Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Najdete v létě lásku? Býci potkají někoho zvláštního, Váhy si budou užívat

/
  • (Shutterstock)
    7. července 2018 ● 06:00

    Léto bývá ve znamení dovolených a romantiky, takže pokud jste single a nechcete být single, možná právě to letošní léto vám přinese do života někoho zajímavého. Co na to říkají hvězdy?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Možná jste dosud nebyli spokojení s vaším milostným životem, ale nezoufejte. Berani, vy jste typem člověka, který by neměl mít strach hledat. Je velmi pravděpodobné, že se letošní léto seznámíte s někým hodně zajímavým a zvláštním, a to ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat. Třeba ve frontě na kafe nebo na autobusové zastávce. A nemusíte se ani dvakrát snažit, stačí se jen usmát. Máte totiž přirozený talent na to, abyste k sobě druhé pohlaví přilákali.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci dávají v létě přednost romantickým dobrodružstvím, místo potápění nebo nicnedělání. Vám hvězdy na letošní léto předpovídají někoho speciálního, kdo vstoupí do vašeho života. Je pravděpodobné, že to bude celkem pecka, ale nenechte se vystrašit. Dokonce i vaši přátelé, kteří si budou myslet, že to nebude mít delšího trvání, se budou mýlit. Zkuste se to brát s nadhledem a netlačte na pilu.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Jestli jste se, Blíženci, v poslední době cítili v oblasti lásky celkem fajn, je tedy správný čas na to, abyste letošní léto odpočívali a nikam se nehrnuli. Zejména ne do letních flirtů a pokusů zkazit vztah, který máte. Pokud partnera nemáte a v minulosti jste byli několikrát citově zraněni, jděte na vše raději pomalu a jen se bavte, nic neberte vážně. Neskončilo by to dobře. I když, na druhou stranu, jeden nikdy neví, že?

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci nikdy nemají problém najít lásku, ale někdy se vyděsí, když o ně někdo projeví až moc velký zájem. Nepochybujeme o tom, že letos v létě najdete určitě někoho, s kým vám bude dobře. Jediné, na co byste si měli dát pozor, je rozbíjení jiných vztahů. To si raději dobře promyslete. Je totiž pravděpodobné, že budete nepříjemně překvapení tím, na koho jste narazili. Kdo je ochoten podlehnout pokušení, podlehne i příště.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Není žádné tajemství, že Lvi mají vždy dost obdivovatelů na poli lásky. A léto není výjimkou. Máte-li ale v plánu letos aktivní léto, buďte opatrní, abyste se moc neunavili. Když nemá Lev dost času sám pro sebe, může skončit poněkud vyčerpaně a neuspokojeně. Ujistěte se, že máte nějaký čas sami pro sebe, teprve pak se zamyslete nad tím, jestli máte dost energie na to začínat nějaký nový vztah.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny by měly být letos v létě tak trochu sobecké. Obvykle se takhle nechováte, protože máte rádi, když jsou všichni kolem vás šťastní. Panny jsou známé tím, že se zaměřují na super malé detaily v životě a že rády vše pozorují a analyzují. Proto se v létě nebojte vystoupit z vaší komfortní zóny a snažte se co nejvíc uvolnit. Vždyť které roční období je lepší na to, abyste projevili svou divokost, než právě léto?

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Možná stále váháte, zda letos v létě něco prožít a zažít. Váš letní horoskop lásky vám předpovídá, že se setkáte se spoustou potenciálních zájemců, takže se nebraňte a sejděte se klidně se všemi. Život je i o tom, abyste se bavili, tak se bavte! Jako váhavé Váhy budete šťastnější, když prozkoumáte více mužů a setkáte se s různými lidmi, než se usadíte s jedním. Máte-li partnera, pak v létě přemýšlejte o tom, jestli je pro vás skutečně ten pravý.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou obvykle velmi okouzlující, pokud jde o namlouvání. Buďte tedy opatrní, abyste nenarazili na dalšího Štíra. Jste taky známí tím, že ve vztahu se snažíte mít věci pod kontrolou. Pokud se tedy nebojíte ublížení, letos v létě trochu uvolněte otěže a přestaňte sami sebe i toho druhého kontrolovat. A pokud nikoho nemáte, nehledejte dokonalost, buďte odhodlaný a jděte do toho.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci, váš letní horoskop lásky vypadá moc dobře. Jste dobrodruzi tělem i duší, zvláště v letních měsících. Nemáte-li dosud žádného partnera, pak vám předpovídáme bláznivé letní noci plné romantiky a vášně. Jestli se chystáte někam cestovat, je pravděpodobné, že se tam konečně setkáte s někým, kdo vás zaujme. Nemáte totiž problém dát se s někým do řeči. Jen pozor, aby to nebylo až moc rychle a potenciálního partnera jste nevylekali.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi, vy byste letos v létě měli svůj citový život obrátit vzhůru nohama! Zvláště červenec je ideální pro to, abyste vyzkoušeli různé typy vztahů, třeba nějakou seznamovací aplikaci v mobilu. Vůbec se nebojte toho, co si o vás ostatní pomyslí, nebojte se dělat to, po čem toužíte. Oživte svůj život tím, že budete chodit do míst, kde můžete někoho zajímavého potkat, klidně randěte s více nápadníky, bude to vzrušující. Nikdy nevíte, kdy a kde narazíte na opravdovou lásku. 

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři by si měli udělat letos v létě čas sami na sebe, teprve pak skočit do nových vztahů nebo avantýr. Ovšem neznamená to, že byste nikoho nepotkali, právě naopak. Než si ale něco začnete, nezapomeňte se ujistit, že jsou všechny vaše potřeby naplněné. Nebojte se, pokud je potenciální nápadník jiný než vy, protiklady se mají tendenci přitahovat. Dokonce i když se vám bude zdát, že ten někdo není úplně váš typ, může být pro vás ideální. Konečné rozhodnutí udělejte až v srpnu, to vám budou hvězdy nakloněny.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby, pro vás bude letošní léto doslova vichřice emocí. Zejména začátek července bude k vašim erotickým potřebám vstřícný, choďte proto hodně do společnosti a rozhodně potkáte někoho, kdo na vás bude pořád myslet (a vy na něho). Navzdory vaší touze být všude a pro všechny, pamatujte si, že i vy potřebujete čas pro sebe. A máte-li pochybnosti o tom, jestli jste skutečně šťastní, není to ten pravý partner pro vaší rybí povahu.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz