Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velký horoskop na duben: Koho čeká plodné období a kdo přijde o prémie kvůli pracovním chybám?

/
  • Co vás čeká v dubnu?
    Co vás čeká v dubnu? (istockphoto.com)
    31. března 2024 ● 06:00

    Pro která znamení bude čtvrtý měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc duben! 

  • 1.

    Beran

    Beran

    Dubnová obloha ukazuje zrozencům Berana šanci najít lásku. Případně vám pomůže zlepšit mezilidské vztahy. Venuše v blahodárném sextilu s Plutem pomáhá s komunikací. Jste zábavní a snadno navazujete kontakty. Okolo 9. dubna překypujete skvělými nápady. Na pracovišti se před vámi otevírá možnost kariérně se posunout. Budete mít spoustu sil a neustále něco vymýšlíte. Čeká vás zkrátka plodné období!

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení? To se dozvíte ve videu: 

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Apríl je plný žertíků a společenského ruchu. Býci mají chuť poznávat nové tváře a vůbec vám nevadí, že už jste zadaní. Baví vás flirtování a rádi získáváte přátele. Po většinu měsíce vás vábí také cestování. Na pracovišti profitujete ze své odvahy. Nebojíte se nastavit troufalou metu a přihlásit se o lákavou pracovní nabídku. Jupiter v konjunkci s Uranem přeje po celý duben finančním ziskům.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Začátkem dubna jsou Blíženci podráždění a mohou mít tendenci stahovat se do ústraní. Naštěstí se po 5. dubnu atmosféra uvolňuje a vy opouštíte svou skrýš. Venuše je v příznivém sextilu k vašemu znamení, proto se šance na seznámení zvyšují. V zaměstnání se snažte o větší preciznost. Nadřízení si všímají každého vašeho kroku a neujde jim žádná chybička. Víkendy věnujte rodině a aktivnímu odpočinku.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Milí Raci, momentálně investujete spoustu sil do své profese. Navzdory tomu se vám nedaří dosáhnout vytyčeného cíle. Možná je moudřejší šetřit energií a vyčkat na příznivější období. Negativní kvadratura Merkuru kariéře nepřeje, zaměřte se spíše na to, v čem byste se mohli zlepšit. Náročnější období vás čeká také v lásce. Nevíte totiž, co od lásky čekat. Kvůli tomu budete velmi nespokojení. 

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Od začátku měsíce provází Lvy příjemný trigon Venuše. Máte společenskou náladu a dokážete udělat dojem na okolí. Narůstající pozornost opačného pohlaví dělá dobře i zadaným. Jen pozor, abyste nepropadli kouzlu povrchního protějšku. V zaměstnání si umíte poradit s jakoukoliv složitostí. Merkur chystá lákavou pracovní nabídku, o níž se vyplatí popřemýšlet. Od 19. vás může zpomalovat úbytek sil.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Opozice Marsu komplikuje v dubnu partnerské vztahy. Zejména kolem 7. dubna může docházet k větším názorovým třenicím. Uvědomujete si, že hádky ničemu nepomáhají, ale ovládnout emoce je velmi těžké. Také na pracovním poli počítejte s překážkami. Saturn upíjí Pannám sebedůvěru, ani úbytek psychických a fyzických sil vaší kariéře nesvědčí. Koncem měsíce vám ale pomohou lepší vztahy v kolektivu.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    V nadcházejících dnech se můžete ocitnout v pracovním presu. Merkur upozorňuje na častější chyby z nepozornosti, které by vás mohly stát prémie nebo další benefity. Ve vztazích může tato planeta zasáhnout sféru porozumění. Vaše cesty se rozchází v oblasti společného trávení volného času. Pokuste se najít kompromis a pracujte na tom, abyste s miláčkem našli aktivity, které budou bavit vás oba.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Zadané zrozence Štíra čeká náročnější období, kdy s protějškem poměřujete síly. Okolo 10. dubna dávejte pozor, abyste se nenechali vyprovokovat k razantním krokům. Ne vše je možné vzít zpět a napravit! V zaměstnání se proti tomu můžete těšit na pochvalu i finanční přilepšení. Jste ambiciózní a podáváte skvělé výkony. Slibně rozjetou kariéru se rozhodnete oslavit. Zasloužíte si něčím udělat radost.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Aprílový start přináší nespokojenost v milostném životě. Rozladění dáváte miláčkovi dost nevybíravě najevo, proto budete mít v dalších týdnech co napravovat. Naštěstí vám přispěchá na pomoc kněžka lásky se svým příznivým trigonem. Aktuální známosti si začnete více vážit a uklidníte své emoce. Pomůže vám sport, díky němuž negativní pocity vyventilujete. Kolem 6. dubna si ovšem dejte pozor na úrazy.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Pracovní záležitosti narážejí v dubnu na negativní kvadraturu Merkuru. Dostáváte se do skluzu s termíny, také se mohou objevovat častější chyby z nepozornosti. Velkou pomoc naštěstí představují kolegové, kteří vás nenechají ve štychu. Ani milostné záležitosti nemají nejlepší podmínky. Protějšek má dojem, že mu nevěnujete dostatek pozornosti. Zkuste lépe vybalancovat čas na povinnosti a lásku.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Milí Vodnáři, na začátku jara vás může překvapit nová láska! Pokud toužíte po seznámení, opusťte svou ulitu a vydejte se na cesty. Můžete mít potíže s citovou nestálostí, kvůli níž svůj objev vyměníte za někoho jiného. Později zjistíte, že to nebyl moudrý krok a budete ho chtít vzít zpátky. Na pracovišti hýříte skvělými nápady. Okolo 8. dubna máte šanci stát se součástí nového lukrativního projektu.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    S příchodem jara se vrací do života Ryb ztracená sebejistota. Cítíte v kostech, že duben je měsíc, který vám může do života přinést skvělé příležitosti. Důležité budou vztahy, které vzkvétají nejenom v milostné rovině, ale pomáhají také vašemu soukromí i kariéře. Na pracovišti se připravte na stresové období, se kterým se poperete s grácií. Dostanete skvělý nápad, který vás nepříjemností zbaví.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz