Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zapamatujte si těchto 5 kamenů! V novém roce vám přinesou lásku i peníze

/
  • (iStock)
    14. prosince 2018 ● 06:00

    Konec roku se blíží a s ním i očekávání toho, jaký bude ten nový. Připravte se na něj a přemýšlejte o cílech, kterých jste letos dosáhli, a také o těch, kterých dosáhnout chcete. Skvělý způsob, jak být úspěšnější a šťastnější, je použití drahých kamenů. Těchto pět vám pomůže, abyste dosáhli skutečně toho, co chcete!

    Kameny, především drahokamy, mají od pradávna v magii velký význam. Chrání před mocnými silami a podle barvy i vlastností mají i různý charakter. Kterými byste se měli obklopit v novém roce?

     

  • 1.

    Citrín – pro hojnost, peníze a kariéru

    Autor: iStock

     

    Týkají se vaše cíle v novém roce financí a kariéry? Potřebujete se obklopit citrínem. A čím více, tím lépe. Tento drahý kámen je známý jako kámen obchodníků nebo taky kámen úspěchu. Přitahuje peníze, prosperitu, úspěch a blahobyt. Hodí se pro každého, kdo chce v novém roce začít s podnikáním. Kromě toho, že přitahuje peníze, dokáže je taky udržet. Zvyšuje sebevědomí, dodává pocit bezpečí a pomáhá soustředit se.

     

  • 2.

    Selenit – pro vyčištění energie

    Autor: iStock

     

    Tento velmi silný kámen podporuje klid a mír. Pokud potřebujete v novém roce více pozitivní energie, je nutné vyčistit váš prostor i sebe sama od negativní energie. Pomůže vám v tom selenit. Každý, kdo drží v ruce selenit, je schopný telepatie. Můžete ho použít k vytvoření ochranné mřížky kolem vašeho bytu nebo domu a nastolit jím klid v prostorách, do nichž nemají zasahovat vnější vlivy. Díky selenitu vytvoříte doma klidnou atmosféru.

  • 3.

    Růženín – pro přilákání lásky do života

    Autor: iStock

     

    Chcete najít v novém roce lásku nebo lásku posílit? Potřebujete růženín, což je jakýsi „talisman“ lásky. Tento krystal je spojený s vaší srdeční čakrou a pomůže vám přilákat si do života nového partnera, nebo naopak posílit váš současný vztah. Růženín podporuje smyslnost, překonává zármutek a podporuje energii soucitu a porozumění. Tiší také citové rány a zlobu. Podporuje přirozenou lásku mezi partnery. Mějte ho v ložnici, ideálně v rohu místnosti, tam podporuje harmonii, důvěru a posiluje bezpodmínečnou lásku.

     

  • 4.

    Turmalín – pro zdraví duše i těla

    Autor: iStock

     

    Černý turmalín je jedinečný kámen, který odvrací negativní energii. Vždy působí ve váš prospěch, přináší vám radost a odstraňuje stres. Zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá vám, abyste získali nadhled. Je skvělým pomocníkem i v případě fyzického zdraví. Posiluje imunitu, chrání před virovými onemocněními, zbavuje bolesti, chrání svaly a šlachy a posiluje nervový systém. Ideální kámen, pokud chcete být v novém roce zdraví jako rybička.

  • 5.

    Karneol – pro silnější motivaci a pevnou vůli

    Autor: iStock

     

    V novém roce si dává spousta lidí řadu předsevzetí. Že přestanou kouřit, že zhubnout nebo že se zbaví jiné závislosti. Pokud se chystáte udělat nějaké zásadní změny ve svém životním stylu, pak si rozhodně pořiďte karneol. Je to kámen, který stabilizuje, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii. Motivuje k úspěchu. Rozptyluje negativní myšlenky a podporuje v tom, abyste neztratili motivaci. Je výtečný pomocník při odstranění závislostí všeho druhu. Mimo jiné je to kámen, který zvyšuje plodnost a pomáhá léčit impotenci, artritidu, revmatismus i deprese.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz