Oblast lásky a vztahů bude podle čínského zvěrokruhu hodně zajímavá, protože energie Draka bude přinášet mnoho příležitostí.

Jak najít toho pravého?

To je skvělá zpráva pro lidi, kteří hledají nového partnera. Příležitostí k tomu, abyste našli svoji ideální polovičku, vám dá Drak hodně, musíte být ale aktivní a otevření novým možnostem. "Snažte se obohatit svůj společenský život, choďte tam, kde jsou noví lidé. Nemá cenu stýkat se jen s těmi, které znáte dvacet let," říká Jiří Černák.

Jak upevnit vztah a zlepšit sex?

Pokud už lásku máte, je důležité vnést do vztahu rozmanitost. Dělejte neobvyklé věci, choďte na akce, kterých jste se dřív neúčastnili, objevujte nová místa... "Rozhodně se vyvarujte toho, abyste si pestrost a rozmanitost užívali každý zvlášť," říká lektor. S energií ohně, která na nás podle čínského horoskopu v roce 2024 působí, souvisí samozřejmě i sex. Oživte svůj intimní život. "Využijte různé triky a pomůcky feng-šuej, kde hraje velkou roli červená barva."

Co všechno můžete udělat pro to, abyste ohnivou energii Draka v lásce a sexu naplno využili? Dozvíte se to ve videu v úvodu článku.