Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

/
  • Co o vás říká cikánský horoskop?
    Co o vás říká cikánský horoskop? (istock.com)
    28. listopadu 2023 ● 06:00

    Vznikl ve středověku a stejně jako jiné zvěrokruhy i on má dvanáct znamení. Podle mnohých je nejpřesnější a nejlépe vystihuje naši charakteristiku. Co vám jejich symboly zvěrokruhu sdělují?

  • 1.

    Podkova (22. 12. – 20. 1.)

    Autor: iStock

     

    Podkova znamená úsilí a práci. Velmi často cikáni používali podkovu jako talisman, který jim přinesl štěstí a odháněl smůlu. Lidé narození ve znamení podkovy mají dobrou intuici, někdy jsou až moc vážní. Málo důvěřují lidem, ovšem hledají ve vztazích zejména stabilitu. Nejdůležitější, po čem touží, je manželství a děti. Jsou ambiciózní a tvrdě pracují.

     

     

  • 2.

    Kalich (21. 1. – 19. 2.)

    Autor: iStock

     

    Kalich symbolizuje sjednocení a vnímavost. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, jsou kreativní, originální, někdy ale trochu nerozhodní. V životě mají hodně štěstí. Mívají tendenci k rozhazování a plýtvání, ale ve finále se jim vždycky všechno podaří. Ve vztazích jsou věrní a zásadoví, sami k sobě jsou pak velmi přísní.

     

  • 3.

    Kaple (20. 2. – 20. 3.)

    Autor: iStock

     

    Kaple symbolizuje náboženství a víru. Osoby narozené v tomto znamení jsou vážnější, tiché a nedůvěřivé, ale mají velkou schopnost najít si dobré přátele. Oplývají velkou duchovní silou a milují klid a pohodu. Jejich intuice a empatie jsou nadprůměrné. Někdy ale hůře zvládají stres.

     

  • 4.

    Dýka (21. 3. – 20. 4.)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení dýky jsou praktičtí, impulzivní a ambiciózní. Jejich povaha se podobá ostré dýce. Bez problémů jdou do boje a chladně řeší veškeré problémy, s nimiž se setkají. Mají též dobrou intuici, která z nich činí dobré vůdce. Jejich povaha je vášnivá, nesnášejí stereotypy.

     

  • 5.

    Koruna (21. 4. – 20. 5.)

    Autor: iStock

     

    Koruna symbolizuje čistotu a eleganci. Lidé narození ve znamení koruny mají vladařské schopnosti. Jsou přemýšliví a důslední ve svých aktivitách. Jsou také věrní, citliví a romantičtí. Někdy mají sklon k aroganci, opatrnosti a žárlivosti. Milují blaho a luxus a jsou ochotní kvůli tomu tvrdě pracovat.

     

  • 6.

    Svíčka (21. 5. – 20. 6.)

    Autor: iStock

     

    Symbolizuje moudrost a touhu po vzdělání. Lidé narození v tomto znamení jsou vysoce inteligentní a komunikativní, takže mají spoustu přátel, kteří je obdivují. Jsou také přirozeně zvědaví a rádi se učí novým věcem. Někdy jsou trochu lakomí. Když se zamilují a láska jim nevyjde, upadají často do melancholie nebo depresí.

     

  • 7.

    Kolo od vozu (21. 6. – 21. 7.)

    Autor: iStock

     

    Kolo symbolizuje příchod a odchod ze života. Tito lidé jsou citliví, rezervovaní a někdy trochu nejistí. Když milují, milují velmi intenzivně, což vede k tomu, že jsou až moc ochranitelští. Mívají složitou osobnost, jeden den jsou klidní a šťastní, druhý den smutní a rozzlobení. Celý život je provází nestabilita a silné emoce spojené hlavně s mateřstvím.

     

  • 8.

    Hvězda (22. 7. – 22. 8.)

    Autor: iStock

     

    Hvězda symbolizuje rovnosti mezi nebem a zemí. Cikánská hvězda má šest vrcholů se dvěma rovnostrannými trojúhelníky, což značí rovnost, úspěch a vnitřní rozvoj. Lidé narození v tomto znamení jsou optimističtí, okouzlující a chtějí ve všem vynikat. Osud jim bývá nakloněn. Jejich život je náročný a intenzivní. Téměř vždy jsou středem pozornosti a mají hodně přátel. Obvykle je najdete mezi herci, tanečníky nebo umělci.

     

  • 9.

    Zvon (23. 8. – 22. 9.)

    Autor: iStock

     

    Dokonalost, přesnost a odhodlání jsou znaky, které definují tohle znamení. Lidé, kteří se v něm narodili, jsou vysoce organizovaní a ambiciózní. Obvykle zastávají funkce, které jim umožní vyniknout v tom, v čem jsou dobří. Jsou chytří, analyzují a také rádi kritizují vše, co je obklopuje. Milují pořádek a pravidla, diplomacie jim moc neříká. Problém mají i s empatií, ale vědí, jak si užívat život naplno.

     

  • 10.

    Mince (23. 9. – 22. 10.)

     

    Autor: iStock

    Mince symbolizuje spravedlnost a rovnováhu. Lidé, kteří se narodili ve znamení mince, jsou citliví a emotivní. Mívají ale chvíle, kdy vybuchnou a ublíží těm, s nimiž vstoupili do konfliktu. Obvykle mívají umělecké sklony, mají rádi pěkný a útulný domov a zajímají se o ruční práce. Milují také zábavu, rozkoš a smích. Velkou chybou je jejich přehnaná důvěřivost, díky tomu je velmi často druzí zradí.

     

  • 11.

    Nůž (23. 10. – 21. 11.)

    Autor: iStock

     

    Nůž je spojen se silou, životem a smrtí. Lidé narození ve znamení nože jsou temperamentní a silní. Někdy působí vychytrale a tajemně. Mají analytické myšlení a snadno pochopí, co se kolem nich děje. Mají silnou touhu proniknout do nitra veškerých problémů. V lásce jsou nesmírně smyslní a někdy svou vášeň zneužívají.

     

  • 12.

    Sekera (22. 11. – 21. 12.)

    Autor: iStock

     

    Sekera symbolizuje svobodu. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, milují dobrodružství a jsou někdy trochu bezohlední. Jsou také ostražití. Umějí překonávat překážky a ze všeho nejvíc milují svobodu. Touží poznávat nová místa a také zažívat nové pocity. Jejich charakteristickým znakem je optimismus. Snadno se zamilují, ale taky velmi snadno odmilují.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz