Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Proč nechtějí vážný vztah? Berani jsou opatrní, Ryby nesnášejí omezování

/
  • (iStock)
    17. října 2018 ● 06:00

    Někteří lidé jsou ve vztazích opatrní, a než udělají skutečně ten nejdůležitější krok, trvá jim to poněkud déle. Proč říkají, že ještě nejsou připraveni na vážný vztah? Čeho se ve skutečnosti bojí? Odpověď najdete v jejich horoskopu.

    Navázat smysluplný a dlouhodobý vztah nebývá tak snadné. Někdy je na začátku obava, která od něčeho vážnějšího odrazuje. Jaké obavy to jsou a proč máte pocit, že se vaše láska nechce vázat?

     

  • 1.

    Beran

     

    Autor: Shutterstock

     

    Berani jsou od přírody velmi opatrní, pokud jde o vztahy. I když vzrušení je pro ně důležité, Beran nesnáší, když se na něj tlačí. Mají-li pocit, že případný vztah není jejich nápad, začnou se bránit. Beranům prostě delší dobu trvá, než jsou připraveni. Pak vás ale budou milovat celým svým srdcem a vztah s nimi bude zábavný a plný aktivit. Dejte mu čas, aby zpracoval to, co cítí, hlavně ho nesmíte zatlačit do kouta.

     

     

  • 2.

    Býk

     

    Autor: Shutterstock
     

    Býci jsou tak trochu nejistí, pokud jde o vztahy. Potřebují vedle sebe člověka, který je jim oddaný a před kterým se nebudou stydět odkrýt svoje slabá místa. Pokud si Býci nejsou jistí tím, že jim to můžete nabídnout, může je to zbrzdit. Býci milují svůj život a zejména stabilitu, bez níž nemůžou a nechtějí navázat vážný vztah.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Blíženci mívají problém s tím, že se velmi často nedokážou rozhodnout, který z potenciálních vztahů je lepší. Situaci, kdy si musí vybrat, doslova nesnášejí. Blíženci se mohou jevit jako nejsladší a nejzajímavější lidé, s nimiž jste se kdy setkali, ovšem mají i svou temnou stránku. Velmi často pochybují a obávají se, že to, co prožívají, není skutečná láska. Bojí se také, že budou chyceni do pasti a že ztratí svobodu.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Raci se musí cítit ve vztahu bezpečně, teprve pak se zcela otevřou a dají vám slib, po kterém toužíte. Raci jsou citliví, když cítí z vaší strany lásku a péči. Mívají často strach z toho, že budou zklamaní, proto se zdráhají slibovat něco velmi brzo. Potřebují delší čas, aby vás skutečně poznali, tak jim ho dopřejte a zahrňte je bezpečím a láskou. Možná je dobré začít jen s přátelstvím, ze kterého vznikne láska.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Lev muž potřebuje inspirující polovičku. Když ji nemá, není spokojen. Lev je od přírody zábavný, veselý a kreativní, takže totéž očekává i z vaší strany. Může trvat dlouho, než se cítí spokojen. Až bude, neudržíte ho na uzdě a oddá se vám naprosto celý. Lev je vášnivý, když se pokouší navázat vztah, může být i koketní, což může mást. Ale je to proto, že opravdu chce, abyste se cítili dobře a byli šťastní.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

    Panny jsou přímé a nesnášejí žádné hry. Snaží se otevřeně vyjadřovat svou náklonnost a očekávají, že tahle otevřenost bude oceněná. Pokud není, jsou zdrženlivé a můžou se také stydět. Jejich milostné projevy bývají jiné a méně okázalé, než mívají jiná znamení. Obvykle za ně mluví činy, mluvení o pocitech je pro ně náročné.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

    Lidé narození ve znamení Vah bývají nestálí a lítají tak trochu v oblacích, pokud jde o vztahy. Velmi často nechtějí žádný vztah, protože pro ně není dokonalý. Vždy se budou snažit nalézt rovnováhu a pokud ji nenajdou, nic od nich nečekejte. Mívají rádi krásný obal a pokud nebudete splňovat jejich představy o tom, jak byste měli vypadat, nebudou v ničem pokračovat.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

    Pokud vám ještě Štír nenabídl něco vážnějšího, je to proto, že nevěří ve vaši plnou oddanost. Když vám něco slíbí, vždy to dodrží a zároveň totéž bude vyžadovat od vás. Pro Štíra je klíčem k vážnému vztahu důvěra. Na té chce stavět a bez ní nebude nic budovat. Je jedním z nejzvláštnějších znamení, s nimiž jste se kdy setkali, a jeho zvláštnosti může být těžké někdy pochopit.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci milují svobodu, zábavu a dobrodružství. Velmi často se chtějí „jen“ scházet, ale vážnější vztah dlouho nepotřebují. Střelci chtějí prožívat všechno jako poprvé a od života očekávají co nejvíc. Randění se Střelcem je fajn, pokud nebudete toužit po nějaké změně, která by ovlivnila jeho osobní svobodu. Střelec chce prozkoumávat a užívat si. Hodně dlouho trvá, než i on zatouží po něčem trvalejším.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

    Kozorozi potřebují praktické důvody, proč by měli udělat ve vztahu vážný krok. Potřebují cítit silné zakotvení a pocit, že případný vztah bude dlouhodobý a že bude fungovat. Jakékoli pochybnosti ho okamžitě vrátí zpět na zem. Kozoroh vždy hledá stabilitu a solidnost ve všem, co dělá nebo co očekává. Naprosto zásadní je pro něj důvěra. Ta spočívá hlavně v zabezpečení praktických a fyzických potřeb. Můžete si být také jistí, že Kozoroh nesnáší náhlé změny a impulzivní činy.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři často bojují s důvěrou ke své drahé polovičce. S nimi musíte o svých pocitech mluvit a co nejochotněji se jim otevřít. Vodnáři pochopí i každý náznak a můžete je velmi snadno zranit. Pokud nemáte zájem o vážný vztah, můžou se zablokovat a zcela se uzavřít. Vodnáři bývají také snílci, takže jim nesmíte bránit v uskutečňování jejich vizí. Zvyknout si taky budete muset na jejich roztržitost a netrpělivost, teprve pak se možná rozhoupou.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby čekají na pohádku. Jsou nejsentimentálnější ze všech znamení a nesnášejí, když se jim něco přikazuje. To na ně neplatí a pokud to děláte, nečekejte, že s vámi budou chtít mít něco společného. Velmi často se lidé narození v tomto znamení zaobírají minulostí a vztahy, které jim nevyšly, takže i proto se můžou držet zpátky. Dobře taky znají hodnotu všech pocitů, které prožívají.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz