Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Posteloví hrdinové: Těchhle pět znamení vás v ložnici překvapí

/
  • Sex hraje v lidské existenci důležitou roli
    Sex hraje v lidské existenci důležitou roli (iStock)
    16. února 2021 ● 19:26

    Víte, co se říká? Sex je ve  10% vztahu, když funguje a 90 %, když nefunguje., Vybírejte si tedy své partnery uvážlivě, protože s chybějcí přitažlivostí později už nic nenaděláte. 

  • 1.

    Lev

    Lev je ohnivý, vášnivý milenec a rád se v ložnici ujímá vedení. Jsou ochotni se překonat, aby udělali v peřinách dojem, jsou také známi tím že se snaží vyjít vstříc svým sexuálním protějškům. A navíc, samozřejmě potřebují ocenění a potleskl

  • 2.

    Váhy

    Váhy jsou v posteli skvělé. Jsou vynikající v umění dávat a brát. Jsou to neuvěřitelně nadaní milenci. Váhy jsou ochotny naplnit i ty nejdivočejší fantazie jejich partnerů. Dokážou oživit ty nejlechtivější sny. V něčem jsou však poměrně staromódní a mají sklon žárlit.

  • 3.

    Štír

    Štíři se rádi tváří mysticky a záhadně, spolu s Kozorohy jsou to také znamení, která mají největší zájem o sm. Štíři rádi dominují a experimentují, pokud jsou to muži, záleží jim na orgasmu partnerky a považují ho za ocenění za dobrou práci. Sex s nimi dost korespondujete s jejich znamením. Bodnou bez varování.:

  • 4.

    Panna

    Panny jsou ztělesněním pomalého, smyslného a vášnivého sexu. Jsou to perfekcionisté. Jsou stimulovány inteligencí a humorem. Chtějí potěšit své milence a vždycky se snaží najít nebo vytvořit smyslné a inspirující prostředí k sexu.

  • 5.

    Střelec

    Střelci jsou dětinští, ale v posteli přetékají divokou energii a nadšení. Rádi se oddávají spontánnímu milování. Přistupují k sexu bez předsudků, ale také bez dlouhých příprav, a v posteli se snadno nechají unést a zapomenou na celý svět.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz