Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak zaháníte nudu? Býci začnou uklízet a jíst, Váhy snít

/
  • (iStock)
    22. srpna 2018 ● 06:00

    Přestože se většinou snažíme, abychom se nenudili, někdy se jednoduše nudě nevyhneme. Třeba když čekáme dlouhé hodiny v čekárně u lékaře nebo sedíme na přednášce o tématu, které je pro nás absolutně nezajímavé, a tudíž nudné. Jak se snažíte v takovém případě nudu zahnat?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Pokud se Beran nudí, ať je to na přednášce, při hodině zeměpisu nebo na poradě, která se protáhla o dalších třicet minut, začne mluvit se sousedem, kolegou či spolužákem, vyrušuje a dělá různé žerty a vtípky. A pokud není Beran dospělý, chová se ještě bouřlivěji.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci cítí nudu doslova fyzicky, tak intenzivní pocit to pro ně je. Jsou unavení, zívají a ztrácejí schopnost soustředit se. Když už opravdu nemůžou nudu vystát, vyskočí a vygruntují byt odshora dolů a pak se za neuvěřitelnou nudu odmění zmrzlinou nebo popcornem.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Když se začne nudit Blíženec, začne si kreslit, hrát hry na notebooku nebo chytrém telefonu, hlavně aby tu nudu přežil ve zdraví. Psychicky se totiž cítí pod psa, takže nuda je pro ně doslova utrpení.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci se snaží nudu zahnat dvěma způsoby, buď si začnou nahlas stěžovat na všechny, kdo jsou v jeho blízkosti (i na svého zvířecího mazlíčka), nebo se snaží rozptýlit tiše a potají.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Když se začne nudit Lev, obvykle mlčky přemýšlí o tom, jak udělat z nudné situace brilantní a fascinující zábavu. V určité chvíli se pokusí změnit nudnou atmosféru třeba tím, že položí originální otázku nebo učiní nějaké sarkastické prohlášení.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Když je Panna na veřejnosti a začne se nudit, bude se snažit udržet zuby nehty, aby to nějak nekomentovala. Když už je nuda tak velká, že by v nich mohly explodovat emoce, začnou psát Panny esemesky a dívat se na Youtube. Pokud je Panna doma a nudí se, bude tančit po domě na atypickou hudbu, která se líbí jen jí. 

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou velcí snílci, když se nudí. Jakmile se začnou nudit, zavřou oči a budou snít o všem možném, co nudu zažene. Většinou to u nich skvěle funguje. Jen se může stát, že pak netuší, o čem byla řeč. Zvláště na poradě je to poněkud trapné.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři věří, že i nuda může být produktivní, takže když mají pocit, že se nudí, začnou vytvářet seznamy, budou hledat řešení pracovních problémů, nebo začnou kreslit autoportréty.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou rádi aktivní, takže se málokdy nudí, ale když už přece jen nuda přijde, nedokážou sedět na místě a musí se hýbat. To pak vypadají jako hadi, kteří se neustále vlní ze strany na stranu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Když se nudí Kozoroh, obvykle začne dělat něco zodpovědného a užitečného. Pokud má u sebe tablet nebo smartphone, využije je pro surfování nebo výzkum něčeho, co se mu bude hodit.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Nudící se Vodnáři si budou kousat nehty do masa, neustále se dotýkat vlasů, klepat nohama o zem nebo si budou hryzat rty – cokoli, co udrží jejich oči otevřené.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Když se Ryby nudí, obvykle viní samy sebe. Mají tvůrčí mysl, takže by mělo být snadné dostat se z nudné situace. Když už je nudy moc, raději jdou spát, aby ji zaspaly.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz