Některá znamení nemají ráda stereotyp, jiným to nevadí. Někdo vyhledává dlouhou milostnou předehru, jiného neohromí. Prozradíme vám, která znamení si sednou nejlépe pod peřinou.

Býk
Nejkompatibilnější s Pannou

Býk, milovník všeho líného a smyslného, bude mít nejlepší sex, když se spojí s Pannou. Právě toto znamení je v posteli důmyslné a dokáže poskytnout zážitek plný potěšení.

Jak potěšit Býka: Býk je jedním z nejsmyslnějších znamení. Proto nešetřete hudbou, vonnými svíčkami, sexy prostředím a aromatickými masážními oleji.

Blíženci
Nemravné hrátky s Váhami

I Blíženci si v ložnici libují v koketerii, hravosti i zábavě. Když se spojí s Váhami, nemravné řeči a různé hrátky v rámci předehry budou vyhovovat oběma.

Jak potěšit Blížence: Převlékání do kostýmů, erotické hry, experimenty, to všechno mu vyhovuje.

S jakým znamením vám to bude klapat v posteli?

Beran
Vášeň se Lvem

Beran chce, aby dění v ložnici bylo dobrodružné, vášnivé a temperamentní. Nejlépe mu v tomto dokáže porozumět charismatický Lev. A výsledek? Totální třaskavina.

Jak potěšit Berana: Zachovat si divokost a nechat ho převzít vedení.

Rak
Uvolní se se Štírem

Aby se Rak v ložnici skutečně uvolnil, musí se cítit bezpečně a citově propojen se svým partnerem. A to mu dokáže dát – i navzdory své pověsti nejsvůdnějšího znamení zvěrokruhu poháněného sexem – Štír. Také on raději cítí hluboké spojení se svým partnerem, což mu dodá citlivý Rak.

Jak potěšit Raka: Raci si sex nejlépe užijí v pohodlí své ložnice a se stálým partnerem. Nemají rádi, když se jejich soukromý život příliš probírá.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.