Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Které ženy jsou pro muže nedosažitelné? S těmito pěti to budete mít těžké!

/
  • (iStock)
    8. února 2021 ● 06:00

    Každá žena je jiná. Nejen v tom, jak vypadá, ale taky v tom, jakou má povahu. Některé jsou extrovertní, jiné spíše uzavřené, některé nemají problém navázat vztah, jiné jsou mnohem opatrnější – a to z mnoha důvodů. Které ženy jsou pro muže téměř nedosažitelné?

    Na to, jak těžké to budete jako muži mít, má značný vliv i astrologie. Podle ní existuje těchto pět znamení, v nichž se rodí ženy, které je velmi těžké získat. Patří ta, kterou jste si vyhlédli, do této skupiny?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář

    O Vodnářky musíte dlouho a tvrdě bojovat. Ujistěte se, že jste udělali skutečně maximum pro to, abyste je získali. Restaurace, kina, kavárny, to všechno jsou věci, které Vodnářky ocení. V době pandemie je to poněkud náročnější, ale vymyslet se dá cokoliv a Vodnářky to jistě ocení. Chcete-li získat Vodnářku, je nutné ji obdarovávat. Ne standardními dárky, ale spíše osobními dárky, a to s přihlédnutím k jejím zájmům a přáním. Vodnářky obecně dlouho hodnotí svého partnera a pečlivě analyzují všechny výhody a nevýhody případného vztahu. Má to ale hlavu a patu, protože v této fázi jsou „vyloučeni“ ti muži, kteří to s nimi nemyslí vážně a nejsou připraveni čekat. Vodnářky nenávidí, když jsou kýmkoli ovládány, navíc jsou velmi nepředvídatelné. Neberou moc pozitivně kritiku, a to ani konstruktivní. Když se vám ale podaří Vodnářku získat, budete nejšťastnější muž na planetě.

     

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh

    Od dětství mají ženy narozené ve znamení Kozoroha jedinou motivaci: být vdané, a ideálně navždy. Doslova nemůžou vystát slovo „rozvod“, a tak k výběru partnera přistupují se zvláštní péčí. Žena Kozoroh nebude ztrácet čas maličkostmi, takže pokud se jí muž nelíbí, řekne mu to přímo. Každá fáze vztahu je pro ženu Kozoroha důležitá, a to ani ne tak z romantických důvodů, ale spíše kvůli tomu, že během těchto období si může důkladně prostudovat budoucího partnera (manžela). Pokud si muž získá její důvěru, je připravená na vážný vztah, i manželství. Kdykoli jsou tyto ženy chyceny v boji mezi hlavou a srdcem, nakonec poslechnou hlavu. I v lásce bývají ženy v tomto znamení praktické, což samozřejmě ztěžuje to, aby se nechaly polapit.

  • 3.

    Ryby

    Ryby

    Ryby často nevědí, co chtějí, takže může být velmi obtížné zajistit si jejich pozornost. Muži se často diví a nevědí, jak přistupovat k Rybám. Pokud má ale muž dostatek trpělivosti, může se mu čekání vyplatit. Někdy je však úsilí k ničemu, protože Ryby se nakonec rozhodnou mávnout svým rybím ocasem a nechat potenciálního přítele plavat. Ryby ženy jsou kreativní a vynalézavé, mají svůj jedinečný způsob pohledu na svět, dost často prostřednictvím růžového skla. Je těžké je potěšit a mají idealizovanou představu o vztahu. Rády si nechávají otevřené všechny možnosti a věnují čas tomu, aby si byly opravdu jisté tím, koho k sobě pustí. Jejich nerozhodná povaha ostatním často ztěžuje možnost zamilovat se.

     

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štírky, které jsou známé jako nejsmyslnější znamení zvěrokruhu, jsou vášnivé, inteligentní a jejich věrnost nezná hranic, když jsou skutečně zamilované. Ale v tom je ten problém⁠. Štírky mají obecně problém s důvěrou a zavazují se ke vztahu jen tehdy, pokud si jsou jisté svou volbou. Jsou od přírody docela nepolapitelné a jejich partner nemusí mít vůbec tušení, co se jim honí hlavou. Štírky jsou královny, které často nevědí, co chtějí. Kolísají mezi vášní a chladem jako blázni, takže je opravdu obtížné v jejich emocích číst. Štír může být neuvěřitelně vyčerpávajícím partnerem. Upřímně řečeno, dokud Štír emocionálně nedospěje, není připraven na skutečný vztah.

  • 5.

    Střelec

    Střelec

    Neexistuje svobodomyslnější znamení než Střelec. A u žen to platí dvojnásob. V některých ohledech to z nich dělá velmi vzrušující partnery a kdokoli, s kým jsou, se nikdy nebude nudit. Ale na druhé straně je téměř nemožné se s nimi usadit. Neustále hledají něco nového, další dobrodružství, další adrenalin. Jsou jako na jehlách, když jsou v klidu, protože klid nemají rády. A to není moc příznivé pro vztahy. Střelkyně pocítí spokojenost, jen když najde někoho, kdo má dost energie na to, ji nejen pronásledovat, ale i běžet přímo vedle ní. Zároveň tyto ženy potřebují někoho, kdo jim ponechá dost svobody. Milují experimentování a zkoušení nových věcí, a tak není divu, že se často ve vztazích nudí, pokud v nich není dost vzrušení. Jejich partner prostě musí stačit jejich tempu a vyvinout úsilí, aby byl vztah vzrušující. Jakmile ale někdo takový je a Střelkyně se do něj zamilují, budou z nich zábavné a věrné partnerky.

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský rok ve znamení kovového buvola: Nastaví nová pravidla a dodá energii • Martin Mol

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz