Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kdo se začne pokaždé ve vztahu brzo nudit? Jsou to tahle znamení!

/
  • Kdo se ve vztahu začne brzy nudit?
    Kdo se ve vztahu začne brzy nudit? (istock.com)
    27. dubna 2023 ● 06:00

    Podle astrologie se některá znamení ve vztazích mnohem snadněji nudí než ta ostatní. Je to dáno povahou jejich osobnosti, nebo něčím jiným? Zjistěte, zda i vy patříte do seznamu těch, které velmi brzo každý vztah omrzí. Odpověď vám dá vaše sluneční znamení.

    Někdo za to ani nemůže, protože jejich osobnost díky vrozeným vlastnostem neustále touží po změnách. Ve vztazích hledají spontánnost, zábavu, vzrušení. Někdy je to velmi příjemné, ale někdy je toho až moc. Neznamená to ale, že by se tahle divoká znamení nikdy neusadila. Když najdou někoho, koho budou opravdu milovat, a kdo bude mít stejné zájmy jako oni, rádi se k němu připoutají.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci milují změny a komunikaci, takže neustále zvažují, zda má smysl vztah, v němž se právě nacházejí. Velmi často se ani nenamáhají druhému sdělit, proč ho opouštějí. Ve vztahu můžou být vášniví i chladní, jednu minutu do vás budou až po uši zbláznění, druhou vás budou ignorovat. Zajímají se spíše o neformální vztahy než o komplikace, které s sebou přináší vážný vztah. Ale i oni se nakonec usadí, třeba až na stará kolena.

     

  • 2.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Nezávislost, cestování, objevování a dobrodružná povaha, to jsou některé z věcí, které Střelce charakterizují. Proto mají chuť prozkoumat všechno a cokoli, co jim vstoupí do cesty. Proto se taky dost část začnou ve vztahu nudit. Ve chvíli, kdy se začnou cítit omezeně, ukončí ho. Nebo když potkají někoho, kdo je zábavnější než ten, koho mají momentálně vedle sebe. Proto si musí hledat někoho, kdo má podobně dobrodružnou povahu.

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub
  • 3.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Pro Vodnáře je těžké spojit se s někým na emoční úrovni. Navíc Vodnáři neradi dělají to samé každý den, a to ani ve vztazích. Nejsou moc schopni milovat, pokud nenavážou opravdu velmi silné emoční spojení. Pak v takovém vztahu vydrží dlouho dobu. Jinak se začnou nudit velmi brzo a raději zůstanou sami.

     

  • 4.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Jako Beran máte rádi zkušenosti s láskou i vztahy, ale také se snadno nudíte. Nuda ve vašem případě pochází z netrpělivosti ve vztazích. Chcete všechno hned a tak, jak si přejete vy. Neradi plánujete, raději vyrážíte za dobrodružstvím ve chvíli, když vás něco napadne. Ne vždy se to partnerům líbí, proto vás to začne brzo nudit. Potřebujete někoho, kdo s vámi bude držet krok a nebude lpět na přílišných plánech.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz