Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlaskavější znamení zvěrokruhu. Patříte k nim také?

/
  • (iStock)
    1. prosince 2020 ● 06:00

    Někteří lidé jsou od přírody neuvěřitelně laskaví. Je příjemné s nimi být a komunikovat. Nikdy nemusí předstírat, že mají dobré srdce, protože vždy pomáhají lidem kolem sebe. Někdy bohužel ve vlastní neprospěch. Tento charakterový rys není dán jen výchovou, ale taky příslušností k danému znamení, v němž jste se narodili.

    Výhody laskavosti člověk objeví ve chvíli, kdy se k vám někdo chová nehezky a není milý. Je ovšem rozdíl být „jen“ milý a být laskavý. Laskavost v sobě obsahuje mnohem víc, než si myslíte. Milí můžeme být jen na oko, aby to vypadalo, ale laskavý člověk dělá pro druhé laskavé věci, protože cítí potřebu je dělat. Je také tam, kde ho potřebujete. Každý v sobě máme kousek laskavosti, když na to přijde, ale jsou některá znamení zvěrokruhu, která jsou laskavá prostě od přírody.

  • 1.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby jsou laskavé ke každému živému tvorovi. Zastaví bez rozmýšlení své auto na dálnici, aby zachránili psa, nebo koupí někomu kávu jen tak, aby mu udělali radost. Jsou také neuvěřitelně trpělivé. Lidé oceňují trpělivost Ryb a cítí se s nimi dobře, když za nimi chodí se svými problémy a zlomeným srdcem. Tohle znamení zvěrokruhu je intuitivní a soucitné, dopředu ví, co někoho trápí, aniž by řekl jediné slovo.

     

  • 2.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny jsou vždy k dispozici, aby vám pomohly, a to ať už vás znají nebo ne. Pokud se vám rozbije auto nebo nemůžete získat pomoc jiným způsobem, jsou tu, aby vám pomohly. Jsou extrémně chytré, takže pokud nemůžete najít na něco odpověď, Panna ví, kde ji najít. Tohle znamení zvěrokruhu je spolehlivé, důvěryhodné a umí fantasticky naslouchat, když někdo potřebuje cokoli ventilovat. Panny nepředstírají, že poslouchají, na rozdíl od jiných, jsou přítomné a zapamatují si každé vaše slovo.

  • 3.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy jsou empatické a soucitné, a proto bývají také k ostatním tak laskavé. Bez problémů vstanou v metru, aby vás pustily sednout, džentlmensky podrží dveře komukoli a dělají spoustu dobrovolnické práce. Váhy jednají s ostatními s respektem a jsou zdvořilé. Vždy mají sklon chovat se ke každému, s kým se setkají, laskavě a štědře. Někdy jsou to malé věci, které změní celý den, nebo dokonce celý život.

     

  • 4.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci jsou laskaví a nikoho neodsuzují. Jsou velmi vstřícní, chytří a budou se vždycky snažit zajistit, aby se všichni v jejich přítomnosti cítili pohodlně a vítáni. Mají tendenci vidět v lidech jen dobro, které podporuje empatii a soucit. Blíženci vědí, co říct, když to nejvíce potřebujete, a jsou velmi laskaví. Někdy stačí ke změně jedno laskavé slovíčko, které vám spraví náladu. A to Blíženci dokážou.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou známí svou laskavostí a vstřícným přístupem. Snadno a často projevují lásku a náklonnost, nic nepovažují za samozřejmost a zacházejí s ostatními tak, jak to považují za správné: s péčí a soucitem. Lev udělá cokoli, aby někomu pomohl, a to i na vlastní úkor. Loajalita je další silná vlastnost Lvů, takže pokud máte na své straně Lva, nemusíte se ptát, jestli tam bude i za týden, když ho budete třeba potřebovat.

     

  • 6.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beran je silný a přímý, nikdy nikoho nepomlouvá a vždy myslí vážně to, co říká. Když vám něco slíbí, můžete se vsadit, že to splní. Beran je taky zvědavý, což znamená, že na každém člověku najde něco fascinujícího. Pokud je někdo smutný, Beran mu rád pomůže, aby se cítil lépe, tím, že se s ním vydá na nějaké dobrodružství nebo udělá něco zábavného. Berani mají obrovské  srdce plné laskavosti.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz