Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Věříte v reinkarnaci? Podle čeho zjistíte, že nežijete na tomhle světě poprvé

/
  • (iStock)
    20. dubna 2019 ● 06:00

    Byli jste tady už předtím, než jste se narodili? A jak se to můžete dozvědět? Reinkarnace znamená duchovní víru, že když opustíme svoje fyzické tělo, naše duše vstoupí do jiného fyzického těla a žijeme další život. Možná znova a znova. A možná ani nemusíme znova vstoupit do fyzického těla, abychom mohli znova žít, protože vědomí může velmi dobře přežít smrt, mozek i tělo.

    Římský básník Lucas shrnuje keltský postoj k smrti tímto způsobem: „Smrt je středem dlouhého života.“ Pro spoustu lidí je hranice mezi světy velmi tenká, a spousta lidí taky věří, že reinkarnace není žádný výmysl. Následující znamení signalizují, že jste už někdy na tomhle světě žili.

     

  • 1.

    Nevysvětlitelné fobie, které nemají žádný základ

    Autor: iStock

    Míváte iracionální strach z něčeho, co nedokážete vysvětlit? Třeba z ničeho nic začnete křičet při pohledu na nějakého brouka nebo netopýra. Když byste absolvovali regresi do minulého života, možná byste zjistili, že jste se kdysi potkali se skupinou netopýrů nebo jiných ptáků. V každém případě stojí za to zjistit, proč tyhle můry nebo fobie máte.

  • 2.

    Mimořádné nadání

    Autor: iStock

    Jsou lidé, kteří se posadí a hrají na hudební nástroj bez toho, aniž by se na něj někdy učili hrát. Jakmile vidíte u dětí mimořádný talent na něco, možná je to proto, že v tom byly zdatné v minulém životě.

  • 3.

    Nevysvětlitelná bolest a nemoc

    Autor: iStock

    Pokud vás trápí nějaké nevysvětlitelné choroby nebo příznaky nemocí, u nichž lékaři nemohou nic diagnostikovat, je možné, že to má příčinu v minulém životě. Jedna moje kamarádka říkala, že ji neustále bolí v krku a lékaři nezjistili nic špatného. Pak se zúčastnila regrese a během ní odhalila, že byla kdysi v minulém životě zabitá šípem přímo do krku. Do dvou dnů ji v krku přestalo bolet.

  • 4.

    Časté déjà vu a setkávání s lidmi, o nichž máte pocit, že je znáte

    Autor: iStock

    Déjà vu je silný pocit, že událost nebo místo, kde jste se ocitli, už jste někdy dřív viděli či zažili. Možná skutečně ano! Někdy se taky můžete potkávat s lidmi, o nichž máte pocit, že je už znáte, a ten pocit je velmi silný. Někteří duchovní učitelé říkají, že cestujeme se skupinami duší, a než se narodíme do tohoto fyzického těla, dohodneme se, že se v tomto životě s ostatními ze skupiny setkáme. Ovšem pak se mohou vyskytnout lidé, kteří vám jsou okamžitě nepříjemní – to může vyplývat ze špatného minulého životního vztahu, který je třeba dořešit.

  • 5.

    Život mezi životy

    Autor: iStock

    Teorie je, že tento život je pro nás poučnou třídou, abychom buď rostli, nebo ne. Jakmile zemřeme, vrátíme se k „životu mezi životy“, kde nám naši učitelé pomáhají zpracovat poučení z tohoto života. Nic z toho není vědecky podložené a vlastně to nevadí. Důležití jsou dvě věci: Žijete tento život, jak nejlépe umíte? Snažíte se být každý den laskaví, odvážní, soucitní a odpouštějící? Tak otevřete svou mysl a hledejte zázraky v každém okamžiku.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz