Horoskop 2024 pro každé znamení: Beran   Býk   Blíženec   Rak    Lev   Panna   Váhy   Štír   Střelec   Kozoroh   Vodnář

Jaký bude tento rok? Do jara roku 2024 bude vládnout Mars, který je velmi výbušný a divoký. Pak ale přichází období Slunce a situace se obrátí. Přinese nám velké možnosti, kterých je potřeba využít.

To ale není vše! Co přinese rok 2024? To se dozvíte v úvodním videu. A co čeká jednotlivá znamení? Najděte si níže svoji předpověď.

Beran 2024

Ohnivé znamení Berana má před sebou velký úkol. Jak ho úspěšně uskutečnit a kde hledat návod? Kdy můžete čekat změny v pracovních věcech, vyjdou vám vaše plány a co přijde, pokud jde o lásku?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Beran • Videoredakce ženských titulů

Býk 2024

Tento rok budou Býci hodně řešit, jak všechno, co život přináší, skloubit dohromady. Kdy se můžete těšit na příležitost, kterou by byl hřích propásnout, a kdy si dávat pozor na vztahy v práci?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Býk • Videoredakce ženských titulů

Blíženec 2024

Blížence čeká rok plný síly. Budete mít možnost upevnit si vztahy s lidmi, které máte rádi, a také upevnit svoje pozice. Něco je pro to ale potřeba udělat. Přichází k vám pěkné příležitosti, budete si je ale muset vybojovat.

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Blíženci • Videoredakce ženských titulů

Rak 2024

K Rakům se žene vlna vnitřní síly! Co to pro vás znamená, jaké výzvy můžete očekávat a jakou roli v tom bude hrát láska? Kdy v tomto roce se můžete těšit na odměnu v podobě rodinné pohody, štěstí a pracovní stability?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Rak • Videoredakce ženských titulů

Lev 2024

Tento rok bude pro Lva ve znamení náhod a překvapení a bude všechno, jen ne předvídatelný. Jestli máte nějaký sen, máte velkou šanci, že dostanete tu pravou příležitost ho naplnit. Zároveň je tu ale jedno varování.

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Lev • Videoredakce ženských titulů

Panna 2024

V tomto roce bude pro Panny velmi důležitá intuice a zajímavě vycházejí i jejich vztahy. Kdy byste si měli dávat pozor na vlastnosti, jako jsou žárlivost a podezíravost, a kdy získáte pevnou půdu pod nohama?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Panna • Videoredakce ženských titulů

Váhy 2024

Pro Váhy to bude rok lásky, komunikace a spousty nápadů! Mohou vás čekat různé přelomy ve vztazích, a to jak partnerských, tak i přátelských. Tato oblast bude ve stylu "všechno, nebo nic". Co to pro vás znamená a které období roku je mimořádně příznivé?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Váhy • Videoredakce ženských titulů

Štír 2024

Vztahy Štírů, to bude tento rok třaskavina! Je možné, že k někomu silně zahoříte, a celé to navíc bude nečekané. Kdy v tomto roce přijdou změny a jak s nimi naložit? A kdy můžete čekat zklidnění?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Štír • Videoredakce ženských titulů

Střelec 2024

Ohniví Střelci budou ve velkém pohybu. Nezastavíte se! Čeká vás spousta výzev, kdy se budete rozhodovat mezi více směry. Těšte se na cestování, poznávání nových věcí a je tu i šance na milostný románek.

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Střelec • Videoredakce ženských titulů

Kozoroh 2024

V tomto roce mohou Kozorozi roztáhnout křídla, přicházejí k nim totiž velké příležitosti. V čem může být ale háček, co skvělého se stane hned v první třetině roku a na co se můžete těšit na jeho konci?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Kozoroh • Videoredakce ženských titulů

Vodnář 2024

Pro Vodnáře bude velmi důležité vzdělání a získávání informací, také ale budou chtít naleznout svůj vnitřní klid. Těšte se na uznání – někdo si všimne toho, co dobře umíte. Které období roku bude pro vás nejpříznivější a můžete uspět i tam, kde si druzí vylámali zuby?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Vodnář • Videoredakce ženských titulů

Ryby 2024

Tento rok bude o upevnění pozic. Čeká vás období plné nových věcí, nuda určitě nehrozí a na lelkování nebude čas. Počítejte s většími výdaji, ale i s šancemi, díky kterým můžete vydělat víc peněz. Na co si dát ale pozor?

Video
Video se připravuje ...
Horoskop 2024: Ryby • Videoredakce ženských titulů