Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop na říjen: Kdo bude zažívat dusno v práci, a kdo si naopak přijde na větší plat?

/
  • Co vás čeká v říjnu?
    Co vás čeká v říjnu? (istockphoto.com)
    30. září 2023 ● 06:00

    Pro která znamení bude desátý měsíc roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc říjen!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Měsíc říjen přeje Beranům štěstí na milostné půdě. Venuše slibuje seznámení s atraktivním protějškem a bude se jednat o oboustranné sympatie. V pracovní sféře vám naopak Mars komplikuje plány. Do 11. října varuje před napjatými vztahy, které vyvrcholí hádkou s kolegy i nadřízeným. Ve druhé polovině října počítejte s tím, že se původní plány mění. Také může být složitější dodržet termíny.

     

    Jaká barva odráží váš charakter podle znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu: 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Nadcházející týdny vás trochu potrápí náročnějším pracovním programem. Snažte se vyvarovat netrpělivosti, kvůli které se dopouštíte zbytečných chyb. Vyplatí se také soustředit na jeden úkol a nepřeskakovat od jednoho k druhému. Po finanční stránce se můžete těšit na zajímavé příjmy. Určitě k nim ale nepřijdete cestou riskování nebo hazardu. To by vám hlavně koncem měsíce přineslo velké ztráty.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Říjnové lásky nemají dlouhodobý charakter, proto byste při randění neměli pospíchat. Rozdílnost povah není možné dlouho přehlížet, i když se bojíte samoty. Naopak v pracovní sféře se těšte na skvělý posun. Merkur hovoří o lukrativní nabídce, která vám zaručuje zajímavé platové podmínky. S penězi nebudete mít problém, ale rádi je utrácíte. Nákupy vás potěší jen chvíli, raději šetřete na horší časy.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Milí Raci, říjen je složitějším měsícem pro vztahy. Komplikujete je svou vztahovačností, a navíc máte tendenci přehnaně reagovat na sebemenší podněty. Reakce na sebe nenechá čekat. To vás přiměje změnit styl komunikace a snažit se ovládnout své emoce. Také v pracovní oblasti je vhodné ubrat plyn. Nepřete se s nadřízeným o poslední slovo. Někdy je rozumnější zkrátka splnit zadaný úkol bez řečí.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Prioritou nadcházejících dní se stává kariéra. Pracovní snažení je vysoké, profitujete z přívalu skvělých nápadů a vaše výsledky tomu odpovídají. I když máte být na co hrdí, vyvarujte se nezdravě vysokého sebevědomí. Mohli byste se ošidit o zajímavé nabídky. V lásce je situace složitější. Čerstvě zamilovaným chvíli potrvá, než zjistí, co je jejich nový objev zač. Nemáte štěstí na vhodné nápadníky.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Nezadané Panny se v říjnu dočkají posunu v milostném životě. Od 9. října je skvělý čas na randění. Platonicky zamilovaní by měli zkusit štěstí a oslovit objekt svého zájmu. Na pracovišti se připravte na proměnlivé klima. Zkraje října všemu vévodí chaos, proto je nutné přizpůsobovat se četným změnám. Nevzdávejte se svých vizí, jen vyčkejte na vhodnější podmínky. Sil a odhodlání k tomu máte dost.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Pozornost Vah se upíná k zaměstnání. Nejste spokojeni s chováním ostatních spolupracovníků a máte problém prosadit v týmu své nápady. Snažte se uklidnit emoce, protože komunikace je po celý měsíc složitá. Nakonec máte šanci prosadit se podle svých představ. Zato milostné vztahy mají zelenou. Díky přátelům poznáte člověka, se kterým vás pojí spousta společného. Zároveň vás přitahuje fyzicky.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Milí Štíři, začátek října nepřeje perspektivním vztahům a nabízí pouze chvilkové povyražení. Pomýšlíte-li na vážnou známost, počkejte do druhé dekády, která nabízí báječné příležitosti. Na pracovišti se vyskytují častější komplikace, jimž se musíte přizpůsobit. Díky Merkuru vám neschází dostatek nápadů ani sil. Také umíte promyslet své kroky dopředu, a proto vás nakonec úspěch v kariéře nemine.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Ve vztahu procházíte radostným obdobím, kdy jste na sebe s miláčkem navázaní duševně i tělesně. Vychutnáváte si nádherné chvíle plné intimity. Čerstvé vztahy naopak čeká vystřízlivění z prvotního okouzlení. Dokonce se rozhodnete zkusit štěstí po boku jiného protějšku. Na pracovišti podáváte fantastické výkony. Jste motivovaní a vaše práce je vyladěná do posledního detailu. Vaše renomé poroste.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Milí Kozorohové, nadcházející týdny upínají pozornost na oblast kariéry. Máte ostré lokty a snažíte se prosazovat své nápady a zájmy. Také na sebe kladete vysoké nároky, čímž dostáváte sama sebe pod tlak. Přesto podáváte opravdu skvělé výkony. Nespíš si tím kompenzujete nespokojenost v milostném životě. Naštěstí je pesimismus ohledně lásky dočasný. Už po 9. říjnu se začne atmosféra ve vztahu vylepšovat.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Do 11. října si užíváte skvělé propojení se svým miláčkem. Máte stejné zájmy a pojí vás stejný smysl pro humor. Poté se ale vaše cesty rozchází a vy to špatně snášíte. Pokud nechcete o lásku přijít, změňte rétoriku. V pracovní sféře přicházíte se skvělými nápady. Je ovšem potřeba dát pozor na to, kolik povinností můžete zvládnout. Nepřepínejte své síly, protože byste mohli udělat zbytečné chyby.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    V partnerském vztahu dojde k ochlazení a můžete mít dokonce pochybnosti, jestli setrvávat se stávajícím protějškem. Venuše v opozici se Saturnem vám přilévá pochybností. Nedělejte unáhlené závěry, protože už ve druhé dekádě je začne situace proměňovat k lepšímu. Na pracovišti vás naopak čeká úspěšné období. Ukazují se vaše silné stránky a schopnost logického myšlení. Nadřízení si vás považují.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz