Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

6 nejtalentovanějších znamení zvěrokruhu, která excelují úplně ve všem

/
  • (iStock)
    15. ledna 2021 ● 06:00

    Znáte je. Lidi, kteří jsou dobří ve všem, co dělají. A vy je za to tak trochu nenávidíte a zároveň je nesmírně obdivujete. Přemýšlíte, jestli existuje nějaký obor, ve kterém by nevynikli. Jaké je tajemství jejich úspěchu? Možná to souvisí s astrologií!

    Pravdou je, že lidé narození v těchto znameních mají takové kvality, které jim dávají výhodu v dosahování úspěchů už od narození. Abyste ale opravdu excelovali, musíte na svém talentu pracovat. Možná nemáte dokonalé dovednosti, ale zase máte spoustu zkušeností a trpělivost, takže se i z vás mohou stát mistři svého oboru. Která znamení se ale nemusí tolik snažit, a přesto excelují?

  • 1.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Každý ví, že Panny jsou skvělé v mnoha věcech a oborech, stejně tak jsou dobré i v tom, v čem tak skvělé nejsou. Ale vždy udělají to, co musí, aby to dokázaly, nikdy se nevzdají a jdou dopředu. Mohl by to být jejich perfekcionismus, co je motivuje k tomu, aby byly nejlepší. Nebo jejich bystrost, aby se soustředily na věci, které jsou dosažitelné, a zapomněly na to, co není. Ano, Panny jsou excelentní ve všem a vždy!

     

  • 2.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi jsou známí tím, že jsou workoholici, kteří udělají vše pro to, aby vynikli, ideálně v deseti věcech naráz. Budou tvrdě trénovat a dřít, chodit do školy, na kurzy a školení, pracovat a pracovat, dokud úspěch nepřijde. Kozorozi jsou odhodlaní, jakmile se zaměří na dosažení něčeho, nic jim nemůže zabránit, aby toho dosáhli. Jejich trikem ale je to, že nesdílejí proces, ale pouze výsledek. Nikdo nemusí vědět, že pro úspěch museli tvrdě pracovat.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci mají spousty talentů a jsou dobří v tolika věcech, a to i v těch, o nichž si myslíme, že by je nemohli dokázat. Jakmile Blíženec selže nebo udělá chybu, dokáže druhé lidi přimět, aby se soustředili na věci, které naopak dělá dobře, takže pak nemyslí na ostatní. Je to skoro jako kouzelnický trik, ale Blíženci jsou v tomhle vážně mistři, umožní vidět ostatním jen to, co chtějí, aby viděli. Excelentní talent!

     

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou naprosto oslniví, podmaniví a úžasní. Vypadá to, že jsou s každým kamarádi a není nic, co by nedokázali udělat. Svět miluje Lvy a byl by bez nich temnějším místem. O svých úspěších se nestydí mluvit a jsou otevření a transparentní. Čeho se dotknou, byť jen trochu, to je úspěchem. Pokud mají pochybnosti nebo udělají chybu, pokračují dál a za to si zaslouží ještě větší obdiv.

  • 5.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři jsou kreativní a ochotní dát vše, co mají, aby v něčem excelovali. A je tolik věcí, ve kterých jsou dobří. Jsou inovativní, kreativní, energičtí a soustředění. Vědí, jak se poučit ze svých chyb takovým způsobem, že zapomeneme, že vlastně selhali na své cestě za úspěchem. Pokud Vodnář nastaví svou mysl na to, aby něco udělal dobře, nezastaví se, dokud to nedokáže – a s malým nebo minimálním úsilím.

     

  • 6.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci se zdají být ve všem, co dělají, dobří. Možná je to i proto, že jsou všemu otevření. Když je život neustálým dobrodružstvím a vždy děláte zajímavé a vzrušující věci, máte sklon k optimistickému přístupu. A to Střelci zcela jistě mají. Věří, že mohou dělat, cokoli je napadne, a obvykle to taky udělají – a skvěle. Vůbec se nebojí, a to ani neúspěchu. Což u nich téměř nehrozí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz