Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Valentýn podle znamení zvěrokruhu: Co čeká Býky, Lvy nebo Panny?

/
  • (Shutterstock)
    12. února 2021 ● 06:00

    V neděli se můžeme těšit na svátek všech zamilovaných, Valentýna. Jaký den vás čeká? Budete na něj vzpomínat, nebo si budete přát, aby rychle utekl? Tohle čeká podle astrologie jednotlivá znamení.

    Měsíc vstoupí v neděli do znamení Berana, a to v 16.54 minut. Energie tohoto znamení je aktivována procházejícím Měsícem a je to znamení počátků a tvořivosti. Podle astrologů budete plní energie, která může ale vést k rozhodnutím, kterých byste mohli litovat. Pozor na netrpělivost. Vaším slovem by v tento den mělo být slovo „jsem“. Co tedy mohou očekávat všechna znamení zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Měsíc je na vaší straně a je tedy skvělým spojencem pro to, abyste prožili krásný den. A nejen v lásce. Pomohou vám také Merkur a Venuše a díky nim můžete očekávat i spoustu erotického jiskření. Zvláště večer bude plný radosti a s partnerem si užijete skutečně naplněný večer. Navíc, pokud s partnerem zatím nežijete, můžete večer učinit důležité rozhodnutí pro vaši společnou budoucnost.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Vy zažijete doslova triumf nad nepřízní osudu. Připravte se na to, že konečně začnete žít naplno. Večer bude plný erotiky a vášně, ale raději si dejte pozor na rozhovory na jakékoli téma – mohli byste se pohádat. Jakmile budete chtít něco důležitého řešit, je vysoká pravděpodobnost, že večer neskončí dobře. Snažte se být klidní a vyhněte se konfliktům. Nejlépe se stejně usmiřuje na voňavém prostěradle.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Vaše neklidná duše bude toužit zakotvit. Je čas na hravé a divoké prožitky, Čeká vás krásný den, zvláště pokud jste do někoho zamilovaní. Určitě prožijete večer plný emocí. Restaurace jsou sice zavřené, ale uspořádejte romantickou večeři doma a dejte najevo partnerovi lásku. Budete se bavit, pokud se nebudete bát projevit iniciativu. Využijte své charisma a magickou energii.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Je možné, že schůzka, kterou jste si naplánovali nebo po které jste toužili, se neuskuteční. Neberte to tragicky, snažte se pochopit, že někdy věci nejdou tak, jak si přejete. Ani Venuše ve Vodnáři spolu s Merkurem vám nebudou nakloněny při projevech vašich pocitů, ale zkuste to hodit za hlavu. I v bouřkových mracích se skrývá krása.

  • 5.

    Lev

    Lev

    Mocný Lev bude řvát a hledat přízeň. Přestože je neděle, hrozí vám, že budete pracovat, což je velmi nepříjemné. To se také může stát příčinou hádky s milovanou osobou a pravděpodobně se tomu nevyhnete. Nejlepší je nic dopředu neplánovat a neorganizovat, nechte všemu volný průběh. Budete potřebovat hodně sebeovládání a připravit se i na omluvu.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Hvězdy vám budou sice nakloněny, ale budete mít problém vyjádřit, co máte na srdci. Budete navíc velmi netrpěliví, a netrpělivost můžete přenést i na svého partnera. Ovšem planeta Venuše bude ve vynikající pozici, takže budete vyzařovat kouzlo a smyslnost. Svobodné Panny můžou pocítit extrémní přitažlivost k těm, kteří jim jsou sympatičtí. Očekávat můžete také šokující odhalení.

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Čeká vás vážně krásný den, nebýt nepříjemného Měsíce v opozici. Nebude pro vás snadné zorganizovat večer s partnerem, připravit večeři a pořídit dárek. Kdo ví, je možné, že se zpozdíte, ale nelamte si hlavu. Dokážete se ze všeho vymluvit, takže hodně komunikujte, protože jedině dialogem dosáhnete harmonie mezi vámi dvěma. Sex možná ani nebude, ale to vlastně vůbec nevadí.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Kdyby byl svátek zamilovaných už o den dříve, bylo by to pro vás rozhodně příznivější. Jenže je v neděli a Měsíc je v Beranu a Mars v Býkovi. Pro vás bude nejlepší, když budete na Valentýna sami. Pokud s partnerem nežijete, raději si jen zavolejte, pokud žijete v manželství, vyhýbejte se hádkám, protože byste je nemuseli klidným způsobem vyřešit. Nevyptávejte se na nic a raději jen naslouchejte.

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Vás čeká úspěšný den, téměř všechny planety vám budu nakloněny. Budete na vrcholu bystrosti a vše, co máte na srdci, snáze vyjádříte. Možná ne tak romanticky, jak by si váš partner přál, ale nedá se nic dělat. Trochu budete postrádat vášnivost, ale bavit se určitě budete dobře. Strávíte nádherné hodiny ve společnosti osoby, kterou milujete, a začnete možná plánovat budoucnost. Raději si povídejte, kvůli Marsu nebudete v sexu dvakrát aktivní.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Skvělý den vás čeká. Jen si dejte pozor, abyste to nepřehnali a neutratili až moc za svou lásku. Uvědomte si, že není důležitá cena, ale to, zda je dárek od srdce. Lepší bude peníze ušetřit a investovat je později do něčeho jiného. Nicméně, je to svátek zamilovaných, tak svou zamilovanost dejte najevo alespoň jako svůdce v posteli.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Můžete zažít den plný pohody, lásky i intimity. Bylo by krásné uspořádat večeři ne neobvyklém místě, nebo tam, kde jste nikdy nebyli, ale bohužel pandemie vám to neumožňuje. Musíte tedy improvizovat. A ve finále, svátek zamilovaných nemusí být jen o lásce k vašemu partnerovi, ale taky o lásce k ostatním blízkým lidem.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Pro vás to bude obtížný den, kdy budete pociťovat napětí a nervozitu. Můžete taky ignorovat potřeby vašeho partnera. Nebude snadné pro vás komunikovat s osobou, kterou milujete, už proto, že Venuše je v Beranu, což naznačuje nějaký větší finanční problém. Zůstaňte doma a sdílejte společně intimní okamžiky, třeba jen se sklenkou vína.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz