Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ideální barva rtěnky podle znamení! Lvicím sluší červená, Pannám meruňková

/
  • (iStock)
    28. září 2018 ● 06:00

    Která z vás by měla nosit červenou barvu a která by měla dát přednost spíše oranžové nebo tělové? Kdo si může dovolit odvážnější líčení a komu bude slušet spíše nenápadné? Najděte si svou ideální barvu podle toho, kdy jste se narodila.

    Nebaví vás vybírat rtěnku podle barvy vlasů nebo barvy očí? Zkuste to podle horoskopu, sluneční znamení vám napoví, která barva se k vám hodí nejlépe, a která taky nejlépe podtrhne vaši osobnost.

     

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Berana jsou odvážné a silné, první ze dvanácti slunečních znamení zvěrokruhu. Ženy v tomto znamení jsou obvykle impulzivní a milují všechno nové, co je může potkat – včetně nejnovějších módních trendů. Ovšem jejich vášně můžou taky velmi rychle ochladnout. Beranice by tedy měly používat dlouhotrvající barvy rtěnky, které nevyžadují časté nanášení, a pokud jde o barvu, rozhodně jim bude slušet červená. Chybu neudělají ale ani odstínem nude, tedy takovým, který není skoro vidět.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Lady Gaga, Emma Watson, Kristen Steart, Sarah Jessice Parker, Victoria Beckham či Kate Hudson. 



  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Býka mívají nejkrásnější rty zvěrokruhu. Proto je vhodné, aby je doplnily co nejvíc ženskými tóny rtěnky – od dívčí světle růžové, přes červenou po nejžhavější fuchsiovou. Potřebujete ale silnější vrstvu, abyste zdůraznila to nejkrásnější, co na vás je, a aby vám barva co nejdéle vydržela.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Adele, Megan Fox, Jessice Alba, Penelope Cruz, Kirsten Dunst nebo Kate Blanchet.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženkyně jsou vtipné ženy, které patří k mimořádným komunikátorkám zvěrokruhu. Taky velmi rády experimentují a užívají si toho, co už mají. Na extravaganci si ale nepotrpíte, takže vám budou nejvíc slušet obyčejné lesky s lehkým nádechem třpytu. Moc byste neměla používat tmavým barvám, které vám přidají roky.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Heidi Klum, Naomi Campbell, Angelina Jolie, Brooke Shields, Natalie Portman.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Ženy Raci jsou přirozeně ženské znamení a romantické duše, které jsou trpělivé a přátelské. Vládne vám láska a svou přirozenost můžete zesílit perleťově jemnou korálovou, růžovou nebo broskvovou barvou. S leskem taky neuděláte chybu, případně sáhněte po matné rtěnce.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Selena Gomez, Chloe Kardashian, Lindsay Lohan, Liv Tyler, Jessica Simpson, Diane Kruger.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvice jsou ohnivé ženy, které se nebojí a jsou odvážné ve všem. Jsou dramatické, kreativní a milují být středem pozornosti. Jsou to ty, kterých si ve společnosti všimnete jako prvních. Srší sex-appealem a rozhodně jim budou slušet zářivě červené rtěnky s odlesky zlaté či stříbrné. Neudělají chybu ani s fialovou nebo temně borůvkovou.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Jennifer Lawrence, Madonna.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny bývají vážnější andíldi a tak trochu puritánky. Někdy působí ledově, ale jakmile se otevřou, jsou šarmantní a je s nimi legrace. Nejsou rády vyzývavé, proto by neměly nosit rtěnky se silným leskem. Slušet jim budou něžně fialové odstíny nebo meruňkové barvy.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Beyoncé, Evan Rachel Wood, Pippa Middleton, Cameron Diaz.


  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy mají smysl pro krásu a jsou velké estétky. Jsou ztělesněním ženskosti a vždy se chovají jako dámy. Vy si vybírejte pastelové barvy, zejména všechny odstíny růžové nebo jemně fialové.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Kim Kardashian, Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štírky jsou tajemné a přitahují jako magnet. Jste doslova „femme fatale“, která v mužích vzbuzuje touhu je dobývat. Slušet vám budou temné odstíny švestkové, vínové a višňové, ale klidně si můžete nanést i cihlově červenou či modrou barvu rtěnky.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Julia Roberts, Winona Ryder, Katie Perry, Demi Moore.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelkyně mají nezdolnou povahu a milují dobrodružství. Rády otevírají nové hranice a rády experimentují formou hry. Jsou neustále v pohybu a vše většinou zvládnou levou zadní. Vaší povaze bude slušet jakákoli červená nebo oranžová rtěnka.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Taylor Swift, Miley Cyrus, Scarlett Johansson, Britney Spears, Amanda Seyfried.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Kozoroha jsou zodpovědné, konzervativní a obětavé, občas působí nervózně. Barvu rtěnky moc neřeší, ale i líčení, stejně jako celý jejich život, pečlivě plánují. Vědí, co jim sluší a v čem nebudou působit moc vyzývavě. Serióznost zdůrazní tmavě hnědou nebo fialkovou barvou rtěnky. Slušet jim bude i nude odstín v matné verzi.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Kate Moss, Michelle Obasma, Vanessa Paradis.


     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnářky jsou nezávislé a svobodné. Jen nerady se nechají něčím svazovat pravidly. Hlavu mají obvykle dost v oblacích a jejich povaze bude slušet výrazná barva rtěnky v odstínech fuchsie, šedé nebo zelené. Jste tak sebevědomá, že se nebudete stydět tyhle barvy nosit.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Alicia Keyes, Paris Hilton, Amal Clooney, Shakira, Oprah Winfrey.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby patří k nejcitlivějším znamení zvěrokruhu. Jsou umělecky založené a velmi oduševnělé. I když jsou nekonfliktní, vědí, jak si prosadit to, co chtějí. Nepotrpí si na okázalost a raději se „schovají“ za studenou růžovou barvu rtěnky, případně použijí lesky s třpytky. Tmavé a moc výrazné rtěnky se pro ně nehodí ani trošku.


    Celebrity narozené v tomto znamení: Rihanna, Drew Barrymore, Jessica Biel, Eva Mendez, Eva Longoria.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz