Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo má rád život na vysoké noze? Tahle znamení si potrpí na luxus

/
  • (iStock)
    23. ledna 2021 ● 06:00

    Astrologie řídí naše životy o něco víc, než předpokládáme nebo v co věříme. Znamení, v němž jsme se narodili, nám dává některé osobnostní rysy, které nemůžeme popřít a které se stávají nedílnou součástí našich bytostí. To platí i o tom, kdo ze zvěrokruhu rád žije na vysoké noze nebo chce mít ty nejlepší věci, které existují.

    Jsou lidé, kteří raději počkají o pár měsíců déle, než aby si koupili levná sluchátka či telefon. Lidé, kteří ocení ty nejluxusnější věci a chutě a rozhodně se nespokojí s málem. Proto patří k "nejluxusnějším" znamením zvěrokruhu. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci milují drahé věci, ať už jde o spodní prádlo, rtěnku, boty, knihy nebo jídlo – vše, co Býk dělá a po čem touží, není levné. Rádi si pochutnají na labužnických pokrmech a libují si třeba i v historických fotoaparátech. Nechtějí šetřit jen proto, že věci, které milují, nejsou levné. Pokud se jim něco líbí, budou se snažit si to pořídit. Jestli se chystáte jim koupit dárek, ujistěte se, že jste dobře vybrali, jinak si pro jistotu schovejte stvrzenku, abyste ho mohli vyměnit za lepší. Protože Býk je nejdražší znamení zvěrokruhu!

     

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Druhý v pořadí, hned za Býkem, je Lev. Lvi mají drahý vkus, a pokud nějakého znáte, víte, že rádi utrácejí peníze za sebe i ostatní, které mají rádi. Kupují dárky jen proto, že se líbí jim a že prostě rádi utrácejí peníze. Lvi nepopírají pohodlný a luxusní život. Je to znamení, které je zvyklé na vysoký standard. Jsou taky skvělí v získávání bohatství, což jim brání v bankrotu. Díky tomu u nich nikdy nedojde k bankrotu.

  • 3.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi mají rádi hezké věci, ale když přijde na věc, dokážou se i uskromnit. Jsou známí svou vytrvalostí a pracovitostí. Může jim trvat měsíce, než se skutečně rozhodnou pro to, co se jim nejvíc líbí, vypátrají to online a dokážou ušetřit potřebné finance, aby získali to nejlepší. V tom jsou naprosto nepřekonatelní.

     

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Pro Vodnáře je jejich touha získat to nejlepší naprosto přirozená. Jejich drahé chutě se zaměřují spíše na elektroniku než na výlety po světě. Jakmile je na trhu nový model telefonu, zjistí, že je pro ně příliš neodolatelné čekat, až klesne jeho cena, musí ho mít hned. Ovšem mají taky schopnost získat věc, kterou chtějí, aniž by museli utratit vše do poslední mince. Je to prvotřídní znamení, pokud jde o finance, a tahle schopnost umět s penězi pracovat jim obvykle přinese to nejlepší v životě.

  • 5.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci jsou bezstarostní lidé, kteří nejsou ničím vázáni, nejméně pak penězi. Neznamenají pro ně nic než možnost dopřát si to, co chtějí. Peníze neboli cokoli hmotného jsou pro ně něco prchavého, protože věří tomu, že si je vždy dokážou vydělat. Drahý vkus tohoto znamení tedy není ničím limitován. Mají rádi prvotřídní jídlo, koupí si nejlepší místo v letadle nebo nejnovější notebook na trhu. Jejich chutě jsou špičkové a drahé. Vzhledem k jejich postoji k financím jim nevadí utratit majlant za nejlepší ročník oblíbeného vína.

     

  • 6.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci mají rádi hezké a luxusní věci, ale jsou to taky lidé, kteří se rádi rozdělí. Nemohou odolat impulzivním nákupům čehokoli, takže není divu, že velmi často se o své nakoupené zboží rozdělí s přáteli nebo ho dají na charitu. Když si myslí, že jim něco, co vidí, přinese štěstí, koupí to na místě a nepřemýšlejí. Na Blížencích je krásné, že se v nich občas zapne pocit viny a věci, které koupí, vrátí – nebo darují.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy mají také drahé chutě. Jsou to vyvážené a harmonické bytosti, takže i když je jejich vkus drahý, mají v sobě zakořeněnou potřebu harmonie. Vždy se snaží nalézt rovnováhu v tom, co chtějí a kolik utratí. Aby tito lidé vyvážili to, že utrácí za luxusní věci, utěšují se tím, že hledají vysvětlení pro to, proč to koupili. Například že je materiál kvalitní a nadčasový nebo že lze výrobek používat spoustu let. Váhy jsou sice znamení, které má drahý vkus, ale nestydí se nakupovat ani v obchodech, které nejsou značkové.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz