Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na červen: Kdo si vydělá tučnou sumičku a koho čeká pořádné drama?

/
  • Co vás čeká v červnu?
    Co vás čeká v červnu? (istockphoto.com)
    31. května 2023 ● 06:00

    Pro která znamení bude šestý měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc červen! 

  • 1.

    Beran

    Beran

    Těšte se na vzrušující měsíc plný příjemných okamžiků. Nezadaným slibuje kněžka lásky vášnivou známost, se kterou bude radost trávit společný čas. Ideální dny pro seznámení nastávají kolem 21. června. Umíte vystupovat, proto na rande i pracovním pohovoru uděláte skvělý dojem. V profesní sféře si nenechte ujít zajímavou nabídku. Dovolenou o pár dní posuňte, protože se můžete kariérně vyšvihnout.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Červen představuje pro Býky náročné období, které prověří vaše schopnosti. Venuše z negativního postavení s Uranem komplikuje milostné vztahy. Jste zklamaní z nové známosti, uprostřed měsíce se zamotávají situace i v dlouholetém partnerství. Jisté uzemnění představují přátelé, díky nimž se psychicky stabilizujete. Na pracovišti táhněte s kolegy za jeden provaz, jinak přijdete o lukrativní nabídky.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Nadcházející měsíc je plný společenského ruchu. Blíženci jsou komunikativní a vládnou zdravým sebevědomím. To se hodí především nezadaným, kteří mají šanci pozvat někoho na rande. V pracovní sféře se snažte udržet systém. Důležité termíny si zapisujte do diáře, okamžitě zakládejte důležité dokumenty, nebo si vytvořte jejich elektronickou kopii. Případné pracovní přešlapy dokážete rychle napravit.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Necháváte se unášet osudem a s otevřenou náručí přijímáte vše, co vám vesmír nachystá. Svobodní Raci se obklopují přáteli, ale nebrání se ani nápadníkům, kteří je zvou na rande. Zejména v polovině června máte možnost pustit si do života někoho nového. V zaměstnání děláte malé, ale jisté krůčky kupředu. Do 10. máte chuť rozšířit své obzory. Láká vás další studium a podnikáte také pracovní cesty.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Červen je hodně o citech. Mars s Venuší vnáší do života Lvů žárlivost a dramatické chvíle. Komplikace to přinese do čerstvých známostí, kde kvůli přehnaným emocím může dojít k rozchodu. Ani pracovní sféra není bez chybičky. Je třeba pohnout se z místa a pracovat na sobě. Kvůli planetě válek může docházek k třenicím, těžko se také soustředíte. S penězi zacházejte opatrně, nedoporučují se půjčky.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Milé Panny, v šestém měsíci roku se radujete z přízně prosperujícího Jupitera. Přináší skvělé příležitosti v lásce i pracovní sféře. Do 10. června mu přizvukuje Merkur, díky němuž dokončíte důležité úkoly. V další dekádě si raději nepřibírejte další úkoly. Hrozí, že byste nestačili splnit nasmlouvané termíny. Kolem 16. června se vyhněte podávání nejrůznějších žádostí, včetně těch pracovních.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Ve vzduchu jsou pomalu cítit prázdniny a zrozenci Vah mohou konečně roztáhnout křídla a vyrazit za štěstím. Prožíváte nádherné období v lásce, kdy chcete vykřičet své city do celého světa. Přeje vám také komunikativní Merkur, který ve druhé a třetí dekádě otevírá zajímavé pracovní možnosti. Vykoledujete si pochvalu, ale také tučné finanční ohodnocení. Můžete se také zdokonalit ve své profesi.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Zrozenci Štíra se v červnu potýkají s proměnlivými emocemi. Se svými nápadníky nejste spokojení, jistou rozladěnost projevujete i v dlouholetém vztahu. Zejména okolo 21. června budete podráždění. Snažte se vyhnout konfliktům, jinak si je budete vyčítat. V pracovní sféře se hodí trpělivost. Do 10. června vás práce unavuje a nejste motivovaní. Následně začnete brát své povinnosti víc zodpovědně.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Vývoj nadcházejících týdnů má pod patronátem kněžka lásky. Díky ní se můžete těšit na ty nejkrásnější pocity a vše, co k romantice patří. Pro opačné pohlaví budete nesmírně přitažliví, singles si tedy mají z čeho vybírat. Ani pracovní oblast nestojí pozadu. Před prázdninami dokončujete resty a chcete nadělat úkoly dopředu. Okolo 11. června však pozor na případné komplikace. Termíny se prodlužují.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Jupiter v pozitivní vazbě na vaše znamení chystá prosperující měsíc, kdy máte šanci udělat díru do světa! Zejména kolem 14. máte skvělé nápady, někdo vám také může dát vynikající radu. Těšit se můžete na lukrativní pracovní nabídku i vyšší plat. Ani milostný život nestojí pozadu. Nezadaní Kozorohové potkají člověka, který jim do života vrátí optimismus. Zadaní ve společnosti najdou inspirativní přátele.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Velkým tématem nadcházejících týdnů je láska. Drahá polovička je ve zvláštním rozpoložení a vy přemýšlíte, zda ve vztahu setrvat. Náročná bude první dekáda, poté se situace uklidní. V zaměstnání se pod vámi otřese židle. Bude třeba předělat hotovou práci, nebo vyřešit složitý problém. Od 11. se ale pracovní výsledky zlepšují. Nevzdáváte se a vesmír snahu ocení. Dokonce si můžete finančně přilepšit.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Změna v myšlení přichází v kariérní oblasti. Rázem máte chuť ukázat svůj talent a vydáváte ze sebe maximum. Cítíte se motivovaně a veškeré povinnosti plníte zodpovědně. Od 10. června si však dejte pozor na dodržování termínů. Můžete mít potíže se systematickým plněním úkolů, snadno něco přehlédnete. Naštěstí se můžete spolehnout na pomoc kolegů. Více šetřete své síly, zdraví má být na prvním místě.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz