Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dnes je úplněk! Pravý čas na jednoduchý rituál k uvolnění negativity a odpuštění

/
  • (iStock)
    24. října 2018 ● 06:00

    Magický úplněk je dnes ve znamení Býka. Je čas na očistu a hýčkání. Je to také čas na to, abyste relaxovali a zbavili se všeho negativního. Mimo jiné můžete při úplňkovém rituálu nabrat sílu na to, abyste odpustili těm, kteří vám ublížili. Tento snadný rituál proveďte dnes večer. Stačí pět kroků a budete se cítit jako znovuzrozeni.

    Působení úplňku na přírodní jevy je vědecky prokázané. Jaký vliv má Měsíc na chování lidí a co všechno během úplňku můžeme pociťovat? Je to také skvělá příležitost, jak nahlédnout do svého nitra a uvědomit si svoje trápení. Existuje rituál, který vás může trápení zbavit. 

     

     

  • 1.

    1. krok – dýchejte

    Autor: iStock

     

    Vypněte veškerou elektroniku, kterou doma máte. A to i tu „spící“ – každý kabel vyndejte ze zásuvky. Sedněte si někam na klidné místo, zavřete oči a zhluboka se nadechněte. Zadržte dech na pět vteřin a pak vydechněte. Opakujte to tolikrát, kolikrát potřebujete k tomu, abyste si vyčistili hlavu. Zapomeňte na všechny denní potíže a dovolte tělu, aby odpočívalo. Zaslouží si to.

     

  • 2.

    2. krok – zapalte svíčku nebo aromalampu

    Autor: iStock

     

    Až budete zcela uvolněni, položte na stůl svou oblíbenou svíčku nebo aromalampu a zapalte ji. Pokud jde o vůně, vybírejte ty, které se hodí ke znamení Býka – například ambru, šalvěj, vanilku, pižmo nebo pomeranč. Býk je zemité znamení, takže svíčkový rituál můžete posílit barvou svíčky.

     

    Ideálními barvami jsou hnědá, zelená, červená (pokud potřebujete načerpat energii) nebo černá či tmavě modrá (když vám chybí opora a pocit bezpečí). To vše posílí vaši intuici a taky srdeční čakru. Zároveň se v ženách probudí ženská stránka.

  • 3.

    3. krok – přemýšlejte o osobě či situaci, které vás znepokojují

    Autor: iStock

     

    Jste připraveni? Chvíli se dívejte do plamene svíčky a přemýšlejte o tom, co vás nejvíc znepokojuje či trápí. Je to nějaký váš špatný zvyk, argument nebo někdo konkrétní, kdo na vás křičí? Jsou to situace, které neumíte správně řešit? Nezlobte se proto na sebe, je to v pořádku, pokud je těch znepokojujících věcí více.

     

    Pokud vás štvou nebo rozčilují nějací lidé, nabídněte vesmíru jejich jména. Maximálně se soustřeďte a můžete na papír napsat větu nebo odstavec, v nichž vyjádříte svoje trápení. Čím více detailů, tím lépe. Pokud jste se nedávno pohádali s někým blízkým a trápí vás to, napište na papír jeho jméno a taky důvod hádky. To zvýší efektivitu rituálu.

     

  • 4.

    4. krok – problém si vizualizujte

    Autor: iStock

     

    Zavřete oči a představte si problém nebo člověka, od nichž se chcete uzdravit. Představujte si, že jste všechny problémy, které jste na papír uvedli, vyléčili. Vizualizujte si to tak dlouho, dokud je třeba. Opravdu si představujte, že chcete vyřešit problém nebo odpustit tomu, kdo vám ublížil. Byli byste šťastní? Jak by reagovali ostatní? Chcete se například zbavit kousání nehtů?

     

    Budete šťastní, když s tím přestanete? Představujte si, jaké to bude, když to nebudete dělat... V případě už neokousaných nehtů si je budete moct nalakovat barevným lakem, někdo vás pak pochválí... Pro každý problém si udělejte vizualizaci, to zvýší pravděpodobnost, že se skutečně uzdravíte.

     

  • 5.

    5. krok – odpuštění a uvolnění

    Autor: iStock

     

    Až skončíte s vizualizací, pusťte všechnu negativní energii, kterou jste měli spojenou se svými problémy a která vás vyčerpávala. Berte to, jako by byly všechny problémy jednou provždy vyřešeny, podobně jako při vizualizaci. Tím, že odpustíte situaci nebo osobě, která vám ublížila, otevřete prostor pro pozitivní růst a hojnost.

     

    Jednoduše řekněte: "Odpouštím." Všem svým problémům, které jste předtím uvedli... Pro větší efekt můžete seznam, který jste si napsali, roztrhat nebo spálit. Nechte vesmír, ať vám pomůže. Pak se můžete odměnit a dopřát si třeba koupel, masáž... Nebo jděte spát.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz