Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší místo pro sex podle zvěrokruhu? Tahle musíte vyzkoušet!

/
  • (iStock)
    18. července 2018 ● 06:00

    Sex nemusí být monotónní a nudný, můžete ho opepřit špetkou dobrodružství a zábavy. Proč třeba nezměnit místo, na kterém se pravidelně milujete? Vyberte si ho podle horoskopu a zažijete něco fantastického!

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com

    Berani jsou odvážní a velcí dobrodruzi. Milují experimenty a nevadí jim říct si o to, co chtějí. A klidně budou všem na očích, takže jejich ideální místo na sex je balkón. Jakmile totiž „hrozí“, že je někdo uvidí, jsou doslova jako utržení ze řetězu.

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com

    Býci jsou velmi vášniví a taky emocionální. Milují intimitu a v sexu vyžadují romantiku i zábavu dohromady. Jejich ideální místo na sex? V přírodě někde na louce, pod stromem nebo v noci pod širým nebem, kde mohou sledovat hvězdy.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com

    Blíženci jsou průzkumníci, kteří nepotřebují moc romantiky. Jejich cílem je získat v sexu další zkušenosti a poznat něco nového. Jsou to lidé, kteří milují výzvy. Ideální místo je pro ně například pláž nebo moře, kde jejich tělo budou omývat kromě partnerových rukou taky vlny.

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com

    Raci mají rádi intimitu a pohodlí. Potřebují vždy cítit bezpečí, a to i v sexu. Nejlepším místem je tedy pro ně uzavřený pokoj, kam se nikdo jiný nemůže dostat, a kde je nikdo nemůže překvapit.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com

    Lvi jsou lidé, kteří milují okázalost. Jejich sexuální energie je silná, stabilní a taky charismatická. Sex můžou provozovat téměř kdekoli, kde dají najevo svou sílu – třeba v restauraci na toaletách opření o zeď. Cítí vzrušení, když vědí, že by je někdo mohl překvapit.

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com

    Praktické Panny jsou praktické i v sexu. Moc fantazie u nich nečekejte, a to ani v případě výběru místa. Ovšem někdy zkoumají rády nové polohy i místa. Nejlepší místo pro sex je pro ně ložnice, případně kuchyňská linka.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com

    Váhy jsou sice emocionální, ale jsou také ovládány touhami a vášněmi. Milují sex na různých místech v bytě, ať už je to koupelna, sprcha nebo vana plná pěny. K tomu sklenka vína nebo šampaňského a budete se cítit jako v nebi.

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com

    Štíři patří k nejvznešenějším znamením zvěrokruhu. Mají rádi tajemno a nejrůznější erotické pomůcky. Rádi se milují ve vodě, pokud už provozují sex na suchu, pak si rádi vezmou na pomoc hračky, bičíky a pouta.

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com

    Střelci jsou dobrodruzi, kteří milují spontánnost. Jsou divocí a vždy se snaží hledat nové pozice i místa pro sex. Jako zemské znamení ale nejraději volí podlahu nebo milování na dece někde na trávě, v kempu ve stanu nebo na loďce na vodě. Romantika a adrenalin v jednom, to je jejich představa ideálního sexu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com

    Kozorozi se nezdají, ale patří k nejvášnivějším znamením zvěrokruhu. Jejich sexuální energie je syrová a divoká, mají rádi horký sex plný nových výzev. Ideální místo pro sex? Zadní sedačky v jejich autě nebo ping-pongový stůl v nějakém sportovním areálu.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com

    Vodnáři jsou v sexu nekonvenční, líbí se jim zkoumat nové cesty a místa. Milují, když jejich sexuální partner vykřikuje vášní. Nejlepší místo pro sex je pro ně místnost plná zrcadel, kde si mohou svého partnera do sytosti prohlížet.

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com

    Ryby jsou citlivé a vášnivé, vždy se snaží v sexu udělat radost tomu druhému. Bývají i pokorné, ale pod slupkou pokory skrývají divokost. Nejlepším místem pro sexuální radovánky bude lavička v potemnělém parku pod rozsvícenými světly. Ryby jsou totiž rády, když jsou součástí show.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz