Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na leden: Koho čeká životní změna a komu se nebude na začátku roku dařit?

/
  • Co vás čeká v lednu?
    Co vás čeká v lednu? (istockphoto.com)
    29. prosince 2023 ● 06:00

    Pro která znamení bude první měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc leden!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Zrozence Berana čeká náročnější začátek roku. Nicméně dle hvězd najdete řešení na všechny trable, a navíc z těžkostí vyjdete posílení. Snažte se odpočívat, důležité je vaše psychické zdraví. Od 13. 1. můžete kvůli mentálnímu přetížení zbytečně chybovat. Díky Venuši ale ustojíte i složité partnerské soužití. Neshody s miláčkem berete s nadhledem do 22. 1., poté se mohou objevit myšlenky na rozchod.

     

    Jak prožívají Vánoce jednotlivá znamení? Najděte si to své!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Rok 2024 začne pro Býky zamilovaně. Venuše v trigonu s Jupiterem ukazuje na opětovanou lásku. Nezadaní by neměli promeškat žádnou příležitost zazářit před opačným pohlavím. Již existující vztahy se mohou těšit na prohloubení citů. Ani pracovní záležitosti nestojí stranou. V polovině měsíce se chopíte výhodné nabídky a rozjedete snovou kariéru. Nezaměstnaní objeví profesi podle svých představ.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Milí Blíženci, zkraje měsíce se zaměříte na milostný život, v němž nejste spokojení. Opozice Venuše může za to, že na svém partnerovi vidíte hlavně slabiny. Až v poslední dekádě pochopíte, kde je chyba, a pokusíte se celou situaci napravit. Také pracovní záležitosti vyžadují zvýšenou pozornost. Opatrně při komunikaci s nadřízenými, protože některé informace by se nakonec mohly obrátit proti vám.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Po svátcích se nedokážete dostat do pracovního tempa. Jste unavení a také můžete více chybovat. Navíc na vašich bedrech končí povinnosti za ostatní kolegy, což vám na náladě nepřidá. Obrňte se trpělivostí a mějte připravené argumenty pro nadřízené, kteří jsou věčně nespokojení. Také v milostném životě se objevují nepříznivé situace. Horká hlava ale vychladne a vy se pokusíte s miláčkem udobřit.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Ačkoliv za okny vládne zima, v žilách Lvů koluje vášeň jako v horkém létě. Hlavně nezadaní mají potřebu být v kontaktu s opačným pohlavím. Jste společenští, seznamujete se a poznáváte různé typy protějšků. Lednový objev je nejen velmi přitažlivý, ale také se k vám perfektně hodí. Také v zaměstnání se můžete těšit na příznivé okamžiky. Podáváte skvělé výkony a nadřízení o vás nechtějí přijít.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Začátkem roku se dostáváte do potíží s láskou, což vám na náladě nepřidá. Až do 22. ledna počítejte s nepříznivým postavením Venuše, kvůli kterému se plány nevyvíjí podle vašich představ. Zdá se vám, že s vámi protějšek nehraje fér. V práci se jen těžko soustředíte, nedaří se vám plnit úkoly do detailů. Naštěstí se v poslední dekádě vzpamatujete a resty doženete. Nenechte se ovlivňovat reklamami.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Milé Váhy, konstelace v lednu není z nejpříznivějších. Hlavně pracovní záležitosti vám přerůstají přes hlavu a hrozí, že budete muset část z nich přesunout na někoho jiného. Ve vztazích jste snadno ovlivnitelní. Trápí vás proměnlivé nálady a každý den vidíte situaci jinak. K seznamování teď není vhodná doba. Myslete na své duševní zdraví a snažte se odpočívat. Každý den si něčím dělejte radost.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Začátek roku je důležitý pro všechny platonicky zamilované Štíry. V tomto čase byste měli vyjít ze svého úkrytu a zkusit štěstí v lásce. Venuše slibuje krásné seznámení! I když vztah bude mít pomalejší vývoj, o to pevnější základy se vám podaří vybudovat. Skvělé vyhlídky nabízí také pracovní sféra. Podáváte lepší výkony a nestydíte se přihlásit se o slovo. Velkou motivací je vidina finančního zisku.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Zrozenci Střelce ocení v lednu vrozený nadhled, díky kterému ustojí i náročnější dny. Milostný život stagnuje, ale podle Venuše není radno snažit se jej uspěchat. Platonicky zamilovaní by se neměli pokoušet navazovat kontakt se svým idolem. Dejte tomu čas. Také pracovní záležitosti ukrývají překážky. Podrýváte svou sebedůvěru a máte pocit, že náročné úkoly nemůžete zvládnout. Zapřete se a bojujte!

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Milí Kozorohové, rok 2024 vlije do vašich žil obrovské množství energie a dobré nálady. Může za to sám Merkur, který po většinu ledna stojí po vašem boku. Báječné chvíle zažíváte v lásce. Nezadané zasáhne Amorův šíp rovnou do srdce. Profesní život slibuje lukrativní nabídky, díky kterým se finančně zahojíte. Pokud jste nezaměstnaní, rozhoďte sítě mezi známými. Nebojte se vyzkoušet úplně novou profesi.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Na začátku roku si nemusíte dávat žádná velká předsevzetí, protože vesmír vezme události do svých rukou. V prvních týdnech to ještě nebude tak patrné, ale od 21. ledna Pluto nachystá velké změny. Zažijete příjemné události hlavně na poli vztahů. Obklopují vás přátelé a ani milostný život nestojí stranou. Na pracovišti sice musíte dřít, ale čeká vás pořádná odměna. Úspěch vás v těchto dnech nemine.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Vstup do roku 2024 není pro zrozence Ryb nejsnazší. V zaměstnání je nutné dohnat resty z konce prosince, také se na vás mohou přesunout úkoly za nepřítomné kolegy. Vyhněte se spekulacím a držte se faktů. To vám pomůže předejít nedorozuměním. Mezilidské vztahy mohou projít proměnou. V poslední lednové dekádě se rozhodnete dát prostor jinému protějšku, který nabízí nejen stabilitu, ale i upřímnost.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz