Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ravenův horoskop na červenec: Kozorozi budou pracovat, Váhy čeká zlepšení

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. července 2020 ● 08:00

    Astrolog a mág Raven Argoni vás provede nástrahami července. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od začátku až do konce července bude na Berany působit Černá Luna a Mars, což znamená příliv energie a v oblasti vztahů také příliv vášně a touhy. Na každém jedinci, narozeném ve znamení Berana, neboli Skopce, bude záležet, jak s tímto, řekněme darem, naloží. Jde o celkem zajímavou konstelaci, která se může projevit zvýšenou nervozitou a nespokojeností, ale také vyšší aktivitou v normálním, všedním životě a může přinést zajímavé a užitečné výsledky. Nebylo by dobré plánovat změnu práce, spíše se vyplatí držet se původní pracovní a výdělečné činnosti. Pokud to samozřejmě bude možné.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býci budou mít v červenci 2020 ve svém znamení Uran a uprostřed července si na pár dní přiberou na hraní Měsíc, s tím si budou muset vystačit. Pro klasického Býka se proto vyplatí nečekat tento měsíci žádné velké nebo přímo životní změny. Pokud jste něco velkého plánovali, například bombastickou dovolenou, stěhování, svatbu, změnu zaměstnání nebo konečně rozvod po dlouhých letech čekání a strádání, připravte se na to, že se v druhé polovině července mohou objevit menší nebo větší překážky, které cokoliv, na čem budete pracovat, trochu zdrží. Ne, že by vaše úmysly nevyšly vůbec, ale jakékoliv zdržení se může objevit, jen to hvízdne.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Většina Blíženců se může těšit na celkem pohodový letní měsíc. Pokud budete chtít řešit cokoliv zásadního v pracovní rovině, připravte se na to, že druhá polovina tohoto měsíce bude pro vás lepší než první polovina. Červenec prožijete pod ochranným symbolem Venuše, což souvisí s principem Štěstěny a Kola štěstí, takže by se na vás měly šťastné náhody valit ze všech stran. Vyplatí se napnout vektor své pozornosti a celkové snahy po zlepšení životní situace ve směru partnerství, popřípadě rovnou "perspektivního partnerství", protože je pravděpodobné, že se právě tento měsíc seznámíte s někým, kdo bude pro vás důležitý, užitečný i zajímavý, prostě vše v jednom.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hned na začátku července 2020 je v Raku spojení, neboli konjunkce Slunce - Merkur. Za pár dní se konjunkce rozpadne a 19. července dojde v Raku k dalšímu významnému spojení, Měsíc - Merkur. Den nato se 20. července v Raku odehraje Nov, čili spojení Měsíc - Slunce a krátce nato Slunce přejde do Lva a teď se můžeme ptát, co to všechno dohromady, proboha, znamená? Pro samotného  boha to neznamená nic, ale pro Raky se jedná o vzkaz z budoucnosti, že v prvních třech týdnech tohoto měsíce mohou dosáhnout úspěchu na poli uměleckém, pracovním, sportovním, pracovním, ale i zdravotním (například se mohou zbavit dlouhotrvajících zdravotních potíží, ať už jakýchkoliv, ale mohou se také s někým seznámit a s někým rozejít,  zahájit novou spolupráci, popřípadě mohou i v naprostém klidu odjet na dovolenou a nedělat nic. A všechno se to v budoucnosti v kladném slova smyslu nějak zúročí. Bylo by dobré většinu z toho stihnout do 21. července 2020.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro Lvy začne červenec 2020 klidně a nevzrušeně, skoro, jako kdyby se nic nedělo a ono se toho skutečně právě vzhledem ke Lvům a pro Lvy moc dít nebude. Až po 20. červenci, kdy se Lvům takříkajíc přímo před prahem odehraje svižný Nov (v Raku), se situace a veškeré, dosud téměř usínající dění pro Lvy rozvíří. Pokud tedy budete chtít něco výrazného na svém životě změnit, nesnažte se dosáhnout zatím ještě poměrně zbytečné rychlosti, ale raději s tím počkejte, pokud to samozřejmě půjde, na posledních pár dnů v červenci. Potom se už pro vás události rozeběhnou očekávaným či požadovaným tempem. Zdraví bude v pořádku, což je hned po penězích vlastně to nejdůležitější, čeho by si měl dnešní člověk vážit až považovat, takže nakonec budete na červenec 2020 vzpomínat jako na docela zábavný měsíc.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nic zbytečně složitého na vás v červenci 2020 nečeká, čili ani nebudete muset nic složitého řešit. Problémy byste si musely do svého osudu nebo života samy naordinovat, což by bylo, jak asi samy uznáte, celkem zbytečné. Pokud čekáte nějaký menší nebo  větší průšvih v práci, ať už třeba kvůli pozdnímu příchodu nebo díky tomu, že jste zapomněli, že chodíte do práce, tak z toho také nic nebude a všechno se v klidu urovná. V případě, že jste na tom finančně špatně nebo čekáte na rozhodnutí vaší žádosti o sociální pomoc, tady by se mohla úřední mašinérie trochu zpomalit nebo zpozdit, ale do konce července budete mít ve všem jasno a všechno budete mít vyřízeno. V případě, že jste nastoupily do práce, budete spokojené a práce vám vydrží tak dlouho, jak dlouho budete potřebovat.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Prakticky všechny Váhy mohou zvesela těžit ze skutečnosti, že se nacházejí zřejmě v nejklidnější části horoskopu. Nebudou ovlivňovány žádnými záporným astrologickými jevy a plno věcí v jejich životě dopadne podle toho, jak si to naplánovaly. Na druhou stranu zde ale nejsou ani žádné zvláštní horoskopické úkazy, svědčící o výrazně se zvyšující hladině životního štěstí a dechberoucích náhod, na které potom člověk rád vzpomíná, i když se už zmítá na smrtelné posteli. Trochu pozor si dávejte na zdraví, pokud by bylo zbytečně zanedbané, mohlo by přinést stejně tak zbytečné starosti. Zaměstnání, práce a získávání hmotných prostředků nutných k přežití v naší blahobytně pospolné společnosti budou celkem v rovnováze s nutnými výdaji. Pokud čekáte na jakékoliv zlepšení, týkající se vaší existence, dočkáte se kolem 25.07.2020, což budou vaše šťastné červencové dny.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mnoho věcí budete v červenci řešit na poslední chvíli, ale tak nějak by se mělo, jak se lidově říká, ve všem zadařit. Kromě toho, že vám nic katastrofálního nehrozí, byste mohli využít líných letních dnů k tomu, abyste se něco zajímavého naučili. Něco, co by se dalo později, například v pracovní oblasti prodat, zpeněžit nebo prostě zužitkovat. Například se můžete naučit cizí jazyk (ale ne zase až tak cizí, že by jeho znalost byla k ničemu, jako je třeba Ume Sami, jazyk, kterým hovoří asi deseti lidí na světě) nebo se můžete naučit něco zajímavého s počítačem, prostě cokoliv, co se v budoucnosti vyplatí jako součást osobní nabídky, když se vás někdo během přátelského pohovoru zeptá, a co vlastně umíte opravdu dobře? Když této možnosti využijete, bude se vám později lépe a radostněji existovat, skoro žít.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Největší radosti na vás čekají v oblasti partnerství, tady se může stát skutečně cokoliv, ale hlavně to budou věci příjemné, tragikomedie se vám v červenci budou vyhýbat, ale méně příjemné věci, záležitosti, události a situace na vás budou číhat v oblasti pracovní. Ani ne tak v tom smyslu, že práce nebude nebo že o práci přijdete, ale spíše v tom smyslu, že se budete těžko domlouvat s ostatními na jakémkoliv rozumném pracovním postupu nebo na řešení vyskytnuvších se potíží. Pokud jste na červenec plánovali cokoliv takzvaně "většího", jako stěhování, prodej baráku, koupě pozemku a podobně, je možné, že se nenadále vyskytnou potíže, díky nimž budete muset buď všechny nebo alespoň část svých úmyslů odložit.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červenec bude pro Kozorohy spíše pracovní než odpočinkový. Nemá ani cenu přemýšlet, jestli jet v červenci na dovolenou, protože jako na just dostanete hned v souvislosti s plánovanou dovčou nějakou zajímavou pracovní nabídku a pobíhat po akupresurním oblázkovém mořském pobřeží někde v Chorvatsku a znervózňovat se myšlenkami na to, že vám doma něco  produktivně zajímavého nenávratně uniká, to jaksi za to nestojí ani lidem, kteří se narodili s geneticky daným, submisivně masochistickým zaměřením. To je asi tak v hlavních rysech všechno, co můžete tento měsíc řešit. Je to prostě výsledek kontraproduktivní souhry spolupráce mezi Jupiterem a Saturnem. Zdraví bude v pohodě.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jak se zpívalo ve známém filmu Císařův pekař, ten umí to a ten zas ono, tak Vodnáři se budou muset projevit jako tvorové, kteří umí prakticky všechno a v podstatě jsou pro ostatní životní spoluhráče nenahraditelní. Ano, budete mít hodně práce a hodně práce také budete mít i s tím, abyste si pro sebe svou vlastní práci dokázali uhájit, i když to bude práce užitečná a vy budete těžko nahraditelní. Pokud se v tomto měsíci bude muset Vodnář s někým takzvaně utkat, poprat nebo i pohádat, tak to bude s nějakým těžko napravitelným psychopatem. Takže pozor na psychopaty, pokud se ptáme, jak se pozná psychopat, je to celkem jednoduché - pomlouvá vás za zády, snaží se vás manipulovat, popřípadě se pokouší vyřizovat věci za vás, i když mu do toho nic není. Diagnostikovat psychopatii není nic složitého.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dá se říct, že všechny Ryby si jako už obvykle naprosto vystačí se svým věrným psíkem Neptunem, kterého ani nemusí mít na vodítku nebo v kleci. Neptun je dlouho věrný svým pánům a jen tak neuteče. Spíše bychom se mohli ptát, čím se přítomnost Neptunu projevuje - takže ještě jednou - je to nekonečný zdroj inspirace (někdy i konspirace), vymýšlení různých příběhů, pohádek, zábav a potěšení. Takže Ryby se v červenci budou soustředit hlavně na partnerské záležitosti a na zábavu, což se bohužel právě v současné společnosti nebude moc nosit. Rybám to ale bude jedno - takže platí pravidlo, pokud se v červenci nechcete nudit, dejte se dohromady s jakoukoliv Rybou - a ze smíchu nevyjdete. S ostatními, co jsou spíše "ani Ryba, ani Rak" už taková zábava nebude.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz