Online chat
Zdravím, kartářka mi předpověděla, že má dcera bude mít problémy s těhotenstvím a že to nedopadne dobře. Dcera by chtěla příští rok otěhotnět. Co může udělat, aby se věštba nevyplnila ( neřekla jsem jí to). Děkuji za odpověď (Radka)
Foto
Nemusíte se bát, vaše dcera je schopná normálně mít děti a dočkáte se vnoučat. Obecně je ale možné říct, že věštby, kdy si nechává věštit někdo pro někoho jiného, jsou trochu komplikované a může se v nich zrcadlit obava toho, kdo si nechává věštit. Prostě se nestresujte, ať svou obavu nepřenesete i na dceru. Hodně štěstí
Dobrý den, Petro, co mám dělat, aby se k nam vratil otec meho ditete, ktery nas opustil, kdyz synovi nebylo ani pul roku? Chlapec uz jde pristi rok do skoly a otec nas ignoruje, vratil se k predchozi manzelce, se kterou ma dospivajici dceru... Ja mam uz 6 let deprese a ztloustla jsem 30 kg a ne a ne se z tech s....k dostat... Dekuji Nina (Nina)
Foto
Nevrátí se a není důvod chtít aby se vrátil, pokud se k vám zachoval tímhle způsobem. Kvůli chiméře přehlížíte ve svém okolí loajálního muže, se kterým můžete zakotvit a mít s ním kvalitní vztah. Hodně štěstí
Hezký den, prosím vyberte mě na odpověď. Nikdy se na mě nedostane. Děkuji kdy se přestěhujeme do většího, stane se tak vůbec, ztrácím naději. Já 15.3.1974 (Šárka)
Foto
Bohužel, stěhování se příliš nerýsuje. Hodně štěstí
Dobrý den Petro, poslední dobou často myslím na jednoho muže, který mě velmi zajímá a přitahuje. Nejsem si úplně jista, jestli správně vnímám jeho signály. Zajímalo by mě, jak to vidí on, jak mě vnímá a zda budeme někdy spolu. Děkuji, pěkný den.  (KamilaS)
Foto
Není to příliš perspektivní, spíš ne.Hodně štěstí
Rozešli jsme se s přítelem před 4 měsíci, já bych ho chtěla zpátky. Mé okolí mě, ale varuje, že mě s ním nebude dobře. On je ve znamení vah, já beran.  (Hanka)
Foto
Nevracejte se k sobě, vaše beraní urputnost sice chce pokračování, ale nepatříte k sobě. Hodně štěstí
Dobrý den,můžete mi prosím napsat, jak bude pokračovat naše manželství,náš vztah. Je to definitivní konec nebo máme ještě šanci? Moc děkuji. (Radka)
Foto
Šanci máte, ale vyžaduje to snahu obou. Hodně štěstí
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli je naše rodina v bezpečí,přestěhovali jsme se a necítím se zde dobře.děkuji .IVKA (ivka)
Foto
Místo vás nijak neohrožuje, spíš se necítíte dobře kvůli změně, která nastala. Hodně štěstí
Dobrý večer paní Petro, před třinácti lety jsem se léčila s rakovinou prsu, od té doby jsem v pořádku i co se týká psychiky.Mám dotaz na co si dát pozor, čeho se vyvarovat, aby můj život byl nadále vyrovnaný.Já vím jen mám problém najít si hodného přítele.Moc děkuji za odpověď.Hana 7.7.1954. (Hanka)
Foto
Nový vztah je na obzoru. Pokud jde o zdraví, váš problém tkví v minulosti, vyřešení dávných problémů z dětství a mládí zlepší váš zdravotní stav a přispěje i k tomu, aby vaše vztahy byly štěstnější Hodně štěstí
krasna carodelko petro prosím o odpoved,uchraním svou dceru od operace,která ji čeká na jaře ?? děkuji za odpoved Klara  (Klara)
Foto
K operaci nejspíš dojde, ale dopadne dobře. Hodně štěstí
Dobrý den, prosím Vás, jsme v těžké situaci, je nutné ,aby můj otec 14.5.1955 podstoupil operaci odstranění ledviny a pokud ano, dopadne operace dobře? Velice Vám děkuji za odpověď. (Šárka)
Foto
Dopadne to dobře, ledvina je naštěstí párový orgán a i s jednou funkční ledvinou se dá žít plnohodnotný život. Hodně štěstí
Dobrý večer čarodějko Petro. Je pro mě nebezpečné podstoupit umělé oplodnění? Moc se bojím ale zároveň si děťátko přejí. Já nar. 12.7.1969. Děkuji za odpověď (Alena)
Foto
Nejde o nebezpečí, ale hlavně o to, že by umělé oplodnění zřejmě nevedlo ke kýženému výsledku. Hodně štěstí
Dobrý den paní Petro, zdravím Vás. Jsem šťastně vdaná, máme tři malé děti a spokojené manželství. Mám práci, která mě baví, ale neustále myslím na to, že bych chtěla ještě jedno dítě. Jenže jsem se odrazila ode dna a hrabu se zpět na horu, ale jsem na rozpacích, protože na jedné straně práce a na druhé dítě. Je mi 40 let a tak mám pocit, že za čas letí a za chvíli budu stará. Mám děti ráda, proto bych ho strašně chtěla, ale pak si uvědomím, že práce je lepší. Chtěla bych proto vědět jak to dopadne, zda se mi bude dařit v práci a v životě, zda bude mé manželství spokojené a zda to mimi bude či nikoliv. Narodila jsem se ve znamení střelce 4.12.1974. Děkuji za odpověď. (Lenka)
Foto
Dítě spíš nebude, nic tomu nenasvědčuje. Zaměřte se spíš na stávající vztah. Nečekají vás žádné fatální karamboly, ale vyskytnou se situace, na jejichž řešení se musíte soustředit. Obecně osud přeje spíš novým projektům, studiu, přijímání nových informací. Hodně štěstí
Dobrý den.Marie nar.8.7.1954 v poslední době mám sny o kalné rozbouřené vodě chtěla bych vědět zda mě nečeká nějaká špatná událost v rodině,na co bych si měla dávat pozor,popřípadně čeho se vyvarovat.Děkuji srdečně (Marie)
Foto
Něco váš spokojený život ohrožuje. Nejde zřejmě o zdravotní problémy, spíš o nějaký konflit, který hrozí vyústit v soudní spor. Roli v něm může hrát starší panovačný muž. Hodně štěstí
Dobrý večer paní Petruško, povězte mi prosím čekají mě ještě v tomto roce nějaké zásadní věci ? At kladné či záporné. V práci máme nového mladého šéfa který na nás klade docela vysoké nároky a já si nejsem jistá jestli tohle tempo zvládnu. Do toho mám velké problémy s manželem, prakticky jsme před rozvodem a do toho všeho se mi připletl muž 17.11.1976 který mi říká že mě opravdu miluje a chce se mnou být. I já cítím že mi není lhostejný, ale není z mého kraje. Ptám se proto na to jestli se mám odhodlat k velkému životnímu kroku. Dát výpověd a odstěhovat se za přítelem a tam začít úplně jiný život. Není na to v mém věku pozdě? Začínat od začátku. Jsem narozena 9.7.1968. Děkuji vám za odpověd . Ilona (Ilona)
Foto
Čeká vás životní změna, ale rozhodně k ní nepřistupujte bezhlavě, spoléhejte hlavně na sebe, rozhodujte se tak, aby to prospívalo vám. Rozhodně nedávejte výpověď, pokud nebudete mít jiné místo, abyste se neocitla v pasti. Hodně štěstí
Přeji krásný den proč máme pořád dluhy, děti jsou nemocné. Chodíme oba do práce, peníze se nám ztrácení před očima , pořád někde něco chybí, Kvůli zdraví dětí jsme koupily dům a přestěhovali se na venkov, ale je to pořád špatné ( mladší syn má náběh na maniodepresivní psychozu 21.12.2003 v 14,45) a starší na tom není o nic lépe (21.8.2001 v0,55 ) a oběma se ani nedaří ve škole a mezi dětma. Já jsem se narodila 11.58.1973 a muž 24.1.1973) Potřebovali bychom peníze co by jsme nemuseli vracet, pomohlo by to celé rodině. Máme nějakou šanci. Moc děkuji za odpověď (Klára)
Foto
Šanci máte, ale bude to od vás vyžadovat racionální rozhodnutí. Žádný zázrak vás nespasí. Zvažte, jestli je pro děti, které mají psychickou zátěž, vhodný venkov, který obecně psychické poruchy přijímá hůře, než městská společnost a zároveň poskytuje i menší šanci najít si dobře placené zaměstnání. Hodně štěstí.
Dobrý den, jak ochránit svého syna před zlými vlivy? Pořád se mu dějou zlé věci a jak to všechno dopadne? Děkuji . Gabi /syn 28.10.1998/ (Gabi)
Foto
Vašemu synovi může pomoci starší muž, jako rádce, učitel, zastánce. Pak se situace uklidní. Hodně štěstí.
Vážená a milá Petro, už mne několik let vyčerpává péče o rodinu, kterou jsem si vzal za svou a rozšířil i o vlastního potomka. I kvůli rekonstrukci rodinného domu jsem se dost zadlužil, takže vlastně funguji v permanentní nepohodě. Ne že by mi hrozila exekuce, ale je to trvalý stres, jak v druhé půlce měsíce vyjít. Snažím se vydělat peníze i jinou činností, pronajímáme pokoj dcery, ale pořád je to nekonečný kruh. Potřeboval bych vědět, jestli je opravdu nějaké světlo na konci tunelu. Neženu se za miliony, ale spíš možností zbavit se dluhu u banky a žít tak nějak normálně. Kudy se dát? Nebo se blíží nějaká šance? Díky moc, Petro. Martin, 16.7.1972 (Martin)
Foto
Po pracovní stránce se bohužel nic pozitivního nerýsuje, naopak, ukazuje se, že tahle práce není perspektivní. V osobních vztazích je výhled pozitivní. Hodně štěstí.
Dobrý večer paní Petro, delší dobu jsem bez partnera, samota mě netěší.Ráda bych se seznámila s mužem s kterým bych si rozuměla.V mém okolí žije vdovec je mi sympatický, ale připadá mi, že nechce se mnou navázat přátelství.Já Hana 7.7.1954, on Bedřich leden 1954.Moc děkuji za odpověď. (Hanka)
Foto
Láska ve vaší nejbližší budoucnosti nehraje příliš velkoou roli, čeká vás ale splnění vašich přání a také cestování. Nezoufejte, karty vám vyšly vysloveně pozitivní. S kolegyní nic nenaděláte, ale vás čeká životní změna, která vyústí ve stabilní a bezpečný stav. Hodně štěstí.
Dobrý den, chci se zeptat, jak se chránit před kolegyní, která je snad sám ďábel ... Sedí naproti mně, takže se díváme při práci na sebe přes monitory počítačů. S nábytkem nelze pohnout. Nic a nikdo se jí nelíbí, dává to patřičně najevo. Mnohdy na lidi křičí, je nevrlá, nervózní, neustále mi vysvětluje okolnosti hádek, obsah telefonní i mejlové komunikace, prostě hučí neustále. Zastavit jí nelze, a odporovat jí to je to nejhorší, pak jsem za šílence, troubu nebo bezděčnou couru. Je to šéfova ségra, takže vyčítat jí něco se prostě nevyplácí a vrátí Vám to i s úroky. Po práci jsem velmi psychicky vyčerpaná a práci dodělávám doma, protože soustředit se v její přítomnosti nelze. Odejít by bylo nejsnadnější, ale 3 roky jsem byla bez práce... Před 2 lety jí zemřel syn a od té doby je ještě nesnesitelnější, snažila jsem se jí půl roku pomáhat a být nablízku, ale neocenila to a já jsem skončila na měsíční PNce pro psychické problémy. O práci přijít nechci, ale něco dělat musím. Otázkou zní co mohu udělat?Děkuji.  (Ingrid)
Foto
Nezoufejte, karty vám vyšly vysloveně pozitivní. S kolegyní nic nenaděláte, ale vás čeká životní změna, která vyústí ve stabilní a bezpečný stav. Hodně štěstí.
Dobrý deň, prosím pomôžte a poraďte nám. Syn má priateľku, ktorá ho neustále klame (dokonca ho 3 mesiace ťahala za nos, že je tehotná) a manipuluje s nim, vôbec ho nepoznávame. Volá nám síce každý deň ale doma nebol už skoro rok. Chápeme, že je zamilovaný a nevidí čo sa deje okolo neho ale my nevieme či máme pre neho niečo urobiť alebo naopak nerobiť nič a čakať čo bude ďalej. Máme o neho strach, príde nám, že je snáď začarovaný. Pomôžte prosím! Volá sa Patrik a narodený je 21.12.1990 o 00,35 h. Vopred veľmi pekne ďakujeme! (rodičia Ľubomír a Gabriela)
Foto
Dojde k nějakému zlomu, ale spíš se musíte rozhodnout, jak se k celé situaci postavíte. Pokud zvolíte dobře, situace se uklidní. Se svou dívkou však zřejmě zůstane. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro, je pravda, že jsem prokletá svým bratrem, kterého moje matka potratila 2 roky před mým narozením? Jak se mohu tohoto prokletí zbavit? Děkuji za odpověď. (Hanka)
Foto
Nejste prokletá, jste však hodně citlivá na negativní energii. Nezabývejte se už tím, zbytečně na sebe negativní energii lepíte. Karty vám vyšly pozitivně, užívejte života. Potrat je věcí vaší matky, nemůže svou zátěž přenášet na vás. Hodně štěstí.
Mám bývalého zaťa debila. Je ešte nebezpečný pre mňa a moju dceru ? (Jerry)
Foto
Vysloveně nebezpečný ne, ale nepříjemnosti s ním budou. Bude se snažit škodit i finančně. Hodně štěstí.
Krásný mrazivý den, mám se bát, že přijdu o přítele, i když vím,že mě miluje, dává přednost dětem? Děkuji (Eva)
Foto
Ne, že byste o něj vysloveně přišla, ale vztah bude stále nestabilní, spíš randění, než společný život.
Dobrý den vážená črodějko Petro. Chtěla bych vědět, co mě čeká ještě teď v zimním období do konce roku a následně v lednu. Nemám moc dobré období, hledám práci a jsem v tíživé finanční situaci. Podaří se mě toto zvládnout ? Jsem již opravdu psychicky a fyzicky značně vyčerpaná. Narodila jsem se 15.1.68,Šternberk, 23:45 h. Co mě čeká v dále v mém manželství. Zda můžete stručně odpovědět. Děkuji Jana. (Jana)
Foto
Procházíte opravdu mizerným obdobím, pořiďte si křišťál záhnědu, a noste ho pořád u sebe. Snažte se dopřát si aspoň malé příjemnosti a v rámci možností relafovat, protože zanedlouho budete muset svou situaci řešit a bude to vyžadovat energii a rychlé a jasné uvažování. Berte to jako zkoušku, když ji zvládnete, vyjdete z celé věci silnější. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro, narodí se mi vnouče?Děkuji (Ilona)
Foto
Narodí :) Hodně štěstí.
Dobrý den,milá Petruško. Bojím se letošních vánoc. Loňské svátky byly ty nejhorší co jsem zažila. Začalo to operací hlavy přítele mé dcery, její hospitalizací v nemocnici ,záchrankou na štědrý den,nádorem mozku mé fenečky, odvozem tchána do nemocnice a následně jeho smrtí a uspáním pejska. Hrozné období. Jak se tyto dny blíží, naskakuje mi husí kůže co zase přijde. Jak to vidíte vy? Marcela 20.1.1963. Děkuji. (Marcela)
Foto
Období kolem zimního Slunovratu prostě je rizikové, je to zátěž pro vztahy, a problémy gradují. Tentokrát však vás žádné takové katastrofy nečekají. Nebude vše zalité sluncem, ale zažijete i pěkné momenty. Pro zmírnění předvánočního stresu kupte chvojí a jmelí co nedřív, oboje působí proti negativním vlivům (ostatně, proto se také už po tisíciletí v tomhle období používá). Hodně štěstí a nemyslte příliš na katastrofy.
Dobrý den paní Petro, psala jsem vám už víckrát, ale nedostalo se na mě s odpovědí, tak třeba teď budu mít štěstí. Ráda bych se vás zeptala, jak se mi bude dařit po pracovní stránce, zda změním práci, popř. kdy a jaká to bude...Děkuji za odpověď, jsem nar. 6.12.1968 ve 20.50 hod. (Romana)
Foto
Vztahy na vašem pracovišti nejsou nejlepší, ale v nejbližší době by se měly změnit. Můžete být povýšena, nebo se najde vlivný zastánce, který vám pomůže. I pak ovšem budete mít trochu zaječí úmysly a záleží hlavně na vás, pro jakou cestu se dál rozhodnete. Hodně štěstí.
Dobrý den,chtěla bych vědět,proč mám problémy ve vztazích s blízkými lidmi,nehádám se s nikým,ale cítím,že se lidé i mí blízcí beze mně obejdou,i kdybych pro ně udělala cokoliv ,jsem 1.2.1956 děkuji naty (naty1)
Foto
Možná to bude znít trochu podivně, ale to, že se nehádáte, je problém. Nedáváte najevo svůj názor, zbytečně se podceňujete, i když v sobě máte řídící a rozhodovací schopnosti. Vaš okolí vás pak podceňuje a bere vás hlavně jako "užitečného soumara", od kterého nehrozí žádné nebezpečí, ale na kterého taky nemusí brát ohledy. Změňte to, potenciál na to máte. Hodně štěstí.
Dobrý den čarodějko Petro Noe. Co mi doporučíte na ochranu a znovuprobuzení. Děkuji. (Dagmar)
Foto
Smaragd, nemusí být vůbec v drahokamové kvalitě a adulár, který také uklidňuje a navíc může dát do pořádku případné problémy s horomonálními výkyvy, které vám hrozí. Hodně štěstí.
Dobrý deň, som narodená 22. 3. 1984. V živote ma obchádza hlavne smola, vo všetkých oblastiach. Dá sa s tým niečo robiť alebo to prelomiť? Ďakujem za odpoveď. (Lucia)
Foto
Váš životní problém má kořeny ve vašem dětství, bloky z něj si v sobě nesete až do dospělosti. Prolomíte ho jen tak, že si začnete více věřit, uvědomíte si svou cenu. Pak se zlepší i vaše zdraví, i vaše pozice v rodině i zaměstnání. postupujte krok za krokem, a radujte se z každého pokroku. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro, pěkně prosím, smutně koukám: mohla byste nahlédnout do kartiček single synovi Martinovi, nar, 21.7.1977 ve 2,50 hod. Je naděje, že potká životní lásku a kdy? Dočkáme se od něj vnoučátka? Děkuji móóóc za Váš čas. Matka (Zdena)
Foto
Vnoučat se dočkáte, myslím, že váš syn dokonce má ve svém okolí někoho, s kým by si děti pořídil rád :)
Dobry den pani Petra.Chcela by som sa spytat.Moze biela magia ovplyvnit vztah? Myslim tym,aby partner dal viac najavo city,popripade aby bol aktivnejsi?dakujem za odpoved (Zuzana)
Foto
Může, ovšem jen pokud otevírá cestu. Magicky můžete dát najevo, že jste otevřená vztahu, že po něm toužíte. Manipulativních metod se vyvarujte. Pomůže například nosit váček pro přivolání lásky. Návod, jak ho připravit, najdete na http://horoskopy.blesk.cz/ http://horoskopy.blesk.cz/
Milá paní Petro, čeká mě nějaké nebezpečí a v jaké podobě? S díky za odpověď Zdena nar. 25. 12. 1945 (Zdena)
Foto
Ne, naopak. Myslím, že se můžete dívat do budoucna s důvěrou, možná vás ovšem čeká nějaká změna v rodině (pozitivní), nebo cesta. Hodně štěstí.
Dobrý večer prosím chtěla by jsem se zeptat na moji maminku narozenou 2.8.1938 trápí jí zdraví hlavně má velké potíže s vysokým krevním tlakem. Dá se to nějak upravit , aby měla aspoň v důchodě trošku klidu . Ráda by jsem ji pomohla , ale bydlím daleko , tak jsem u ní jak mi to vytížení dovolí. Děkuji Vám za odpověď.  (Luda)
Foto
U vaší maminky hraje velkou roli psychika. Samozřejmě jí pomůže zlepšení životního stylu, ale hlavní problém je nedostatek komunikace, optimismu. Podporujte maminku ve nějakých společenských aktivitách, klub důchodců, výlety s kamarádkami, zahrádka, cokoli. U ní opravdu platí, že veselá mysl, půl zdraví. Hodně štěstí.
Dobrý den ráda by jsem se vás chtěla zeptat , mám takový pocit jako by mne někdo buď proklel , anebo mi není přáno , protože se mi zdá , že na co sáhnu , tak se to určitě nepovede. Snažím se , ale je tam pořád to ale. Jsem narozená 30.8.1964 . Poštěstí se mi někdy něco vyhrát? děkuji Vám za Vaši odpověď a přeji Vám hodně úspěchů.  (Ľudmila)
Foto
Nemáte teď nejšťastnější období. Neupínejte se na výhru, ale spíš na to, abyste se celkově zklidnila a cítila se spokojeně. Můžete začít od sebe, příznivá chvíle je teď třeba pro začátek diety, rozjetí nových projektů, rýsuje se i nový vztah, nebo zamilování. Hodně štěstí.
Dobrý den, paní Petro, hrozí mi a mé rodině nějaké nebezpečí, ať již po finanční stránce nebo po emoční? Moc děkuji (Zuza)
Foto
Nebezpečí vám nehrozí, ale vy, subjektivně, ho můžete pociťovat. Pocit ohrožení odstraníte meditací, pomoci by vám taky mohl vločkový obsidián, který budete při sobě nosit. Hodně štěstí.
hezký den chtěla bych se zeptat proč v těchto posledních týdnech se mi ve snu objevuje můj zesnulý manžel díky (marcela)
Foto
Je dost možné, že svého manžele teď vídáte jako varování před nebezpečím, které vám hrozí. Zároveň je to ale také znamení, že se musíte zbavit závislosti na ostatních lidech a začít se rozhodovat sama za sebe. Pro ochranu u sebe noste tygří oko, pozor při řízení, žádná akrobacie při sklízení ořechů a podobně. Riziko nehody je u vás teď zvýšení. Hodně štěstí.
Dobrý den, jak se mám chránit proti nebezpečí, pomluvy, nenávist, vysílání negativní energie na moji osobu. Děkuji za Vaší odpověd Judita, nar.4.11.1949,v 15.15 hod. (Judita)
Foto
Opravdu čelíte útoku negativních sil. Abyste se chránila, ideálně u sebe stále noste křišťál, nejlépe krystal. Předpokládám, že se asi nechcete pouštět do složitých magických rituálů, ale jednoduchou magii svíček nejspíš zvládnete. Pořiďte si bílou svíci, obejděte s ní svůj byt či dům a představujte si, že všechna negace kolem vás hoří v plameni svíčky jako pavučiny. Při tom můžete opakovat zaklínadlo: Zrada, závist, nenávist shoří teď jak uschlý list. Rituál můžete opakovat pokaždé, když se budete cítit ohrožená. Hodně štěstí.
Dobrý den, paní Petro. Prosím, čeká mne ještě nějaký perspektivní vztah? Jsem narozena 2.7.1968.Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Čeká, dokonce poměrně brzo. Váš budoucí partner bude starší, poměrně dominantní muž, nečekejte ovšem vztah příliš těsný, oba si ponecháte svůj život. Hodně štěstí.
Pani Petro,co takhle dcera 1.9.1984 bude jiz mit decka?Dekuji. (Emilka)
Foto
Bude, mohlo by to být už v průběhu příštího roku.
Prémiová otázka
Foto
Vaším problémem není nerozhodnost, spíš nedostatek sebedůvěry. Nedůvěřujete svým instinktům, zbytečně hledáte problémy tam, kde nejsou, rozebíráte věci tak dlouho, že se paradoxně spíš zkomplikují, než vyjasní. Důvod k tomu tkví v minulosti, vaší úlohou teď je "dospět", přijmout zodpovědnost za svá rozhodnutí, ale ještě před tím se musíte naučit věřit, že se dokážete rozhodovat správně. Obecně jste člověk, který hledá jistotu, nemáte ráda riziko, ale neřešením problémů samozřejmě klidu nedosáhnete. Věřte zkrátka, že vaše rozhodnutí jsou stejně dobrá, jako rozhodnutí jiných lidí a celá situace se vyřeší. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Karty sice nasvědčují šťastnému konci a pevnému zakotvení, ale nebude to bez problémů. Může se vyskytnout, nebo už je ve hře někdo, kdo vztahu škodí, dokonce i vy sami máte o vztahu pochybnosti. Vztah je však pro vás velmi důležitý a stojí za to obtíže překonat. Pozor na žárlivost, zejména z vaší strany, v určitém věku už je brána spíš jako projev nezralosti, než lásky. Hodně štěstí.