Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na červenec: Kdo bude zažívat úspěšné období a kdo si zadělá na problémy?

/
  • Co vás čeká v červenci?
    Co vás čeká v červenci? (istockphoto.com)
    30. června 2023 ● 06:00

    Pro která znamení bude sedmý měsíc roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc červenec!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Léto odstartujete díky Venuši ve veselém duchu. Nezadaní mají kolem 18. července možnost potkat človíčka, s nímž se shodnou ve všech důležitých aspektech. V zaměstnání počítejte s tím, že prosadit inovativní myšlenky nebude snadné. Ze svého názoru byste neměli ustupovat, hvězdy vybízejí k větší odvaze. Naopak finanční sféra na riskantní kroky není stavěná a mohli byste podepsat nevýhodné smlouvy.

     

    Na co máte talent podle svého znamení? To se dozvíte ve videu: 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Začátek prázdnin je plný vášně a milostného dobrodružství, které ale nevydrží moc dlouho. Z letních románků zbydou jen vzpomínky, nad nimiž se budete červenat. Určitě si nic velkého neplánujte. V zaměstnání se těšte na báječné nápady, které vás dostanou do popředí. Ve druhé dekádě se ovšem mohou vyskytnout problémy v týmu. Ne všichni kolegové důvěřují vašim schopnostem a bude třeba je přesvědčit.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    První prázdninový měsíc slibuje společenský ruch, který nahrává do karet nezadaným zrozencům Blíženců. Venuše ze svého sextilu usnadňuje seznamování, kolem 19. července vám do cesty pošle člověka přesně podle vašeho gusta. Opatrnější buďte v konverzaci, protože můžete utrousit nějakou nevhodnou poznámku. To vám nepomáhá v lásce ani na pracovní půdě. Poslední dekáda by mohla udělat díru do rodinného rozpočtu.

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    V měsíci červenci vám přeje sám velký Manitou. Osvětluje zejména mezilidské vztahy, ve kterých se kolem 10. července dočkáte změn k lepšímu. Nezadaní se v těchto dnech mohou těšit na pozvání na rande, a také v zaměstnání vyhlížíte úspěšné období. Díky podpoře Jupiteru v Býku snadno prosazujete inovativní nápady. Jestliže pomýšlíte na pracovní změnu, během první poloviny prázdnin by se vám mohlo zadařit.

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Červenec je charakteristický tvrdohlavostí, která může nadělat zbytečné nepříjemnosti. Komplikuje hlavně mezilidské vztahy, kde potřebujete mít navrch. I když se některé kontakty zpřetrhají, neberte to jako tragédii. Věřte, že pro vás kněžka lásky chystá něco lepšího a ani pracovní sféra není bez poskvrnky. Opět se mějte na pozoru před napjatými vztahy. Nemusíte prosazovat své názory za každou cenu.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    První červencová dekáda přeje hlavně lásce. Potěší vás narůstající zájem opačného pohlaví, který využijí nezadaní zrozenci Panny a příležitost k seznámení nehodíte za hlavu. V zaměstnání se připravte na velkou zkoušku, kdy se ve druhé dekádě musíte poprat o své místo na slunci. Přesvědčíte vedení o svých schopnostech. Dokonce se rýsuje možnost, že přeskočíte ke konkurenci na mnohem lepší pozici.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Červenec je ideálním měsícem pro dovolenou, protože Vahám docházejí síly a potřebujete častěji odpočívat. Slunce vám až do 22. července upíjí síly, proto se můžete cítit unavení. Štěstěna se na vás usmívá v oblasti vztahů, kde se nezadaní seznámí s příjemnými lidmi. Nová známost vás bude zahrnovat dárečky a rozšíří vaše obzory. V zaměstnání toho na vás bude moc. Pomůže pečlivý time management.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Navzdory prázdninovému klimatu se vám bude dařit v pracovní sféře. Do 10. července sklízíte úspěch a dostáváte se profesně vysoko. Následně by vám mohlo natolik stoupnout sebevědomí, že hrozí rozepře s kolegy i nadřízenými. Navíc děláte chybné kroky. Po finanční stránce si můžete přilepšit díky prodeji věcí, které už nepotřebujete, tak proberte skříně, dílnu i půdu. Získáte penízky navíc na dovolenou.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Milí Střelci, nadcházející měsíc před vámi otevírá příležitost k vysněné lásce. Platonicky zamilovaným stoupá šance, že vytvoří pár se svým idolem. V poslední dekádě se mějte na pozoru před nevhodným chováním, zejména žárlivostí a majetnickými sklony. Na pracovišti podáváte skvělé výkony. Jste ambiciózní, bohužel vztahy nejsou vaše silná stránka. Berte ohled na kolegy a vyhněte se nejapným žertům.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Sedmý měsíc letošního roku chystá pro zrozence Kozoroha příjemnosti v lásce. Venuše rozpohybuje stagnující atmosféru v milostném životě, singles poznají člověka, který v nich probudí dlouho nepoznané city. Po většinu července se radujete z pozitivní energie a lákáte pohledy opačného pohlaví na svůj úsměv. V zaměstnání se mohou objevit potíže, které vás zdrží. Ve finále vám pomůže spolupráce s kolegy.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    I když startují prázdniny, Vodnáři nehýří optimismem. Může za to nervozita, která vás svazuje na pracovišti. Dostáváte se do presu kvůli kolegům, kteří mají volno. I když se to může zdát náročné, nakonec si s nepříjemnostmi poradíte. Ani ve vztahu atmosféra neodpovídá vašim představám. Neberete si servítky a pokud se vám něco nelíbí, dáváte to jasně najevo. Potřebujete si od sebe chvíli odpočinout.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Zadaní zrozenci Ryb se potýkají s citovým ochlazením, kdy situaci ve vztahu vnímáte přecitlivěle a problémy zveličujete. Snažte se soustředit pozornost jinam a vězte, že vesmír pracuje ve váš prospěch. V zaměstnání profitujete ze kreativního myšlení. Ať sáhnete na cokoliv, půjde vám to snadno. Velkou pomoc představuje i někdo blízký, kdo přispěchá s cennou radou nebo vám například půjčí finance.

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz