Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ravenův dubnový horoskop: Kozorohům pomůže jen snaha, Blíženci i ve složité situaci najdou lásku

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. dubna 2020 ● 12:45

    Co vás v dubnu čeká a nemine? Astrolog Raven Argoni předpovídá měsíc plný úsilí. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je sice pravda, že ve znamení Berana je Černá Luna, ale vzhledem k dalším zajímavým konstelacím, což bude například hned 8. dubna 2020, kdy nastane úplněk ve Vahách, tedy Měsíc bude ve Vahách a Slunce v Beranu, dá se u Beranů očekávat určité vzedmutí sil v oblasti pracovní a finanční. Pokud tedy například něco prodáváte, je silně pravděpodobné, že se vám to v dubnu podaří a stejně tak, pokud si chcete upevnit pracovní pozici nebo naopak práci změnit, je duben k zamýšleným změnám téměř ideální. Na prvním místě by bylo dobré u Beranů řešit vše, co se týká financí a zajištění pravidelného příjmu.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ať už se Býci ocitnou v jakékoliv situaci, kdy bude nutné cokoliv řešit, bude dobré, když přitom budou myslet na budoucnost. Jste v ohnisku konstelací, které mluví o velké provázanosti všeho, co budete chtít na svém životě měnit. Můžete se tedy pustit i do větších úkolů jako je třeba stěhování, změna práce, začátek nebo naopak konec samostatné činnosti a budete mít velkou naději, že právě v dubnu se vám podaří udeřit na tu správnou osudovou strunu. To se týká i prodeje a koupě nemovitostí, popřípadě prodeje starého a koupě nového auta.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žijeme v době, která je pohnutá v mnoha směrech a většina lidí myslí spíše na věci praktické, popřípadě na všechno, co souvisí se zdravím a zachováním života, ale Blíženci mají ve svém znamení Venuši. Ta jednak chrání všechny, kteří jsou v její blízkosti, je to silná planeta dobrá i pro zdraví a hmotné zabezpečení a jednak je to výborné znamení pro všechno, co souvisí se vztahy, s láskou, partnerstvím, se sexem a dokonce i s konzumní erotikou, nakonec, proč ne? Žijeme jen jednou, tak proč si život občas trochu nezpestřit? V dubnu budou mít Blíženci možnost buď se s někým zajímavým seznámit nebo cokoliv upravit na svém partnerství, zvláště, pokud jsou s něčím nespokojení.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přítomnost Měsíčního vzestupného uzlu povyšuje znamení Raka na rádce a vykonavatele. Raci budou v dubnu neobyčejně aktivní, jak se říká, talentovaného člověka dole neudržíš, pokud na ulici uvidíte ploužící se skupinku lidí a jeden z nich přitom bude poskakovat, tak ten poskakující bude Rak. Právě tohle znamení je charakterizováno přebytkem energie a zdraví. Kdyby se dělal výzkum, kolik lidí ve znamení Raka podlehlo v dubnu jakékoliv nákaze, tak jsem přesvědčen o tom, že minimum z nich by byli Raci. Raci prostě budou ve všem a za vším, efektivní, mrštní, rychlí i důslední.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trochu bude u všech zrozenců ve znamení Lva patrné, že mají v dubnu obrazně přímo nad hlavou Mars (bude v opozici ke Lvu) a Mars je vždy symbolem mužnosti, dalo by se říct, že Mars je ochranná značka testosteronu a dává energii a sílu jak mužům, tak i ženám. Je škoda, že musela být zrušená sportovní utkání a že se nebudou konat ani Olympijské hry, protože bychom se téměř s určitostí dočkali překonání mnoha rekordů. Síla a energie se potom přetransformují do vystoupení hudebních skupin a pokud se ani touto cestou nemohou ventilovat, najdou si možnost uplatnění v pracovní oblasti. Ani by mě neudivilo, kdyby začali netušenou pracovní kariéru budovat právě Lvi a kdyby to bylo právě nyní, v dubnu.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pracovní jistoty a finanční nezávislost si v dubnu budou upevňovat právě Panny. Budou mít i příležitost začít lehce podnikat nebo pracovat jako osoby samostatně výdělečně činné, jediné, na co by si měly Panny dávat pozor, je takzvané "přehlcení" nebo "zahlcení" systému, to znamená, že by se mohlo snadno stát, že by si nabraly tolik zajímavých a nových příležitostí a záležitostí k vyřizování, že by v tom začaly samy ztrácet orientaci. Takže, i když to bude vypadat dobře, postupujte raději s rozmyslem, i kdyby to mělo být o něco pomaleji, než na co jste zvyklé.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tady trochu pozor, u Vah by se mohly v dubnu projevit i určité osudové tendence ke ztrátám, i když by to nebyly žádné fatální ztráty, ale mohly by nastat například na neoraném poli finančním, čili pokud nemáte stálou práci nebo nemáte stálý příjem, měly byste se o sebe trochu postarat, ve zdravotní rovině na tom budete dobře, v partnerství bude takzvaný stav setrvalý, čili Váhy, které mají partnery, mají jistotu, že o ně nepřijdou a Váhy, které partnery nemají, mají skoro jistotu, že zatím se ještě žádný nový, ani v roli "náhradníka" neobjeví.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Štíři si polepší během dubna 2020 v práci či v zaměstnání a pokud měli jakoukoliv krizi v partnerství, mohou se připravit na to, že se vše opět urovná, celý duben pro ně bude jako měsíc, v němž se dá najít plno smírčích řešení pro různé konflikty. Zdraví bude sloužit, samozřejmě je možné se vyhnout i všem možným infekcím, úrazům a nehodám, takže duben bude pro Štíry docela zajímavým a možná i trochu dobrodružným měsícem. Je docela dobře možné, že právě nyní, v dubnu se seznámíte s člověkem, který vám v budoucnosti hodně pomůže, když to budete nejvíce potřebovat.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Bohužel mají zrovna Střelci v opozici Venuši, což často znamená nepříliš příznivou náhodu, někdy je to také vrtkavost, která zavítá do osudu, takže na jednu stranu je možné očekávat zlepšení zdravotní stavu, ale na druhou stranu je možné, že budete muset bojovat o práci a o ztracené zisky a je také možné, že si budete muset hledat jinou pracovní činnost, než tu, na kterou jste byli zvyklí. Partnerství zatím zůstane po celý duben oporou, na kterou jste zvyklí, nové partnerské svazky se zatím neukazují, neštěstí ve formě úrazů a nehod se vám vyhnou.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jako již tradičně, je docela dobře možné, že právě typický Kozoroh se nevyhne nějakému paradoxu, který bude číhat a nedá pokoj, dokud se neprojeví. Může to být jak v rovině pracovní, tak i v rovině volného času a odpočinku. V pracovní oblasti na tom budou nejlépe Kozorozi, kteří si již předvídavě začali vedle normální práce budovat jakoukoliv samostatnou činnost, nejlépe s použitím on-line systému a práce z domova, popřípadě si už našli druhou práci a nespoléhali se pouze na jednu pracovní jistotu. Zdraví bude OK, tady prakticky nic nehrozí, ale k jakémukoliv štěstí v životě vás nyní dovede pouze vlastní urputnost a vytrvalost. 

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V dubnu 2020 nebudou Vodnáři vědět, kde jim hlava stojí. A to platí i pro Vodnáře, kteří budou muset například kvůli pozastavené práci zůstat doma nebo si hledat jiné zaměstnání, i když je pravda, že takových Vodnářů by zase až tolik být nemělo. Pracovním nástrojem většiny Vodnářů se stává jazyk, většinou rodný jazyk a verbální komunikace - budete se bavit a možná občas i handrkovat se spoustou lidí kolem a podle toho, jak se s nimi domluvíte a co všechno domluvíte i takzvaně pro své lidi, to budete na konci dubna mít. Pracovně vás může duben vyhoupnout na vyšší, pravděpodobně i vedoucí pozici, lidé vám budou věřit a budou vás poslouchat. Jak si dobyté pracovní území obhájíte, bude v dalších týdnech a měsících záležet jen na vás.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Z většiny Ryb se stanou komentátoři, popřípadě i kronikáři dob zvláštních, až lehce pohnutých, budou se projevovat jako myslitelé na všech myslitelných rovinách a Neptun, který mají stále ve svém znamení, jim bude pomáhat nacháze inspiraci i v situacích, kde ji nikdo jiný nespatří ani náhodou. Vaše povolání, když se stanete buď spisovatelem, novinářem, fejetonistou, youtuberem či blogerem na netu, popřípadě jednoduše influencerem v jakékoliv formě a podání, se vám stane osudným, ale najdete zde cestu k naplnění svých životních snů. Takže komunikace se stává alfou a omegou vašeho života. Tudy povede vaše cesta k pocitu prudké seberealizace.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz