Astroložka Martina Boháčová předpoví každému znamení, jak se mu bude dařit po stránce finanční. Bude vám následující rok v tomto směru nakloněn?

Berany čeká mimořádný rok. Jupiter, planeta rozmachu a štěstí, se totiž pohybuje právě znamením Berana. Co to znamená a co si musí Berani uvědomit? Býci budou mít rok 2023 rozdělený na dvě poloviny. Kdy se jim otevřou dveře do nových oblastí? Blíženci se musí připravit na velkou zodpovědnost. Raci potkají někoho, kdo bude mít výrazný vliv na jejich postup i finance. Kdy v roce 2023 to bude? Lvi by se měli soustředit na jednu důležitou věc. Panny čeká zajímavý rok, na co by si ale měly dát pozor?



Váhy zažijí rok plný novinek, při uzavírání smluv by ale měly být opatrné. Štíry čeká náročné období a zvláště na jednu oblast by si měli dávat velký pozor. Střelci budou v roce 2023 hodně kreativní. Čeho se nemusí bát? Kozorozi dostanou zajímavou nabídku. Jak to zvládnou? Vodnářů si možná všimne někdo hodně zajímavý. Ryby najdou práci svých snů. Co pro to musí udělat?

Všechny rady a tipy pro každé znamení najdete ve videu v úvodu článku.