Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co vás dokáže nejvíc zklamat? Střelce zrada, Ryby nedostatek respektu

/
  • (iStock)
    17. srpna 2018 ● 06:00

    Každý máme občas nějaká očekávání. Někteří doufají, že jim šéf zvedne plat, jiní sní o tom, že najdou opravdovou lásku. A někteří raději žádná očekávání nemají, aby nebyli zklamaní. Když už ale k tomu dojde, co vás ze všeho nejvíc zklame? Odpoví vám vaše znamení zvěrokruhu!

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Vás ze všeho nejvíc zklame nedostatek pozornosti. Pravda, všichni potřebujeme aspoň špetku zájmu, ale když Berana přehlížejí, naštve ho to až do nepříčetnosti. 

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býky zklame sexuální deprivace. Býci se velmi rádi milují, a právě v posteli mají největší očekávání. Že prožijí super soulož, že jim budou partneři neustále vykládat, jak jsou dobří. Když se toho nedočkají, je to pro ně nejhorší zklamání.

  • 3.

    Blíženci

     

    Autor: iStock

    Blíženci jsou zklamaní, když se nedokážou dohodnout. Rádi obchodují a rádi uzavírají různé smlouvy a dohody. Jakmile se jim to nepodaří a nevyjde jim to, klesnou do hlubin zklamání.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou zklamaní a deprimovaní z toho, když jim to neklape doma. Rádi cestují a prozkoumávají, ale pořád se potřebují cítit bezpečně, takže se rádi vracejí domů. Když nenajdou domov na svém místě, vyděsí je to. Jakákoli situace, která se vymyká normálu, se stává zdrojem frustrace a zklamání.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi se považují za vůdce ve všech situacích. Pořád musí být číslo jedna, a jakmile se ocitnou mezi lidmi, kteří je tak neberou, a dokonce je i převyšují, jsou velmi zklamaní. Lvi potřebují, aby je všichni brali jako autoritu.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou analytické a rády kritizují. Největší zklamání pochází z očekávání, které kladou na toho druhého. Zklamání je životní krví Panen a neustále se cítí zklamané i doma, zvláště když zjistí, že ani partner není takový, jakého si vysnily.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou zklamané, pokud někdo napadne jejich soukromí. Když někdo nezapadne do jejich představy soukromého prostoru, jsou frustrované. Váhy jsou nejvíc zklamané jinými lidmi, kteří něco očekávají, ale ony jim to nejsou schopné dát.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou zklamaní ve chvíli, kdy se jim nedaří uskutečnit něco, co si naplánovali. Jsou doslova posedlí myšlenkou, že by se něco nepodařilo tak, jak si usmysleli. Když to nevyjde, rozzlobí se a ztratí se v emocionálním ohni.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelce nejvíc ze všeho zklame zrada. Nic horšího pro ně neexistuje než zrada někoho blízkého. Střelci mají obvykle vysoce nastavenou laťku pro to, jak by mělo přátelství či vztah vypadat, a očekávají, že ostatní se budou chovat v souladu s jejich očekáváním. Jakmile jim někdo zalže nebo je zradí, jsou nesmírně zklamaní.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi stráví spoustu času přemítáním o tom, co druzí udělali nebo by měli udělat. Zvláště pak od těch, na které mají největší očekávání. Jsou zklamaní, když nemají nad ostatními kontrolu a když jim nemohou vysvětlit, co udělali špatně.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou snílci a milují sny. Zřídkakdy se ale chtějí skutečně zavázat k něčemu, co by jim pomohlo tento sen uskutečnit. Vždy se snaží spolehnout sami na sebe a jsou velmi zklamaní z myšlenky, že by museli spolupracovat ještě s někým dalším. Nejraději pracují sami a ve chvíli, kdy musí někoho požádat o pomoc, jsou velmi frustrovaní.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou ze všeho nejvíc zklamané z toho, když je někdo dostatečně nerespektuje. Ryby mají dojem, že dělají všechno perfektně a že by to ostatní měli uctívat téměř zlatem. Považují se za úžasné osoby, které nikdy nechybují. Jakmile si tedy někdo nemyslí, že jsou takové, jsou zklamané a jejich ego je pohmožděné na hodně dlouho.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz