Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Úkoly pro rok 2021: Splňte je a najdete štěstí

/
  • Stačí jen najít cestu...
    Stačí jen najít cestu... (profimedia)
    26. ledna 2021 ● 14:48

    Minulý rok nám dal pořádně zabran a zanechal spoustu jizev. Co dělat, aby se co nejdřív zahojili a my se zas dostali do rovnováhy? Přečtěte si doporučení, kde hledat klid. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock
    Beran je kardinální znamení, a jak to bývá, kardinální znamení byly astrologickými událostmi roku 2020 zasaženy nejvíce.  V roce 2021 si zkuste vybudovat bezpečnější místo, kde budete lépe čelit nepřízni osudu. Snažte se být sami sebou, aniž byste uzurpovali ostatní. Nepřizpůsobujte se jejich přáním, ale také se jim nesnažte vnutit ta svá.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock
    Některé aspekty roku 2020 se v lepším i horším případě přenesou do nového roku. Stále dochází k určitým energetickým otřesům, protože pracujeme na skutečné restrukturalizaci a budování budoucnosti." V roce 2021 musí Býk absolvovat lekce z předchozího roku a naučit se být stabilní v nestabilních dobách. Jedním z praktických způsobů, jak k tomu přistupovat, je snažit se být v míru sám se sebou.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock
    Blíženci tráví spoustu času sněním a přemýšlením. Jejich novoročním předsevzetím do roku 2021 by měl být boj proti tomuto přirozenému sklonu, aby se nezbláznili.  Přemýšlí rychle, hodně si domýšlí, a tak se jejich „obvody“ snadno přetíží.  Měli by se tomu snažit vyhnout, dodržovat duševní hygienu, ponořit se do nějaké nadčasové aktivity, omezit čas, který tráví na internetu a pustit se do čtení. Jinak ohrozí svou psychiku natolik, že se mohou zhroutit.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock
    Rak, hlavní vodní znamení, má za sebou také zvlášť těžký rok. Lidé, kteří se narodili pod tímto znamením, si to možná nebudou chtít připustit, ale jsou to lidé, kteří věří, že péče o ostatní je důležitější než péče o sebe. I když je to ušlechtilý nápad, Rak se musí v první řadě postarat o sebe, aby mohl rozdávat péči jiným.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock
    Lvi by se v roce 2021 měli snažit být pro ostatní majákem, někým, kdo dodává odvahu a naději. Rozhodněte se aktivně jít dobrým příkladem a udržovat pozitivní přístup. Dobrovolně věnujte svůj čas těm, kteří potřebují pomoc, jako jsou starší nebo zasažení nemocí a chudobou. Nemyslete jen na sebe, je hodně způsobů, jak se dobrovolně zapojit a změnit se.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock
    Omezení minulého roku byla drtivá pro Pannu, znamení, které si vždy přeje být produktivní.  Panny se snaží najít cestu ven, formulovat, co dál chtějí a budou dělat, plány jim poskytují ukotvení a klid. Ať je to svatba, dopsání knihy, nebo posun v kariéře, bude lepší, když si vše pořádně promyslí a i ve složité situaci dokážou dělat alespoň malé kroky k dosažení cíle.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock
    Váhy si užívají klid, rovnováhu a krásu, rok 2020 jim ale neposkytl ani jedno. Po jeho rozbouřených vodách lidé touží po stabilitě, je ale důležité, aby nezůstávala jen na povrchu, ale panovala i v mysli Vah.    Ty si na na divokou plavbu moc nepotrpí, ale často jsou to právě ony, které jsou v krizi schopné najít nový a správný směr.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock
    Někdy není podstatné to, co se děje, ale spíš to, jak je člověk schopen se s nastalou situací vyrovnat. To platí pro Štíry, kteří málokdy přijímají pomoc, dvojnásob. Rádi jsou za hrdiny, ale břemeno může být nakonec příliš těžké. Někdy není špatné ukázat zranitelnost alespoň těm nejbližším, aby si uvědomili, že napohled neochvějný Štír nevydrží všechno.  V některých případech může být namístě i vyhledat pomoc terapeuta.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock
    Střelci jsou zpravidla schopní přinášet ostatním radost a zábavu, dodávat jim odvahy a dokazovat, že existuje naděje. To je váš úkol na letošní rok, rozdávat radost a čerpat svou energii z ostatních.  Snažte se najít něco pozitivního v každé práci, v každé situaci. Postrádáte podněty, ale je na vás abyste je našli. 

  • 10.

    Kozoroh  

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock
    Kozorozi potřebují chválu a obdiv, ze svých prachovních úspěchů mají velké potěšení. Zaměřit se však na chválu okolí může být bludná cesta, nezdravá a nespolehlivá. Důležitější by mělo být vlastní uspokojení z výsledku. Kozorožci by se měli snažit osvobodit od očekávání, srovnat si priority a pojmenovat své největší úzkostí. Pak dosáhnou míru.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock
    Vodnář dokáže bojovat proti omezením kreativitou, což je v současné situaci požehnáním. Rozhodněte se, že si každý den vyhradíte konkrétní čas, který budete věnovat svým osobním projektům, vymýšlet si a plánovat. To vás udrží v chodu a v dobré náladě.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock
    Lockdown zahnal Ryby hlouběji do jejich snového a duchovního světa. Pokud chcete žít v míru sami se sebou, přijměte to a pokračujte v budování budoucnosti v této oblasti. Přiznejte si to. Nejste žádný Kozoroh a nemusíte předstírat, že jste. Je v pořádku, když se soustředíte na věci, ve kterých dokážete uspět.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz