Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jste sami a chcete to změnit? Vaše znamení vám napoví, v čem děláte chybu

/
  • (iStock)
    21. září 2018 ● 06:00

    Láska je krásná a taky choulostivá věc. Někdy přijde jako blesk z čistého nebe, ale někdy je to opravdu tvrdá dřina, abychom našli toho pravého. Pokud jste pořád sami a bez partnera, možná děláte někde chybu. Zkuste ji odhalit podle horoskopu.

     

    Možná že žijete bez partnera a užíváte si to. Ale je možné, že byste rádi samotu vyměnili za společnost někoho, kdo vás bude milovat. Nemůžete najít toho pravého? Možná vám v tom brání nějaké vaše nedostatky nebo povahové vlastnosti, které je nutné buď změnit, nebo je minimalizovat.

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Jednáte často v afektu

    Berani, vy máte dost paličatou hlavu a řešíte velmi často věci, tedy i lásku, dost horkokrevně. Vezměte si uklidňující pilulku, napočítejte do deseti, prodýchejte se a teprve pak jednejte a mluvte. Když budete moc hrrr a působit naštvaně, jen těžko někoho najdete.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Jste moc dychtiví a nepřiznáte pravdu

    Býci jsou v lásce často moc dychtiví a velmi rádi taky dávají najevo, že mají ve všem pravdu. Tvrdohlavost se sice přisuzuje beranům, ale v tomto případě jim šlapete na paty. Zpomalte trochu, vystupte ze svojí komfortní zóny, neřešte vše z pozice síly. Připusťte, že může mít ten druhý taky pravdu.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Jste až moc nerozhodní

    Blíženci, vy máte úžasný talent na to neumět se včas rozhodnout. A pokud jde o lásku, musíte se prostě někdy rozhodnout. Jinak vám případná láska uteče k někomu, kdo bude mít jasno. Jak můžete s někým začít vztah, když pořád řešíte, jestli to je, nebo není správné rozhodnutí začít si něco právě s ním? Prostě to prubněte, za pokus přece nic nedáte.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Jste nejistí a bojíte se

    Raci, pokud chcete někoho najít, musíte více důvěřovat. Tomu druhému i sami sobě, že to má smysl. Nemůžete se přece neustále utápět v nejistotách, že by to nemuselo vyjít. Musíte věřit, že ten, koho milujete nebo jste do něj zamilovaní, cítí totéž. Láska je bezpodmínečná, tak ji tak berte.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Vaše tendence k sebestřednosti

    Nedá se nic dělat, ale Lvi takoví jsou. Úžasní, charismatičtí, ale někdy až moc sebestřední. Nemyslete jen na sebe a svoje blaho a na to, že svět se točí jen kolem vás. Netočí. Když nezměníte tohle nastavení v hlavě, jen těžko někoho najdete. Nebojte se, až ho najdete, bude s vámi sdílet vaše lepší já.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Vaše vrozená plachost

    Panny jsou od přírody spíše plaché. Jestli se nebudete snažit více otevřít, celý život budete pohřbené uvnitř samy sebe a nikoho nového nenajdete. Nebojte se potkávat nové lidi a oťukávat je, jedině tak nezůstanete single. I vy jste přece plné života a lásky, tak to dokažte!

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Děláte ze sebe pořád chudáka

    Nikomu neprospějete, když si budete hrát na mučedníka. Váhy, vaše hra na „jsem největší chudák pod sluncem“ nemůže nikdy dobře dopadnout. To nemají rády ani ženské, ani muži. Nevypadá to vůbec dobře a s tímhle přístupem žádný vztah nenajdete a snížíte tím šance najít skutečnou lásku.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Jste moc nedůvěřiví

    Štíři, nikdo nemá rád, když vás musí pořád dokola ujišťovat o tom, že vás miluje a opravdu chce. Nenechte se chytit do pasti svých vlastních nedůvěřivých cest, odeženete od sebe každého, koho milujete. Pomozte sami sobě a vyhoďte ten pitomý skepticismus z okna ven!

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Jste netrpěliví jako ďas

    Střelci, jste pořád single? Možná proto, že jste moc netrpěliví. Všechny dobré věci přicházejí k těm, kteří dokážou taky někdy počkat. Je to velká životní pravda a týká se to i lásky. Nemůžete mít všechno hned. Netrpělivost vám brání najít lásku, takže pokud nebudete víc trpěliví, jen těžko uspějete.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Vždycky čekáte od druhých to nejhorší

    Kozorozi, hledáte toho pravého nebo pravou? Ne každý je špatný a ne každá vlastnost je ta nejhorší. Dejte lidem šanci, aby vás přesvědčili, že stojí za to. Nehledejte na nich jen mouchy, ale oceňte i drobné klady. Nebudete litovat. Dokonce i tehdy, když jste se v minulosti už spálili, nechte to plavat. Nestojí to za to hrabat se v minulosti.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Neumíte vyjádřit svoje city

    Vodnáři, nemůžete mít pevný vztah, aniž byste se otevřeli a vyjádřili i svoje pocity. Otevřít se někomu se vám může zdát jako děsivá představa, ale je to naprosto nezbytné pro navázání všech skutečných vztahů. Musíte svoje emoce přijmout a vyjádřit je tomu, koho milujete.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock


    Bojíte se nezmapovaného území

    Ryby, jste až moc velké citlivky, které se bojí vyrazit do neznámého prostředí. Za to považujete i lásku. Nebojte se potkat někoho nového, budete překvapené, kdo vám může vstoupit do života. Nové věci mohou být vzrušující a láska za to stojí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz