Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Co byste měli letos v létě dělat? Panny číst, Váhy vyrazit s přáteli do přírody!

/
  • (iStock)
    27. června 2018 ● 06:00

    Spousta lidí si bere dovolenou, ale jen málo z nich ji skutečně využije naplno. Bojíte se nebo si prostě vybíráte takové aktivity, které vám nejsou blízké? Zkuste si letošní léto naplánovat podle zvěrokruhu, třeba to konečně vyjde podle vašich představ. A nemusí to být zrovna exotická dovolená, někdy najdete klid doma na zahradě.

  • 1.

    Beran

     

    Autor: iStock

     

    Udělejte si konečně pohodlí a dopřejte si pořádný relax. Vám bude stačit i prodloužený víkend bez telefonu a počítače a znova budete plní energie. Zkuste zajet na festival jógy, nebudete litovat.

     

  • 2.

    Býk

     

    Autor: iStock

     

    Spojte se s přírodou a vytvořte si oázu klidu ve své zahradě. Pro vás je právě fyzická práce a kontakt s hlínou ideálním plánem na letošní léto.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Nestresujte se tím, že budete plánovat pobyt v zahraničí v drahém hotelu, že budete zařizovat letenky a řešit stravování. Objevte letos v létě nová a vzrušující místa ve svém městě. Určitě něco najdete, a navíc ušetříte.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Vy byste měli letošní léto věnovat něčemu tvůrčímu, třeba nějakému řemeslu. Zvláště když bude venku ošklivo, můžete se vyřádit. Prozkoumejte, co všechno by vás bavilo, malujte, vyrábějte korálky nebo tvořte z keramiky.

     

  • 5.

    Lev

     

    Autor: iStock

     

    Lvi by měli v létě dělat všechny oblíbené aktivity, které je baví. Choďte tedy do divadla, vyrazte na filmový festival do Karlových Varů nebo na koncert pod širým nebem. Nemusíte letět do New Yorku, abyste viděli nejlepší módní přehlídky, najdete je i u nás.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Naplánujte si, které knihy si během léta přečtete, a taky si naplánujte, kdy budete číst. Knížky si můžete vzít kamkoli a číst je kdekoli, ať už budete na pláži nebo u bazénu, nezapomeňte si je s sebou vzít.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Letos v létě byste měli hlavně společensky žít! Spojte se s přáteli, známými a choďte grilovat, na koncerty nebo vyrazte někam na kola. Nejlepší letní párty zažijete jen se spoustou lidí!

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Potřebujete se dostat z reálného světa, takže ideální bude, když vyrazíte na plavbu na lodi. Stačí jen pár lidí, kterým věříte a s nimiž je vám dobře. Výlet na plachetnici vás zcela určitě aspoň na čas zbaví myšlenek na práci.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci milují dobrodružství, takže pro vás bude nejlepší vyrazit do nějaké neznámé země. Potřebujete poznávat, nasávat nové myšlenky a atmosféru. Rozhodně neuděláte chybu, když si počkáte na nějaký last minute, a klidně jeďte sami. Potřebujete čas sami pro sebe.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Pro vás je nezbytné trávit čas s rodinou a blízkými. A klidně i během léta, když máte dovolenou. Naplánujte si celodenní výlet do nějakého národního parku nebo zábavního střediska, kde se můžete pořádně vyřádit. Nebudete litovat. Hlavně neseďte doma.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Místo plánování dovolené využijte čas na to, abyste pomáhali někde, kde to je opravdu potřeba. Může to být útulek pro zvířata, charitativní organizace pro bezdomovce a podobně. Zaměřte se letošní léto na pomoc druhým a své schopnosti použijte pro dobrou věc.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Od ledna jste toho zažili dost, tak si to v létě užijte a ponořte se do toho, co vám dělá radost. Začněte psát poezii, skládat hudbu nebo dělejte něco kreativního, co jste se vždycky chtěli naučit! Nyní máte šanci vytvořit si slunečné a radostné léto podle svých představ!

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz