Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Andělé kolem nás: Poznáte vtěleného anděla mezi ostatními? Třeba jím jste i vy!

/
  • (iStock)
    29. srpna 2018 ● 06:00

    Specialistka na andělskou terapii Doreen Virtue tvrdí, že jsme v každém okamžiku obklopeni milujícími a mocnými anděly, kteří nám vždy pomohou. Někdy se prý stačí jen rozhlédnout, protože jsou mezi námi. A někdy můžeme být tím andělem i my sami.

  • 1.

    Kdo je vtělený anděl?

    Autor: iStock

     

    Podle Doreen Virtue každý, kdo se jako anděl chová. Čas od času je tedy vtěleným andělem naprosto každý. Vtělení andělé pociťují lásku ke každé bytosti a ochotně pomáhají, zato sobě často odepírají cokoli. Velmi často snášejí útrapy od svých partnerů, trpí často pocity viny a mívají složité vztahy. Mívají sklon k závislostem, například přejídání, jsou rození léčitelé a neumí říkat ne. Velmi často ignorují svoje vlastní potřeby. Vtělení andělé mají charakteristické rysy. Podle těchto je poznáte.

     

  • 2.

    Vypadají jako andělé

    Autor: iStock

     

    Inkarnovaní andělé do lidí mívají jemné rysy a jejich obličej je obvykle srdcovitého tvaru. Vysoké procento ženských andělů si zesvětluje vlasy nebo si je barví.

  • 3.

    Mají složité vztahy

    Autor: iStock

     

    Protože se andělé snaží neustále pomáhat a zachraňovat ostatní, mívají za sebou spoustu vztahů, které nejsou zdravé a které jsou založené na závislosti. Mají tendenci vidět v ostatních jen to dobré, takže velmi často přehlížejí špatné chování. Mnoho inkarnovaných andělů má za sebou několik manželství i rozvodů.

     

  • 4.

    Problémy s váhou

    Autor: iStock

     

    Vtělení andělé mívají problémy s různými závislostmi, například se přejídají. Velmi často mají nadváhu, protože se neustále pokoušejí vyrovnat s emocionálními problémy.

  • 5.

    Vrby, jimž se lidé svěřují

    Autor: iStock

     

    Máte-li nutkavý pocit se někomu svěřit, i když ho moc neznáte a říkáte mu i intimní věci, pak zřejmě hovoříte s inkarnovaným andělem. Velmi často mezi nimi najdete učitele, terapeuty, piloty, ošetřovatele.

     

  • 6.

    Dávají a nechtějí nic na oplátku

    Autor: iStock

     

    Vtělení andělé jsou velkorysí a velmi rádi obdarovávají druhé. Přitom sami neumějí dárky a cokoli přijímat. I proto si mohou ve svém životě zablokovat přísun peněz i lásky. Jsou citliví na pocity druhých, takže často ignorují vlastní potřeby. Proto bývají někdy frustrovaní nebo zlostní.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz