Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Partnerský horoskop: S kým vás čeká divoký sex a s kým láska na celý život?

/
  • Kdo je pro vás ten nejideálnější?
    Kdo je pro vás ten nejideálnější? (istock.com)
    5. dubna 2023 ● 06:00

    Možná na horoskopy úplně nevěříte a už vůbec ne na ty partnerské. Láska přece stojí na mnohem více věcech než jen na tom, kdy se kdo narodil. Rozhodně ale nemůžete popřít, že se jednotlivá znamení chovají mnohdy dost předvídatelně. A v lásce to platí dvojnásob. Jaké znamení se k vám hodí na celý život a s kým si jen užívat?

  • 1.

    Beran

    Berani jsou, stejně jako v životě, i v lásce hnáni touhou být všude první, nejlepší a neustále objevovat. Klasický vztah vás nudí a potřebujete si ho zpestřovat třeba netradičním sexem nebo novými zážitky. Když ale najdete svoji spřízněnou duši, nemáte jediný důvod k nevěře.

     

    Chápat vás bude jedině další Beran. Právě on bude totiž s nadšením plnit každou vaši fantazii. Chcete-li zažít něco vzrušujícího, seznamte se se Lvem. Buďte ale připraveni na to, že každý z vás bude chtít ve vztahu vést. Hýčkat vás bude Býk, pro kterého je vaše spokojenost největší odměnou.

     

    VIDEO: Horoskop na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    V Býcích se skrývají nejsmyslnější jedinci zvěrokruhu. Od bláznivého života plného nezávazných vztahů na jednu noc vás odrazuje jen vaše přirozeně věrná povaha. Netoužíte po krátkodobých známostech, mnohem raději si postupně budujete láskyplný vztah, ve kterém se na toho druhého můžete spolehnout. Hádka nebo dusno vám umí zkazit náladu i na celý den!

     

    Se svou požitkářskou povahou byste měli vyzkoušet vztah se Štírem. Nedostatek vaší nápaditosti a tíhnutí ke stereotypu hravě vyváží kreativní Váha. Pomalé životní tempo rozhodně rozproudí energický Střelec.

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Blíženci



    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Vaše role ve vztahu většinou osciluje mezi absolutním nezájmem a spalující láskou. Zlatá střední cesta je pro Blížence nudná. Nejste typ pro sex na jednu noc, potřebujete k lásce duši. Pokud se rozhodnete, že vám partner stojí za to, abyste mu byla věrná a nelovila v jiných vodách, vrátí se mu jeho čekání i s úroky. Málokteré znamení totiž dokáže být tolik srdečné, romantické a nápadité.

     

    Střelci vás uchvátí smyslem pro „hraní her“. Další Blíženec bude sdílet vaši hravost a kreativitu, ale snadno by se mohlo stát, že se v názoru na stejnou věc nepotkáte. Dokonalým protějškem vám bude Štír, který na každé věci dokáže najít něco, co vás spolehlivě pobaví.

  • 4.

    Rak



    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    I když ve vás až do smrti zůstane kousek malého dítěte, nikdo by nemohl tvrdit, že nejste vášnivými milenkami, skvělými partnery a milujícími rodiči. Raci obecně nemají rádi ve vztahu ani v posteli nadvládu.

     

    Nejdokonalejší harmonii budete tvořit s partnery ve znamení Lva, kteří jsou rozenými vůdci. Pokud je dokážete obdivovat, budou vás celý život nosit na rukou. S Váhami a Štíry si zase užijete spoustu splněných sexuálních snů. Nejosudovější chvíle vás ale čekají s Kozorohem, i když mu možná občas ne úplně porozumíte.

     

    VIDEO: Horoskop zdraví na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vaše vášeň a sexuální apetit jsou to, co vás obvykle předchází. Nejspolehlivější cesta, jak porozumět lidskému charakteru, je podle vás vlézt s ním do postele. Jednoduché, ale účinné. Na druhou stranu byste za své nejbližší položili život. Jste loajální, věrní a obětaví, i když snadno vybuchnete.

     

    Potřebujete-li neustále šimrat lví ego, hledejte si partnera mezi Váhami. Neskutečně spalující vášeň zažijete se Štírem, ale v jiných oblastech než mezi peřinami ho nejspíš nesnesete. Báječný pár budete tvořit také s Vodnářem. Musíte si ale dávat pozor, abyste se ho nesnažila příliš dirigovat. Mohl by vzít do zaječích, aniž by to opravdu chtěl.

     

    VIDEO: Velký horoskop práce a financí na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    V lásce se jevíte jako kus ledu. Stačí ale, aby přišel ten pravý, a budete se divit! Přesto nikdy nebudete patřit mezi jedince, kteří dávají svou náklonnost okatě najevo na všechny strany. A raději byste zemřeli, než byste partnerovi ztropili žárlivou scénu na veřejnosti.

     

    Jakákoli Ryba, která se do vás zamiluje, bude neskonale ráda objevovat a plnit všechna vaše přání a touhy ještě dřív, než je vyslovíte. Velmi úspěšné by pro vás také mělo být najít si Štíra, který zaručeně rozpustí vaši ledovou auru. A s Kozorohem poznáte pravý význam pojmů „splněný sen“ a „láska na celý život“.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Za vaší dokonalou elegancí, která odrazuje snahu o sex na jednu noc, se skrývá vášnivá sexualita. Znáte své tělo i duši a víte, co vám dělá dobře. Chcete protějšek, který je inteligentní, romantický a nebude vás nudit. V posteli ani v životě.

     

    Jedině další Váha bude rozumět vaší kreativitě a potřebě zkoušet něco nového. Stíhat vás bude i Beran, jen musíte zavřít oko nad jeho sobectvím. U Střelce se vám může zdát, že ho vaše hry nudí, ale brzy v pochopíte, že mu jde jen a jen o vás.

     

  • 8.

    Štír

    Štíři jsou považováni za nejvášnivější znamení zvěrokruhu. Když přijde na sex, nic je nepřekvapí ani nešokuje, protože je velmi pravděpodobné, že i tohle už někdy zkusili nebo zažili. Ve vztahu hledají hlavně neutuchající vášeň, ale i věrnost. Na oplátku nabízejí totéž včetně romantických gest.

    Nejlepšími partnery do postele i pro život jsou pro Štíry zase jen Štíři. Harmonické souhry ale dosáhnete také s Rybami, které budou sdílet vaše nadšení a současně se vám dokážou zcela poddat. Věrnost můžete očekávat od Raků, musíte mít ale dominantnější náturu a v životě je tak trošku vést. Pak se z toho může snadno vyklubat láska na celý život.

     

  • 9.

    Střelec



    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Vaší nejlepší vlastností v oblasti vztahů je schopnost striktně rozlišovat mezi láskou a sexuálním povyražením. Sex je pro vás příjemnou zábavou, za kterou nevidíte hned manželství a děti. Pokud se ale pro manželství a dítě rozhodnete, jste úžasnými partnery.

     

    Skvělým protějškem je pro vás Vodnář, který s vámi bude bez problémů schopný držet vaše životní tempo a potřebu osobního prostoru. Také Ryby, ochotné experimentovat, jsou pro vaši volnomyšlenkářskou duši ideálními partnery. Nejdokonalejší souhry ale dosáhnete zase jen se Střelcem, který vás bude dokonale chápat a inspirovat.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Vaše zájmy jsou většinou tak široké, že byste si s nimi vystačili i na několik životů. Jenže milovaný protějšek je pro vás přístav v bouři, ke kterému se vždycky rádi vracíte. Také sex je pro vás spojený s city. Pokud nemilujete, dáváte ze sebe s bídou polovinu. Milujete se ovšem stejně vášnivě, jako žárlíte.

    Vodnář je partnerem, který zaručeně dokáže zbourat hranice mezi tím, co „se nehodí“ a co je šíleně sexy. Pravděpodobně se s ním dočkáte věcí, o kterých jste dosud jen s uzarděním snili. Dokážete ho nespoutaně milovat celý život, pokud se naučíte mu věřit a nežárlit. Jinak se budete vnitřně týrat nad jeho volnomyšlenkářskou duší. Z Ryb se vám doslova podlomí kolena. Jakmile po vás zatouží, nemáte šanci odolat. Štíři vás dokážou inspirovat i neustále uchvacovat. Navíc s nimi jdete ruku v ruce v otázce věrnosti a jistoty, což je něco, co ji o oba oceníte.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vaše povaha je ve vztahu velmi spontánní a přímočará. Nepotrpíte si na dlouhé flirty ani zkoumání toho, co má ten druhý rád. Oceníte, když vám to řekne na rovinu. Nejvíc vás vzrušuje vizualita. Sex pod peřinou, se zhasnutým světlem a v oblečení? To už budete raději čistit koupelnu! Svůj protějšek ovšem milujete se vším všudy, i s chybami.

     

    Nejlepším partnerem je pro vás Beran. I po letech se totiž dokážete vzrušit jen pouhým pohledem na sebe a nikdy si nezevšedníte, i když by to tak pro okolí možná mohlo vypadat. Nejsvobodnější vztah zažijete s partnerem narozeným také ve znamení Vodnáře, ale otázkou je, jestli společně dokážete vybudovat něco, co má stabilní základy. Pro nekončící zábavu zalovte ve vodách Blíženců, ale děti si s nimi raději nepořizujte. Mohlo by se totiž snadno stát, že budou vychovávat ony bu vás dva.

     

  • 12.

    Ryby



    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Vaše sexualita je řízena Venuší, tedy planetou lásky a touhy. Není divu, že jsou vašimi nejsilnějšími zbraněmi flirtování a svůdný pohled. Ovšem zjednodušeně by se o vás dalo říct, že jste pes, který štěká, ale nekouše. I přes spoustu náznaků to totiž musí být partner, kdo vás „uloví“. Vy zase víte, co chcete, a vždy to také dostanete. I kdyby to mělo trvat velmi, velmi dlouho.

     

    Ideálními partnery jsou pro vás Lvi a Berani, jejichž egu bude lichotit váš neskrývaný zájem o ně. Jelikož potřebují být všude první a nejlepší, nehrozí vám s nimi ani dlouhé oťukávání. Jakmile jednou podlehnou vašemu kouzlu, máte je omotané kolem prstu na celý život. Romantiku zažijete se smyslnými Býky, kteří poznají, po čem toužíte, a s ochotou vám to dopřejí. Vaše klidná, láskyplná a věrná povaha se bude hodit také ke štědrým Kozorohům.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz