Je zajímavé, že i když se v lidové kultuře vyskytují různá vajíčka, barvená, malovaná, zlatá a často i černá, bíle zdobená, málokdy uvidíte jarní či velikonoční vajíčko pomalované klasickými magickými pentagramy a jmény ochranných přírodních duchů.

Můžete si vyzkoušet jednoduchý jarní rituál, který nejenom nám, ale i našim přátelům přináší mnoho radosti a užitku ve formě převážně splněných přání.

Vezměte jedno nebo tři slepičí vajíčka (lichý počet je důležitý, takže další počet by byl v případě potřeby pět) a uděláte rituál na zdraví, práceschopnost, úspěch, spokojené partnerství a samozřejmě peníze. Vajíčka sestavíte do pravidelného obrazce, jedno vajíčko nebudete sestavovat nijak, jenom je postavíte do stojánku na vajíčka, tři vajíčka postavíte do rovnostranného trojúhelníku, pět vajíček do pentagramu, který si můžete nakreslit na papír (stačí A4), vedle vajíčka, popřípadě doprostřed vajíček postavíte svíčku, nejlépe zelenou, může být klasická ve stojánku nebo čajovka a nyní – v případě jednoho vajíčka opřete o vajíčko tarotovou kartu Blázna (krauliovky mají Blázna zeleného, souvisí to se symbolikou Green Jacka, zeleného mužíka a všech dalších potvor, které kolem nás poskakují hlavně na jaře a symbolizují nespoutanou životní energii a plodnost).

V případě tří vajíček použijte Blázna, Velekněžku a Kolo štěstí, když budete čarovat s pěti vajíčky, opřete o jedno tarotovou kartu Blázna, o druhé Velekněžku, o třetí Kolo štěstí a o další dvě Sílu (XI) a Svět (XX). Zapalte svíčku a nechte celou tuto sestavu působit na vesmír po dobu půl hodiny. Potom vajíčka uvařte a snězte. Můžete si je také připravit v míchané formě, magickou cestou tak do sebe dostanete princip síly, zdraví, pracovní a sexuální energie a budete přitahovat peníze – a to už za to stojí.

Přejeme veselé kouzlení.