Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Umí Rak číst myšlenky? A které znamení má největší fantazii? Poznejte své superschopnosti!

/
  • Co říkají hvězdy o vaší superschopnosti?
    Co říkají hvězdy o vaší superschopnosti? (shutterstock.com)
    12. června 2015 ● 06:00

    Znáte tu hru: kdybyste se mohli stát superhrdinou, jakou byste si vybrali vlastnost? Pojďme se podívat na to, jaké superschopnosti skrývá vaše znamení! Kdo ze zvěrokruhu je krůček od toho, číst druhým myšlenky? A kdo je mistr imaginace a dokážete vykouzlit ostatním úžasný svět? Dozvíte se právě teď.

  • 1.

    Beran - neomezená energie

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Jako superhrdina byste dokázali přeletět budovu rychleji než vystřelená kulka, milí Berani. V reálném životě oplýváte nekonečným množstvím energie. Stačí vám mnohem méně odpočinku než ostatním. A co víc, svou životaschopnost si nenecháváte jen pro sebe, ale umíte jí své okolí i doslova nakazit.
  • 2.

    Býk - síla a odolnost

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Ne nadarmo se říká: silný jako Býk. I když na to momentálně třeba nevypadáte, máte předpoklady maximálně rozvinout svou sílu, a to nejen fyzickou, ale i psychickou. Dokážete unést velkou nálož – těžká břemena i nečekané životní události.
  • 3.

    Blíženci - studnice informací

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Vaše mysl funguje jako obří knihovna nebo jako počítač se superrychlým vyhledáváním, milí Blíženci. Jakákoliv situace ve vás spustí sérii myšlenkových pochodů, přesně víte, do jakého šuplíku paměti sáhnout pro správnou emoci, informaci nebo vzpomínku. Vaše schopnost dávat věci do souvislostí je bezkonkurenční.
  • 4.

    Rak - čtenář myšlenek

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Jako superhrdinovi by vám stačil pouhý pohled na druhou osobu a žádná její myšlenka by vám nezůstala utajena, milí Raci. Jste cestovateli do lidských duší, a to především díky své empatii a schopnosti vcítit se do druhých. Máte pochopení pro potřeby všeho živého, tedy nejen osob, ale i zvířat a rostlin.
  • 5.

    Lev - vládce ohně

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi jsou hráči s ohněm. Jsou nespoutaní, sebejistí a velkorysí. Oheň dokáže ničit i tvořit, ale Lvi s ním dokážou hotové zázraky. Pokud se jejich domov a blízcí ocitnou v nebezpečí, zahájí lev ohnivou palbu na jejich ochranu. Utvoří kolem sebe neproniknutelný štít a nic nemá šanci.
  • 6.

    Panna - lidské tornádo

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Pokud umí nějaký superhrdina být na několika místech zároveň, pak se narodil jistě ve znamení Panny. Tito lidé vynikají schopností využít každé vteřiny svého života a naplánovat si vše tak přesně, že se ostatním po právu zdá, že se z místa na místo přesunují rychleji než tajfun.
  • 7.

    Váhy - mistr převleků

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Vaše schopnost přizpůsobit se vám umožňuje navázat blízké vztahy s nejrůznějšími skupinami lidí, milé Váhy. Většinou si vás všichni oblíbí a mají k vám důvěru. Ve světě superhrdinů byste mohli každý den vypadat jinak – jednou jako gangster, podruhé jako ufon. V reálném světě by z vás mohl být skvělý superšpion.
  • 8.

    Štír - nic mu neunikne

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Jako kdyby se špička jeho ocasu zabodla do vašeho nejhlubšího nitra a pátrala tak dlouho, dokud nepřijde na všechno, co se před ním snažíte utajit. Marně. Štírům neunikne nic. Stačí jen malý náznak, uhnutí očima, nejistota v hlase. Štír pozná vaše tajemství a někdy i mnohem dříve než vy sami.
  • 9.

    Střelec - mistr komunikace

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelec nepotřebuje ani číst myšlenky, ani se vrtat ve vašem nitru. Střelci každý řekne všechno sám. Jeho přítomnost působí na ostatní jako detektor lži. Vytáčky a zastírání jsou jeho schopnostmi ihned odhaleny. Střelec chce vždycky znát pravdu a umí toho dosáhnout.
  • 10.

    Kozoroh - ovládá chování

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Pokud by někdo uměl kouzlo, které donutí okolí dělat to, co chce on, byl by to určitě Kozoroh. Máte neuvěřitelnou schopnost přesvědčovat lidi a nadchnout je pro to, co vy považujete za správné, milí Kozorozi. Neexistuje téměř nic, co by pro vás lidé neudělali.
  • 11.

    Vodnář - umění rozletu

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnář se umí zastavit, nadechnout se – a jako superhrdina už by se vznášel nad střechami budov. Vy ale dokážete umění rozletu praktikovat i s nohama na zemi, milí reální Vodnáři. Na cestách se cítíte jako Vodnář ve vodě. Poznávání nových lidí a kultur vám nedělá problémy. Jednou vám může ležet u nohou celý svět.
  • 12.

    Ryby - vládci fantazie

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jako superhrdinům stačí Rybám mávnout kouzelným proutkem a jejich blízcí jsou rázem v úžasném světě. Tam mizí všechny problémy a nastává čas na pohodu a zábavu. V reálném světě tohle zvládáte také, milé Ryby, a to díky vaší bezbřehé fantazii. Je krásné se s vámi houpat na vlnách vaší představivosti!

Autor: is

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz