Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký horoskop na květen: Kdo se konečně dočká vyššího platu a koho semele vyčerpání?

/
  • Co vás čeká v květnu?
    Co vás čeká v květnu? (istockphoto.com)
    29. dubna 2023 ● 06:00

    Pro která znamení bude pátý měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc květen! 

  • 1.

    Beran

    Beran

    Milí Berani, v květnu se zaobíráte láskou. Emoce s vámi cloumají a nedokážete je ovládnout. První dvě dekády dají zabrat milostným vztahům, teprve v závěru měsíce očekávejte díky Marsu odlehčení situace. Snažte se méně tlačit na pilu a berte život s humorem. Pomůže to i v kariéře, kde narážíte na neshody v kolektivu. Neústupnost a striktní přístup profesním záležitostem nedělají dobrou službu.

     

    Jaká je vaše barva podle znamení? To se dozvíte ve videu!

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Měsíc lásky nemůže přinést do života Býků nic jiného než lásku. Venuše ve spojení s Jupiterem otevírají cestu k vytouženému protějšku. V milostné sféře však nechtějte nic uspěchat, ale vsaďte na trpělivost. Příjemné šimrání v podbřišku zažijí i jedinci v dlouholetých vztazích. Také pracovní sféra je plná lákavých příležitostí. Mars zesiluje vaši bystrost, do 20. jste zároveň zdravě sebevědomí.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Emoce jsou v květnu proměnlivé. Zadaní Blíženci nedůvěřují partnerovi a propadají chmurným představám. Zkuste zaměřit pozornost jiným směrem, abyste se odreagovali. Prim hraje kariéra, ve které Jupiter chystá skvělé možnosti. Od bonusů přes vyšší výplatu až po novou kariéru. Mars ze svého sextilu vybízí k týmové práci, při níž nejlépe vyniknou vaše silné stránky. Jen se pokuste nepřepínat své síly.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Květnový týden přichází v pracovní sféře, kde můžete odstartovat hvězdnou kariéru. Pokud zvažujete vlastní podnikání nebo chcete zkusit změnu profese, teď je ideální doba. Mars do 19. května pomáhá materiálnímu i finančnímu rozmachu. Ani milostný život nestojí stranou. Po 7. květnu rozšíří okruh známých člověk, s nímž si po všech stránkách notujete. Mezi vámi jde o něco víc než jen povrchní flirt.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    V pátém měsíci roku se cítíte vyčerpaně. Energii vám upíjí pracovní sféra, kde se vám nedaří dosáhnout vytčeného cíle. Kvůli tomu jednáte podrážděně. Nepřenášejte negativní emoce na své kolegy, také pozor, abyste se nezbavovali odpovědnosti. Naopak v lásce se pokuste zmobilizovat síly. Zkraje května budete mít spoustu příležitostí zaujmout platonickou lásku. Ve vztahu se zamyslete nad prioritami.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    První květnové dny ještě nechávají čekat na štěstí v lásce i kariéře, ale po 7. květnu se situace promění. Příznivý sextil Venuše slibuje seznámení s člověkem, který vás zaujme na první pohled. Je schopný hovořit otevřeně o svých citech a nemá před vámi tajnosti. Také pracovní oblast přináší spoustu úspěchů. Překypujete nápady a nenecháváte si je pro sebe. Díky tomu zlepšíte své finanční vyhlídky.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Zrozence Vah přepadne na začátku měsíce vznětlivá nálada. Především na pracovišti dáváte průchod své nevrlosti. Nezvládáte nápor povinností a také se vám zdá, že si na vás nadřízení zasedli. Do 20. května vám nepřeje Mars v nepříznivé kvadratuře. Poté se situace ustálí. Ani láska není velkou výhrou. Milostné okouzlení vystřídá zjištění, že váš idol není takový, jak se na první pohled zdálo.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    První dvě dekády probíhají pod nadvládou Marsu, který se zaměřuje na vaši kariéru. Radujete se ze skvělých pracovních výsledků, ale koncem měsíce vám začne docházet dech. Zvažte, co dokážete zvládnout, a nepřepínejte své síly. Resty by nakonec museli řešit vaši kolegové. Milostný život plyne hladce u nezadaných Štírů. Ti se snadno seznamují. Kaňkou na programu bude bohužel neoprávněná žárlivost.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Na začátku května záležitosti stagnují. I když nejste s věcmi úplně spokojeni, na změnu si musíte počkat. První dvě dekády jsou o přemýšlení a proměňování priorit. Také Mars nabízí zajímavé příležitosti, které vás mohou nenápadně nasměrovat na novou cestu. Šance na úspěch jsou zejména v pracovní oblasti a spolu s nimi přichází i finanční odměna. Poslední dekáda obrací život šťastnějším směrem.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Zadaní zrozenci Kozoroha se v květnu dostávají do křížku s drahou polovičkou. Máte dojem, že vaše slova nevnímá a zavděčit se jí je takřka nemožné. Náročná je hlavně společná komunikace ohledně financí. Čemu se naopak velmi daří, to jsou pracovní záležitosti. I když se nadřízení zpočátku vymezují vůči vašim inovacím, nakonec vám dají za pravdu. Investování je ošemetné, mohli byste ztratit velké peníze.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Plánů máte po celý měsíc spoustu, ale s jejich realizací už to není žádná sláva. Dotáhnout rozdělané úkoly do zdárného cíle se vám bohužel nedaří. Zejména kolem 18. můžete být s termíny na štíru. Špatná organizace práce se odrazí také na vztazích vůči kolegům a nadřízeným. Lásce jsou věnované první dvě dekády. Následně se vám zdá, že vás partnerovy emoce svazují. Svou svobodu si hodláte obhájit.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Zkraje měsíce se nenaplňují očekávání v milostném životě. Venuše Ryby vybízí k trpělivosti, protože klima se promění už po 7. květnu. Přestanete pochybovat o čerstvé známosti a také dlouholeté páry zažijí dávno nepoznanou harmonii. V zaměstnání udeříte hřebíček na hlavičku. Sklízíte úspěch za své nápady a můžete se těšit na kariérní posun. Po 21. květnu vás zaskočí menší odolnost vůči stresu.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz