Online chat
Dobrý den. Zvažuju odchod do zahraničí, život tady mi nejak nevychází. Je toto šťastné rozhodnutí nebo se mám pokusit ještě hledat nějakou cestu k lepšímu životu tady? Děkuji (Arabela)
Foto
Ještě to zkuste tady a když to ani tentokrát nevyjde, tak klidně zkuste to zahraničí. Bude to takový menší rituálek.
Milý Ravene,podaří se mi sehnat ještě letos vytouženou menší nemovitost a co dál ve vztahu, který jaksi stagnuje,žádná tragédie,ale co mě dál čeká v partnerství?Já nar.27.5.58 a on 19.10.1961.Dál prosím jak na tom budu dále zdravotně.Moc děkuji za odpověď a přeji krásné léto. (Vlasta)
Foto
Nemovitost se nějaká objeví a s ní i zlepšení partnerského vztahu. Zdraví poslouží, jak má.
Dobrý den Ravene, chtěla bych poděkovat za odpověď, že si práci najdu do června a našla.V pondělí nastupují do nové práce, chtěla bych se ješte zeptat , bude v té práci tak jak slibovali?Myslím finančně a pracovně.Budu spokojená? Děkuji a přeji hezký zbytek dne (Soňa)
Foto
Budeme držet palce, zatím to vypadá dobře, takže se dočkáte slíbeného.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli zůstanu s přítelem a jestli budu mít děti po 3 potratech. Děkuji za odpověď Edita (12.1.1982 já ,přítel 18.11.1980) (edita)
Foto
Jak to tak vypadá, tak dokážete, že nic není nemožné.
Dobrý den , pane Ravene, vdám se ? Děkuji. Ela (Ela)
Foto
Budete-li chtít, tak ano.
Dobrý den pane Ravene, máme starosti s vnukem,letos v červnu měl ukončit učiliště, ale odborné předměty mu "zajistily" opakování ročníku,zvládne to? Děkuji (Jana)
Foto
Je to sice nemilé, ale zvládne to, tentokrát to vyjde.
Dobrý den, na co se mohu v létě těšit? Na lásku? Na svatbu? Mám se něčeho vyvarovat? Děkuji, V. (Veronika)
Foto
Na lásku i na svatbu, proč si cokoliv upírat?
Je okolo mě Nějaká osudova laska v praci? (Kristyna pavličkova)
Foto
Zrovna v práci bych ji nehledal.
Jskdkdlddldllslslw (Kristyna pavličkova)
Foto
Já si to myslím taky, ale raději to nikomu nevnucuji, kdoví, co by si o mně pomysleli.
Dobrý den, co ten můj pan komplikovaný, myslí na mě? Protnou se ještě naše cesty? Mám o to usilovat? Nebo nechat být... ? Děkuji. Verča (Veronika)
Foto
Nenechat to úplně být, ale nechat to náhodě. Život sice není branná hra, ale občas jsou chvíle, kdy se to hodí.
Dobrý den, jak mi dopadnou státnice na konci června a jak se mi bude dařit v partnerských vztazich, najdu si někoho. Děkuji moc  (hanka 18.7.73)
Foto
Státnice proběhnou v klidu, všechno dopadne dobře a v partnerství to bude chtí ještě trochu trpělivosti, někdo se teď objeví, ale ještě to nebude to pravé, celoživotní.
Milý Ravene. S mým synem není poslední dobou rozumná řeč. Ani učení ho nebaví a nelze se s ním nijak a na ničem domluvit. Zlepší se komunikace mezi námi a jeho vztah k učení? Syn Martin, 20.10.2005. A najdu ještě chlapa na cokoliv? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji za odpověď a přeji krásný den. Helena. (Helena)
Foto
Komunikace se zlepší už teď v druhé polovině června.
Dobrý den pane Revane chci se zeptat jestli se mužu pustit do podnikání 24.9.1996 děkuji za odpověď (patrik)
Foto
Jo, šlo by to, v kartách jsou Hole, to znamená, důraz na spolupráci se spolehlivými lidmi.
Ravene, prosím o odpověď, co mám udělat, jsem na pokraji sil... Děkuji ... (Věra)
Foto
Odpočinout si, osamostatnit se, zrekapitulovat možnosti, zamyslet se nad eventuálním přestěhováním a novou prací a znovu se pustit do boje s přírodou.
Ahoj Ravene,podívej se na karty zda náš vztah má budoucnost, já 9.9.1957 & 16.7.1967. Děkuji moc, Stáňa.  (Stáňa)
Foto
V podstatě bych řekl, že to může běžet bez velkých komplikací - pokud vidím dobře jakési společné zájmy, které vás budou držet pohromadě, tak je všechno OK.
Dobry den Ravene,prosim o kouknuti do karet😊. Co mohu v nejblizsi dobe ocekavat? Rozjedu v klidu podnikani,bude se darit? Co laska😊? Dekuji Martina 16.9.76 (martina)
Foto
Rozjezd vypadá docela dobře, potom vidím delší stagnaci a další zlepšování až příští rok.
Dobry den, Ravene. rada bych se zeptala, zda-li kavarna s obcerstvenim, kterou bychom meli od zari otvirat bude uspesnym projektem. Meli jsme v minulosti vicekrat smulu a doufam, ze tentokrat to bude lepsi. Dekuji, zdravim, Hanka (Hanka)
Foto
Závratný úspěch tam sice nevidím, ale nad vodou by se to udržet mohlo.
Dobrý den, Ravenku. Moc by mě zajímalo, zdali se mi letos splní dovolená u moře v zahraničí, nemusí to být nutně v sezóně, ale loni to nějak nevyšlo a chtělo by to trochu odpočinku. Děkuji. Tereza - 16.6.1993. (Tereza)
Foto
Ale jo, to se zrealizuje, vypadá to docela nadějně.
Dobrý den, chci se zeptat, zda se podaří mému muži rozdělit společné pozemky s bratry tak, jak navrhuje nebo jestli se náhodou nerýsuje prodej jeho části. Děkuji (Iva)
Foto
Prodej se zatím nerýsuje, ale rozdělení ano.
Dobrý den, žiji v nefunkčním manželství. Manžel má milenku a já s ním jsem protože nemam tak velký plat abych si pronajala byt. Ted se mi naskytla možnost se osamostatnit. ráda bych to udělala ale mám strach že to sama nezvladnu. Mám to udělat ? děkuji moc za odpověd (Michaela)
Foto
Zkuste to, mělo by na váš osud zapůsobit docela příznivě.
Dobrý den, zlepší se finanční situace u syna? Děkuji (mamka)
Foto
Půjde to pomalu, ale půjde to.
Dobrý den pane Ravene, chci se zeptat zda proběhne u nás letos v létě rodinná dovolená a zda se podaří dceři (1993) zajistit si bydlení - plánují pozemek a stavbu domu. (Iva)
Foto
Podaří se všechno, budete mít dobrý rok.
Dobrý den, jsem pořád sama...poslední vztah mi selhal již před 2 lety....přítel byl mladší o 6 let, a tak to neklapalo - pořád jsme se hádali, on odcházel...a pak se po nějakém čase zase vracel.... Nenajde se někdo nový ? A nebo nevrátí se přítel zpět ? Karla (1954) (Karla)
Foto
U vás to vypadá ještě na další návrat rozkolísaného přítele.
Dobrý den, potkala jsem muže ve znamení ryby (54 let), já lev (55 let). Je to ten pravý a čeká nás společná budoucnost? Děkuji (Eva)
Foto
Je tady dost velká pravděpodobnost, že na vás čeká společná budoucnost.
Dobrý den, můžu se váš prosím vás zeptat zda se někdy vdám. Narodila jsem se 19.8.1983. Předem moc děkuji (Tereza)
Foto
V osudu máte vdavky před sebou, může to být už příští rok 2019.
Dobrý den pane Ravene, po velké krizi v partnerském vztahu (odstěhování partnera, který žil i s jinou paní) se situace uklidnila a my spolu opět fungujeme...už skoro 2 roky...a je to snad i lepší než předtím....bude to tak i dál ? Děkuji a přeji hezké léto. Hančí (Hančí)
Foto
Vyhlídky jsou dobré. Někdy se skutečně stane, že krize vztah pročistí a zlepší.
Milý Ravene, dcera má ročního chlapečka a doma jim to "hodně" neklape....shání si tedy bydlení...bude mít štěstí a dostane ten byt, co si vyhlídla ?? Najde někoho kdo jí bude oporou ? Děkuji mamka (mamka)
Foto
V kartách je, že jí to vyjde, i kdyby to nebyl zrovna tento byt, tak to bude jiný byt, se kterým bude spokojená.
Dobrý den,moc bych si přála být babičkou ale pořád nic.Dočkám se někdy vnoučátek jsem už ve starobním důchodu, dcera nar.8.2.1984 a syn 5.7.1989.Ráda bych pomohla dokud zdraví a síly stačí děkuji. (Aninka)
Foto
Všechno stihnete, všechno bude. Tento a hlavně příští rok.
Krasny den Ravene. Prosim Vas, kdy a pri jake prilezitosti potkam sveho celozivotniho partnera? Narodila jsem se 13, rijna 86 ve 14:50 hod. Dekuji Vam a krasne leto preji. (LILI)
Foto
Mělo by to být při nějaké zájmové činnosti jako je třeba fitko.
Dobrý den, co mě čeká do konce roku. Děkuji (Iva)
Foto
V kartách je mírná změna v pracovním zařazení a potom změna v bydlení.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych položila svůj obvyklý dotaz. Vyjde setkání s panem Radkem? Nějak ztrácím naději. Datum narození 30.8.1976 v Praze v půl páté. Děkuji za přípradnou odpověď. (Veronika)
Foto
Setkání vyjde, opět platí jen jedno - neztrácet trpělivost a číhat na příležitost.
Dobrý den, vážený Ravene, jsem ráda, že máte věštírnu. Chci se zeptat, jestli se dočkám vlastního potomka? Děkuji za Vaši odpověď. Datum narození 30.8.1976 v Praze v 16:30. (Veronika)
Foto
Proč ne? Z osudového hlediska nevidím důvod, proč by to nemělo vyjít.
Dobrý den, jsem sama. Čeká mě ještě láska? Děkuji. Dagmar (Dagmar)
Foto
Samozřejmě, že ano, nesmíte ale před ní sama utíkat.
Jaký bude porod , mého vnuka? Termín porodu právě nadešel.Matka je kozoroh. (Maruška)
Foto
Všechno dopadne OK.
Dobry den, Ravene! Prali bychom si s manzelem dite, ovsem minuly rok jsem prodělala potrat, vidíte v kartách něco pozitivního v této záležitosti na letošek? Děkuji Vám! Krásné léto! Veronika (Veronika)
Foto
V kartách je naznačené "velké zlepšení". V minulosti jste se zřejmě "trefili" do nepříznivého časového období.
Prémiová otázka
Foto
Slunce, Merkur, Saturn v Panně, tím je řečeno vše. V kartách je Harmonie (Čtyřka Mečů), zdraví a rozhodnost (Rytíř Mečů), nové možnosti (Ďábel) a možnost samostatné práce (Princezna Disků) - takhle - všechny konstelace jsou dobré, jste v životní situace, která se dá označit slovy "každý je štěstí svého strůjcem", to neplatí vždy a všude, já sám to slýchám dost nerad, ale jsou určité situace v životě, kdy to platí a v takové situaci budete až do konce tohoto roku. V podstatě se dá říct, že máte před sebou rok, kdy se musíte snažit, abyste něčeho dosáhla, ale na druhou stranu platí i to, že když se budete snažit, tak toho dosáhnete. Osudové tragédie před sebou žádné nemáte, meteorit vám při procházce na hlavu nespadne. Trochu složitější to bude v oblasti partnerské, protože tady to vypadá na určité bloky, které v sobě máte a s nimiž se budete muset naučit pracovat, je možné, že minulé partnerství se na vás podepsalo trochu víc než ostatní zážitky, ale ani tak se to nedá považovat za nějakou "osudovou ránu" nebo něco podobného, takže - jak se říká - jaké si to uděláte, takové to budete mít. Nebo také, jak si kdo ustele... hlavně když je po ruce použitelný materiál a to ve vašem případě rozhodně bude.
Prémiová otázka
Foto
Podle karet by to všechno mělo dopadnou úspěšně, ve výkladu se sice objevuje také karta Eso Mečů, což je karta rozhodování, je tady možné, že se váš syn bude ještě nějakou dobu po ukončení studia, rozhodovat, jestli by pro něho nebylo lepší, kdyby zůstal venku, ale nakonec se ukáže, že by bylo lepší se vrátit, tak se vrátí.
Prémiová otázka
Foto
Ano, vyřeší - ve výkladu se objevuje Osmička Mečů, to je karta Interference, která znamená, že je možné, že jste zatím ohledně bydlení jednala s lidmi, kteří vám ve skutečnosti nijak pomoct nemohou, i když se třeba o to již znažili nebo se o to v současnosti snaží. Dále zde máme kartu Síly - Devítka Holí, je to karta časová a současně v sobě skrývá naději, že se většina záležitostí může vyřešit v poměrně krátkém čase, pokud - a opět se to zde opakuje - se obrátíte na ty správné lidi, čili na lidi, kteří vám skutečně mohou pomoct. Osmička Disků potom znamená Opatrnost, jak v jednání s kýmkoliv, tak i v oblasti finanční. Řešení se může ještě trochu natáhnout nebo můžete na něco ještě čekat, ale, jak se říká, měly by to být řádově měsíce, nikoliv roky, pokud se budeme bavit o tom, jak dlouho by to ještě mělo trvat.
Prémiová otázka
Foto
Opět budiž zdůrazněno, že kladete otázku na místě, které nemá žádnou souvislost se zdravotnictvím, ani s klasickou léčbou, spíše s konáním menší i větších zázraků, čili vše, co nyní řeknu, je pouze reprodukce toho, co se náhodně objevuje v kartách. Pokud si z toho něco vezmete nebo ne, je čistě vaší věcí a rozhodně by to nemělo nijak ovlivňovat váš kladný vztah k našemu zdravotnictví a preventivní péči. Karty, které se objevily na stole, bych sám chtěl mít, pokud bych se na něco podobného ptal - Devítka Disků, je kartou zisku, možného výdělku a práceschopnosti, to znamená, že i kdybyste byla vážně nemocná, tak to nebude takové, že byste se nemohla o sebe vůbec postarat. Spíše se tedy dá čekat zachování práceschopnosti, další kartou je Princ Pohárů, to jsou různé pracovní příležitosti, které se budou kolem vás objevovat a vy si budete moct vybrat. Váš zdravotní stav bude s velkou pravděpodobností souviset i s prací, kterou budete vykonávat a to zhruba v tom smyslu, že čím práci budete muset vykonávat, tím budete zdravější. Pokud si zařídíte život tak, abyste mohla hlavně nebo pouze odpočívat, může se zdraví občas projevit jako chatrné. Další kartou, která se ve výkladu objevuje je - Slunce, je to karta rodiny a také je to karta, která symbolizuje známou poučku, co se zaseje, to se sklízí. Často se to dá aplikovat i na zdravotní stav - žijete zdravě, zdraví slouží, nežijete zdravě, objeví se odpovídající zdravotní potíže - poslední kartou je Ďábel, karta ďábla občas zní až trochu hrůzostrašně, ale ve skutečnosti nic skutečně zkázonosného do života nepřináší, nanejvýš občasné nachlazení nebo rýmu, která se dá i přechodit. Celkově z toho vychází dobrý zdravotní stav, který si můžete nejvíce poškodit sama, nejsou zde vidět žádné osudové náhody, které by vedly k nalomenému nebo podkopanému zdraví nebo k nutnosti strávit zbytek života v levné nemocnici na infekčním pavilonu.
Prémiová otázka
Foto
Otázka je naprosto jasná, odpověď je celkem jednoduchá, v kartách se ukazuje Hvězda, Mág a Svět, je to tedy odpověď podle tarotových karet, je zajímavé, že Mág je tak trochu manipulátor, možná je to ještě větší manipulátor, než si myslíme, ale od toho je to Mág, aby o sobě nedával žádná informace nebo jen minimum, Hvězda je kartou kariéry, Svět je stěhování někdy také dědické řízení, ale zpátky k otázce a odpovědi, karty proti tomuto člověku, i když má dvě tváře, nemají vůbec nic. Mohl by mít i tři tváře jako Bůh Janus, který symbolizoval čas, minulost, přítomnost a budoucnost, tady to vypadá tak, že když budete proti tomuto pánovi (který si zatím vystačí se dvěmi tvářemi) hledat cokoliv konkrétního a dokazatelného, tak toho moc nebude nebo to do slova a do písmene nebude nic. Neříkám, že za něho dávám ruku do ohně, to nedávám za nikoho ani protézu, jen říkám, co vyšlo v kartách.
Prémiová otázka
Foto
Zírám do karet a upřímně řečeno, karty na ten vztah, co se rozpadl, nic moc. Osmička Mečů - znamená, že ve hře je jiná žena, ta by asi nesouhlasila s tím, aby se toho času její partner vracel k vám jako k bývalé partnerce, dále je zde Desítka Holí, je to časová karta, nazývá se Útisk nebo Útlak (ono to vyjde asi tak nastejno) a říká, že ztrácíte čas, když se pokoušíte vrátit do minulosti. Potom je tady VIII Velké Arkány, druhá karta soudu, zvaná často Spravedlnost, která ale v partnerství znamená rozchod nebo dlouhodobou krizi. Není to však nejhorší karta, protože neznamená pouze konec jednoho vztahu, ale i možnost začít vztah jiný. Tady teď jde pouze o to, abyste se vy sama zbavila všeho, co vás spojuje s minulostí, včetně chmurných myšlenek, často při takových a podobných příležitostech doporučuji i odstěhování se, pokud samozřejmě na to jsou peníze a je nějaká možnost, jak změnit bydliště, samozřejmě, pokud možno konstruktivním způsobem, není třeba se kvůli tomu vzdávat třeba baráku se zahradou, tam se to musí řešit trochu jinak. Poslední karta, je tak trochu rada do budoucnosti - je to karta kariéry - Hvězda, XVII. Velké Arkány, která říká, teď se na chvíli, na pár měsíců věnujte hlavně práci, kariéře a čemukoliv, co skutečně umíte, pokud nic neumíte, tak se něco naučte, když to nepůjde, tak se k tomu přinuťte, od toho máme pevnou vůli, abychom dělali i to, co nechceme, ale rozhodujeme si o tom sami. Jakmile se dáte na tuto cestu, vynoří se po měsíci, maximálně po dvou, švarný jinoch, který vás zaujme nejenom svým zjevem, ale i vázanou řečí a dobrými mravy, prostě by se měl objevit ten "chlap, co po čase tolik nevadí". Takže takhle nějak to zkuste, je to asi jediné řešení, které teď máte na "výběr".
Prémiová otázka
Foto
Narodit se na čarodky a ještě k tomu v nejpohnutějším roce naší historie, to už je samo o sobě projevem něčeho jako je vrozený talent. Slunce, Merkur, Mars, ale i Černou Lunu máte v Býku, Venuši a Saturn v sousedním Beranu, neboli Skopci, to znamená něco jako práceschopnost, budete natolik zdravá, abyste mohla pracovat a jedno a to samé zaměstnání budete vykonávat až do příštího roku. Partnerství se jeví jako celkem spokojené, říkám celkem, protože drobné výhrady se vždy dají najít jakékoliv a ke všemu, důležité je, když osud nadělí něco jako je "ideální partner", čili "chlap, co po čase tolik nevadí". Na menší změny v pracovní oblasti to vypadá v srpnu a v září, kdy se může objevit a pravděpodobně se i objeví ještě nějaká další pracovní možnost, je to věc, kterou teď hledá spousta lidí - něco jako přivýdělet nebo možnost někomu pomáhat s jeho samostatnou prací nebo s podnikáním tak, aby to vedlo k oboustranné spokojenosti. Úrazy a nehody vás z osudového hlediska nečekají a co se týká větších změn, může být spíše v rodině, než přímo u vás, osobně a bude se to týkat stěhování nebo rekonstrukce bytu nebo prostě bydlení. To jsou celkem všechno věci, se kterými se dá spokojeně žít. Hmotné zabezpečení bude fungovat.
Prémiová otázka
Foto
Vzhledem k tomu, že právě máte v tranzitním horoskopu v Kozorohu zajímavé spojení Mars-Saturn-Merkur-Pluto-Slunce-Černá Luna a v opozici jsou tranz. Merkur-Měsíc-Slunce, dá se říct, že horší čas na změnu pracovního místa si najdete jen těžko. O něco lepší to bude mezi červencem a listopadem 2018 a potom až v první polovině roku 2019. O něco lepší jsou konstelace na možnost otěhotnění, dá se říct, že se konstelace ohledně těhotenství stále zlepšují až ke svému vrcholu, který se jeví kolem prvního dubna 2019, paradoxně tedy vychází na prvního dubna, tedy na apríl. Je možné, že se vám narodí budoucí známý humorista. Nebo politik, ono to v poslední době vychází tak nějak nastejno, ale rozhodně to nebude jen tak nějaké všední dítě, které na sebe nedokáže strhnout pozornost ostatních. Proto by to také měla být v současnosti a v následujících měsících prioritní vaše snaha přijít do jiného stavu. Dobré měsíce ještě v tomto roce jsou na to srpen, září, říjen a listopad. Takže s tou pracovní změnou raději ještě počkejte, je dobré, že na to myslíte, ale nejdříve musí přijít taková ta příležitost, o které se říká, že se neodmítá, a která i podle toho vypadá. Neříkám, že nemůže přijít v druhé polovině tohoto roku, ale podle všeho zatím ještě nepřišla a pravděpodobně si ještě dá na čas.
Prémiová otázka
Foto
Vaše přítelkyně má Slunce ve Vodnáři, Neptun, Merkur a Jupiter v Kozorohu a Měsíc-Venuši-Mars v Rybách, navíc má všechny planety v jedné polovině horoskopu, takže se musíte smířit s tím, že pravděpodobně budete mít vedle sebe člověka víceméně urputného, který si půjde za svým, bude se vás snažit ovládat a řídit. O povaze to nevypovídá nic, tady to bude otázka štěstí či neštěstí, na jakou povahu u přítelkyně "kápnete". Když si vezmeme na pomoc tarotové karty, objeví se Císař, Princezna Holí a Pětka Disků, to bohužel může často symbolizovat tzv. věčnou nespokojenost, letos ji vezmete do Chorvatska na dovču, příští rok z toho už bude Chorvatsko, Egypt a Srí Lanka, nároky porostou, zatímco vy máte v nativním horoskopu spojení Slunce-Venuše v Kozorohu, což znamená, že můžete mít právě se současným vztahem tak trochu starosti, zřejmě právě v tom, že nebudete stačit s dechem při plnění "úkolů", na samém konci Blíženců je spojení Černá Luna - Jupiter a ve Lvu máte Mars a Saturn, což jsou konstelace, naznačující, že budete se svou přítelkyní ještě nějakou dobu držet krok, ale budou vám ubývat síly rychleji než jí. Řešení je v podstatě jediné, musíte se stát "králem peněženky", pokud budete mít dobré zaměstnání a dobrý, pravidelný příjem, musíte se snažit postavit své vedoucí postavení ve vztahu na ekonomické převaze, váš vztah patří vztahy, do kterých se bude plést ekonomika, to je už prostě otázka štěstí, náhody a osudu, podle toho, jak to nazveme, ale vy se musíte v této situaci naučit orientovat. Pokud se vám podaří udržet otěže vztahu v rukou i v prudkých serpentinách, které máte ještě před sebou, tak vztah vydrží. Pokud ne, tak místo, které po sobě uvolníte, nezůstane dlouho prázdné.
Prémiová otázka
Foto
V osobním nativním horoskopu máte Slunce, Merkur a Venuši v Rybách, Merkur je tedy spíše na konci Vodnáře, jednou nohou v Rybách, to někdy znamená změny v zaměstnání, ale všechny změny, týkající se zaměstnání či práce budou ve vašem životě šťastné, možná i veselé, v kartách se pro vás objevují Sedmička Pohárů a Mág, to jsou karty, které říkají, že v podstatě není co řešit, ani se žádný vážnější problém neobjeví. Mužskou planetu Mars máte v Raku, respektive v druhé polovině Raka a na začátku Raka je nativní Černá Luna, která měla donedávna svůj protějšek, tranzitní Černou Lunu v Kozorohu a - ruku na srdce, pokud máme v horoskopu opozici nat. Černá Luna - tranz. Saturn a tranz. Černá Luna - nat. Mars, nemůžeme čekat v oblasti zábavy a vztahu s muži, popřípadě v oblasti hledání spokojeného partnerství nic zvláštního, co duši zahřeje a srdce potěší. Naštěstí všechno, co se j horoskopu tranzitní se neutále pohybuje, dá se tedy očekávat, že i negativní konstelace, které bohužel v současném tranzitním horoskopá ohledně partnerství máte, se brzy rozplynou a již příští měsíc po nich nic nezbyde. Nejlepší by tedy pro vás bylo, věnovat se nyní na 100% práci a nechat osobní záležitosti na řešení osudu na červenec a srpen 2018. To by se už mělo všechno zlepšovat a celkově by vám v druhé polovině tohoto roku měl každý vztah, o který jen zavadíte, přímo rozkvést pod rukama. Takzvaná "osudová" nebezpečí na vás nyní až do konce tohoto roku nečíhají žádná.