Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Horoskop zdraví na rok 2019: Co nás čeká podle astroložky Martiny Boháčové?

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    19. prosince 2018 ● 06:00

    Nový rok bude ve znamení větší kontroly a zpřísnění. Lidé se budou snažit být efektivnější a mít větší prospěch z práce. Budeme muset být praktičtější a více přemýšlet. Podle astroložky Martiny Boháčové bude nový rok velmi akční. A to i pokud jde o zdraví. Co tedy čeká jednotlivá znamení po zdravotní stránce v roce 2019?

    Rok 2019 bude ideální na to, abyste si plnili sny. Bude to rok nakloněný změnám a taky tomu, abyste se zbavili všech svých zlozvyků. Pracovat byste měli na svém osobním rozvoji a také na zlepšení kondice.

     

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Berani jsou ohnivé znamení, kteří jsou navenek tvrdí, ale uvnitř křehcí. V roce 2019 by na sobě měli zapracovat, pokud jde o zdraví, více cvičit a občas tělu dopřát to, co ho zkrášlí. V únoru by si měli dát pozor na stresy a více se zamyslet nad svým životním stylem. Únor je vhodný pro návštěvy lékaře a na preventivní prohlídky. V srpnu a září budete pravděpodobně řešit něco kolem zdraví, ale všechno dopadne dobře.

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Býci jsou zemským znamením a velmi často inklinují k bolestem zad, protože jsou tvrdí dříči. Podobně jako Berani by si měli i Býci udělat v únoru čas na preventivní prohlídku. V březnu si musí dát pozor na zbytečné rozčilování a zachovat klid. Jedině tak si uchovají své zdraví. Na svoje zdraví by měli být Býci totiž velmi opatrní, zejména na psychiku. V dubnu je ideální čas skoncovat se svými závislostmi a začít zdravěji žít.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou vzdušné znamení, které nemá moc trpělivosti. V uplynulém roce se měli zamyslet nad svým zdravím a životním stylem. Zejména nad tím, jak vypadá jejich tělo. Měli více cvičit a zaměřit se na zdravé stravování, aby ze sebe udělali neodolatelné jedince. Pokud se jim to nepovedlo, budou na tom muset zapracovat v novém roce. Téma kolem zdraví budou Blíženci řešit i v roce 2019. A nemusí se to týkat jen problémů se zdravím, mnozí z nich začnou v oblasti zdravého životního stylu pracovat nebo se o oblast zdraví víc zajímat. V letních měsících pozor na úrazy!

     

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Raci jsou vodní znamení a v roce 2019 budou velmi akční. Je to rok, kdy budou muset pracovat na svých emocích, aby je měli pod kontrolou. To hodně souvisí s psychickým zdravím. Pokud totiž nezvládnou svoje emoce, mohou trpět úzkostmi či depresemi. V červnu by měli Raci zajít na preventivní prohlídku a také se zajímat o zdraví svých blízkých. Na podzim by si měli upravit životosprávu, hrozí jim virózy a problémy se zažíváním. Naučte se nějaké nové recepty z oblasti zdravého stravování, bude se to hodit.

     

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Lvi jsou ohnivé znamení a narodili se proto, aby vyčnívali z davu. V roce 2019 na Lvy budou působit energie, které budou pro Lvy velmi náročné. Proto se budou muset zabývat svým zdravotním stavem, zbavit se zlozvyků, jako je alkohol, kouření nebo přejídání. Zamyslete se nad svým životním stylem a snažte se sportovat, jezdit na kole, běhat nebo chodit do posilovny. V březnu pozor na psychiku, v červenci se může objevit nějaký zdravotní problém psychosomatického původu. To upozorní Lvy, že by měli změnit svůj život.

     

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Panna je zemské znamení a narodila se proto, aby se pokusila vnést pořádek, systém a řád tam, kde se vyskytuje. Panny se celoživotně hodně zajímají o svoje zdraví, hodně z nich pracuje ve zdravotnictví. A některé Panny se hodně kontrolují, zda je jejich zdravotní stav v pořádku. V roce 2018 se začaly o své zdraví zajímat intenzivněji a mnoho z nich šlo do sebe. Začaly sportovat a více se hýbat. V roce 2919 by v tom měly pokračovat. Začátkem února pozor na psychické strachy, které se můžou promítnout do celkového psychického stavu. V červenci by měly Panny sbírat bylinky, usušit je a uskladnit na zimu. Bylinkové čaje jim pak hodně pomůžou.

     

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Váhy jsou vzdušné znamení, které se snaží navodit harmonii ve vztazích i prostředí, v němž se pohybují. V roce 2018 se jim dařilo ve všech směrech, hodně investovaly do sebe i svých prožitků. Měly také zapracovat na svém vzhledu. V únoru bude jejich kreativita podrobená zkoušce, takže můžou mít divné pocity a měly by meditovat. Zejména v tomto měsíci by se měly Váhy věnovat svému zdraví a hlavně psychice. Silná psychika je základem dobrého zdraví. V září je ideální čas na změnu ve všem, opět se tedy zamyslete nad zdravím. Začnete více vnímat, jak je dobrá psychika důležitá.

     

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Štíři jsou vodní znamení a narodili se proto, aby vnášeli do života tajemství. Jsou to lidé, u kterých často nevíme, co si doopravdy myslí. Mají silnou energii, touží po úspěchu. V uplynulém roce měli většinou štěstí, měli si ujasnit sílu své osobnosti. Zbavit se všeho, co nefunguje. Pokud jde o zdraví v roce 2019, nečekají vás žádné větší problémy, pozor si dejte na zuby a psychiku. Měli byste se pravidelně „dobíjet“ a relaxovat. Celý rok totiž bude ve znamení pohybu, takže odpočívat musíte.

     

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Střelci jsou ohnivé znamení, které rádo objevuje svět. Boří hranice, často riskují a hledají dobrodružství. Střelci jsou maximalisté, většinou chtějí všechno, nebo nic. V únoru budou řešit zdraví, a to nejen fyzické, ale taky zdravé bydlení, zdravou stravu a zdravý způsob života. Kolem března a dubna se budete cítit unavení a pomůže vám odpočinek, a hlavně dostatek spánku. Věnujte více času lidem, kteří vyzařují pozitivní vibrace a distancujte se od negativní energie.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou zemské znamení a tihle lidé se narodili proto, aby dokázali, co všechno je možné zvládnout a čeho je možné dosáhnout. V roce 2019 budou muset více zapracovat na změně životního stylu. V červnu by měli víc zapracovat na tom, aby byli silní i fyzicky, a měli by pravidelně začít sportovat. Pohyb je pro Kozorohy denní potřeba. Zajímat byste se měli hlavně o páteř, pohybový systém a jíst stravu bohatou na vápník. Nezapomeňte na preventivní prohlídky! V roce 2019 budou muset Kozorozi řešit hodně nepříjemných situací, což může vést k oslabení a virózám. Pokud vás bude bolet páteř, nepodceňujte to.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou vzdušné znamení. Jsou to lidé, kteří se pokoušejí vnést změnu tam, kde se objeví. Většina z nich má silné sociální cítění. Vodnáře charakterizuje potřeba nezávislosti a je pro ně velmi důležité dodržovat správný životní styl. V roce 2019 si budou muset pohlídat zdravotní a psychický stav. Není třeba se ale něčeho obávat, vše dobře dopadne. Obecně byste se měli po zdravotní stránce cítit lépe než v roce 2018. Uprostřed roku se můžou objevit potíže se spánkem, ale pokud najdete příčinu, zlepší se to. Buďte opatrní a snažte se vždy najít čas sami pro sebe. Investujte do nového koníčku, odpočívejte.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ryby jsou obdařené schopností vnímat duchovní záležitosti, jsou soucitné a nezištné. Většinou jsou to obětavé idealistky. Pozor by si měly Ryby dávat na závislosti, kterým můžou podlehnout. Zejména v lednu si musí chránit svoje zdraví, posilovat imunitní systém, a když přijde nějaká viróza, rozhodně ji vyležet. Ryby musí v roce 2019 víc odpočívat, hýčkat svoje tělo, chodit na masáže. Zejména v letních měsících by se měly Ryby hýbat a dát se do pořádku zdravotně. Pozor si dávejte na chodidla a končetiny. Bohužel Ryby mají tendenci svůj zdravotní stav podceňovat, přitom jsou náchylné k problémům s kyčlemi, astmatem a alergiemi. Vyhněte se nestřídmému způsobu života a všem extrémům.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz