Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Merkur přechází přes Slunce, něco si přejte. Znovu se setkají až v roce 2019

/
  • Konjunkce Merkura se Sluncem je ojedinělý jev.
    Konjunkce Merkura se Sluncem je ojedinělý jev. (profimedia.cz)
    9. května 2016 ● 09:40

    V pondělí 9. května 2016 dojde ke konjunkci, spojení Merkuru se Sluncem. Nemusíte se bát, tohle spojení přináší štěstí, úspěch a prosperitu.

  • 1.

    Konjunkce Merkura a Slunce

    a
    a
    Autor: profimedia.cz

     

    Z astronomického hlediska se jedná o poměrně vzácnou možnost sledovat přechod, s použitím speciálních filtrů, pokud nechceme přijít o zrak, se dá tento jev pozorovat nebo i fotografovat. K této vzácné konstelaci dochází vždy po několika letech kolem 10. května a 10. listopadu, naposledy to bylo 7. května 2003 a příště se můžeme těšit na 11. 11. 2019.

    TRANZIT MERKURU PŘES SLUNCE MŮŽETE SLEDOVAT >>> ZDE!!!

    Raven Argoni radí
    Přejete si potomstvo? Teď je ta pravá chvíle. Ve znamení Býka se totiž v pondělí nachází také Venuše, planeta štěstí, partnerství, plodnosti a sexu, tak všechny dvojice, které už dlouho čekají na potomka, a zrovna tak všichni, kteří potřebují, aby se na ně opět po dlouhé době usmálo štěstí, si mohou udělat mezi 12:13 hod. a západem Slunce menší rituálek na splnění svého přání.

  • 2.

    Kouzlo pro splnění přání

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    Stačí zapálit svíčku, napsat si své přání na papír, papírek spálit nebo si můžete své přání napsat i do počítače, zaheslovat do Wordu a ke konci tohoto roku 2016 si můžete zkontrolovat, jestli se splnilo. Při rituálech je nesmírně důležitý čas, kdy se rituál provádí. Odpoledne až do večera 9. 5. 2016 je k tomu jako stvořené. 

     

    Přechod Merkuru přes Slunce, na rozdíl od přechodů Měsíce přes Slunce, můžeme brát jako jednoznačně dobré znamení, kterého můžeme využít i pro svůj prospěch.

  • 3.

    Merkur v astrologii

    a
    a
    Autor: archiv
    Merkur je astrologického hlediska symbol komunikace, obchodu, financí, podnikání, šťastných investic a dobrých ekonomických začátků v jakémkoliv obchodu.

     

  • 4.

    Pondělí podle hvězd

    V pondělí 9. května 2016 dojde ke konjunkci, spojení Merkuru se Sluncem, podle astrologic v pondělí ve 13 hodin 12 minut.
    V pondělí 9. května 2016 dojde ke konjunkci, spojení Merkuru se Sluncem, podle astrologic v pondělí ve 13 hodin 12 minut.
    Autor: archiv

     

    - Dnes mají přání velkou sílu. Dejte si tedy na ně pozor, dobrá přání vyřkněte, špatná zažeňte, mohla by udělat škodu.

     

    - Budete plní energie, práce vám půjde od ruky. Užijte si pozitivní den, udělejte si něčím radost.

     

    - Večer věnujte zábavě, sejděte se s přáteli nebo si vyjděte s partnerem. Využijte přízně hvězd.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz