili?
    Který byste zvolili? (archiv)
    21. května 2018 ● 14:00

    Indiánské lapače snů si získaly velkou popularitu, a jejich pírka se třepetají i nad hlavami českých spáčů. Který si vyberete vy?

  • 1.

    Vyrovnaní a upřímní

    4983967:gallery:true:trueJste konzervativní, spolehliví a důvěryhodní. Důvěřujete ostatním, přestože jste na začátku velmi opatrní, dokud si nejste jisti druhou osobou. Současně máte také hlubokou potřebu důvěry. Nejste impulzivní ani spontánní. Vždy si rozmyslíte, než začnete jednat a děláte všechno svým vlastním tempem. Potřebujete čas na zpracování svých pocitů. Jste upřímní, vyrovnaní a berete své povinnosti vážně. Jste citliví na potřeby druhých a pečujete o blízký okruh přátel. Nepřátelství vás vždycky zaskočí a znejistí.

     

  • 2.

    Spravedliví a naivní

    Spravedlnost, rovnováha, neutralita, to vás charakterizuje. Chcete chránit ty, kd4983968:gallery:true:trueo jsou součástí vašeho světa. Někdy se cítíte osamělí, což je způsobeno hlavně tím, že toužíte po dokonalém světě a realita vám to tak trochu kazí. Slova, která definují vaši podstatu, jsou: nevinnost, čistota, rovnost, jednoduchost, řád, soběstačnost.

     

  • 3.

    Přátelští a tolerantní

    4983969:gallery:true:trueJste přátelský, milý a obecně příjemný člověk. Jste přesvědčivý a rozhodný spíše než agresivní. Jste vřelý, optimistický, extrovertní a často okázalý.  Milujete oslavy, party a obecně společnost. Často jste nejhlasitější mluvčí ve skupině. Jste tolerantní a přijímáte ostatní tak, jak jsou. Velmi vám záleží na tom, co si o vás myslí okolí, potřebujete publikum. Pokud jste příliš dlouho o samotě, deprimuje vás to.

     

  • 4.

    Empatičtí a kreativní

    4983970:gallery:true:trueJste citliví a soucitní, empatičtí a podprorující. Vždy myslíte nejdříve na ostatní, lidé k vám přicházejí hledat pomoc. Někdy ovšem mohou i zneužívat vaší dobroty. Jste jemná a svobodná duše, velmi vnímavá k pocitům ostatních, kteří vás ovšem mohou snadno zranit. Obvykle jste spíše introvertní než extrovertní a může vyvolat dojem, že jste plaší, ačkoli tomu tak není. Jste kreativní a chcete být originální ve všem, včetně oblečení a domácích dekorací. Milujete netradiční. Jste idealisté s velkou představivostí; často sníte o budoucnosti v ideálním světě. Lidé vás někdy pokládají za snílka.

     

  • 5.

    Nezávislí a odhodlaní

    4983971:gallery:true:trueJe pro vás důležitá moc a postavení. Jste nezávislí, odhodlaní,  a rádi máte všechno pod kontrolou. Emoce spíš potlačujete, důstojnost je pro vás nade vše. Někdy se necítíte příliš příjemně ve společnosti lidí, kteří jsou ve vyšším společenském postavení než vy.  Raději si udržujete odstup, chráníte se tak před negativními zážitky. Udržujete kolem sebe auru tajemnosti, někdy se však zbytečně bráníte radosti a potěšení, které vám život přináší. V práci postupujete metodicky, kontrolujete všechno až do posledního detailu.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz