Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejlepší snídaně podle horoskopu? Býci mají jíst palačinky, Blíženci vejce

/
  • (iStock)
    29. června 2018 ● 06:00

    Hvězdy vám mohou pomoci nejen ve výběru partnera či práce, ale taky té nejvhodnější snídaně pro optimální zdraví. Možná to zní šíleně, snídat podle zvěrokruhu, ale zkuste to a možná zjistíte, že to na vás funguje. Jaká je tedy vaše dokonalá snídaně podle hvězd?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani jsou aktivní, produktivní a tvrdě pracují. Jejich tělo potřebuje co nejvíc živin, které jim dodají energii. Ideální jsou pro ně avokádové tousty se zeleninou nebo ovocem, miska ovesné kaše, vařené vejce nebo zeleninové smoothie.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci se moc nestarají o kalorie ani tuky a vlastně je ani moc nezajímá, co mají na talíři. Pokud jde o snídani, jedí to, co najdou v ledničce, nebo to, na co dostanou právě chuť. Hvězdy jim ale doporučují vejce, palačinky nebo quinou.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci milují směsice slaných a sladkých chutí, takže jim k snídani bodnou preclíky, obiloviny naslano, nebo dokonce hamburgery. Podle zvěrokruhu by ale měli jíst hlavně vejce nebo pudink.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci mají rádi klasiku i ve stravování. Snídani nejraději začínají šálkem kávy a kouskem sýra. Podle horoskopu by ale měli jíst zdravější potraviny, například ovesné vločky s ovocem nebo palačinky s medem, smoothie z avokáda či sendvič s arašídovým máslem.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Kreativní a produktivní Lvi milují ke snídani tučná jídla. Zní to možná podivně, ale ideální jsou pro ně polévky, tacos, hamburgery nebo těstoviny. Není to zase tak hrozná volba pro snídani, ovšem měli by sledovat příjem tuků, aby udrželi hladinu cholesterolu v normě.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou trošku líné, ale wellness orientované, takže mají tendenci snídat něco rychlého a pokud možno dietního. Perfektní volbou jsou pro ně smoothie nebo tvaroh s ovocem.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Pro Váhy jsou vynikající ke snídani různé omelety, které jim poskytnou dostatek bílkovin. Jen by měly myslet na to, že k bílkovinám by měly přidat i sacharidy bohaté na antioxidanty.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři, vy jste vášniví a asertivní, takže milujete jídla, která vás rozpálí. Ideální jsou pro vás sladké tousty či palačinky se skořicí, ovšem nepohrdnete ani vajíčky natvrdo. Nezapomeňte si je ale posypat pořádně pepřem. 

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Dobrodružní Střelci milují ke snídani nejrůznější omáčky. Ovšem ideální jsou pro ně chia semínka, ořechy, ovocný salát s quinoou nebo toust se smaženými vajíčky.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi usilují o vše praktické, zvláště pokud jde o snídani. Mají sice rádi ovesné vločky, ale ty moc vhodné nejsou. Lepší volbou jsou sendviče, celozrnné pečivo, vafle nebo dýňové ovesné vločky s jogurtem.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři rádi sledují, co konzumují. Proto obvykle volí snídaně vyvážené a zdravé. Jejich ideální snídaně je jogurt s čerstvým ovocem, muffiny nebo různé cereálie, které jim dodají energii.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Klidné a soucitné Ryby rády vidí na všem to lepší. Nebojí se diet a rády experimentují s potravinami. Vhodné snídaně jsou pro ně míchaná vejce, zelenina, jogurty, ale i sušenky nebo palačinky.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz