Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Horoskopy vztahů: Jak vidí mužské chování nejslavnější astroložka Linda Goodmanová

/
  • (Shutterstock)
    18. května 2016 ● 06:00

    O muži vašeho srdce vám mnoho prozradí jeho sluneční znamení. Ještě víc se ale dozvíte, pokud znáte také jeho ascendent. Podívejte se, jak mužské charaktery podle ascendentu definovala nejslavnější astroložka moderní doby: Linda Goodmanová.

  • 1.

    Jak zjistíte něčí ascendent?

    K tomu, abyste mohli zjistit svůj ascendent, je potřeba znát přesnou hodinu, ve kterou jste se narodili. Podle tohoto údaje vám potom určí ascendent astrolog nebo si ho můžete sami snadno vypočítat ZDE.

  • 2.

    Muž s ascendentem v Beranu

    "Byl jsem první?"


    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Beran je prvním znamením zvěrokruhu a vy máte před sebou muže, který je velmi impulzivní, plný energie a divokého nadšení do života. Pokud se ráda povalujete v posteli, sušení vlasů vám trvá více než deset minut a prostě si ráno musíte dopřát svůj šálek kávy, nebudete schopna si udržet jeho zájem. Musíte pochopit, že chce být Supermanem a ne obyčejným klukem z vesnice. Přimějte ho, aby odložil svoji imaginární kápi a naleznete schopného živitele rodiny, iniciativního člověka, důvěryhodného spolu-partnera a sentimentálního bačkoru.

  • 3.

    Muž s ascendentem v Býku

    "Musím si zavolat kvůli kurzu akcií"


    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Nehledě na jeho skromné začátky či na jeho zřejmý šarm při vašem setkání, muž s ascendentem v Býku se s vámi nepustí do vážného vztahu, pokud nebudete vyhovovat mravní výši jeho životního stylu. Zatímco rozkošně laškuje se svými přítelkyněmi, které jako by vypadly z nablýskaného magazínu, touží po něčem víc. Celý jeho život je sledem roztoužených přání po jemnějších věcech. Za vnějším klidem se skrývá zmatek ohledně budoucnosti, v níž jsou normou večeře při svitu svíček. Nemůže své plány vydávat v nebezpečí a nemůže být se ženou, která ho na veřejnosti uvede do rozpaků.

  • 4.

    Muž s ascendentem v Blíženci

    "Pojďme dnes večer na oba mejdany"

     

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Muži s ascendentem v Blížencích jsou velcí světoběžníci, i když jsou omezeni na svou čtvrť. Jsou neklidní a aktivní a mají některé nádherné vlastnosti. Například schopnost vrhnout se do práce a pak na ni zcela zapomenout a s plným zaujetím přesedlat na zábavu. Stejné je to u něj i se ženami. Když nemá nablízku tu, kterou miluje, miluje tu, kterou má nablízku. Když se s tím dokážete vyrovnat, nebo máte podobné sklony, všechno bude skvělé. Pokud ne, připravte se na bouři.Může vás vzít kamkoli, cíl jeho cesty vždy závisí na jeho emocích. I když nebudete mít zájem ve vztahu pokračovat, jistě vám zůstanou vzrušující a nezapomenutelné zážitky.

  • 5.

    Muž s ascendentem v Raku

    "Raději zůstanu doma"

     

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Muži s ascendentem v Raku jsou pohoršeni, když slyší jiné muže říkat, že domov je místo, kam jdeme, když nemáme kam jít. Přesto když jednou opustí svůj domov a octne se ve světě podnikání, stane se jedním z těch, kteří vydělávají hodně peněz. Jejich kořeny tvoří zvyky, nevymýtitelné jako plevel. Ve vašem vztahu s tímto mužem může dojít k vážné roztržce, pokud nebudete mít porozumění pro jeho potřebu být obklopen svými zvyky. Ke svým lidem tíhne velmi podobným způsobem. Pokud ho jeho milovaní opustí, stále bude lpět na svých pocitech, i když mu působí muka.

  • 6.

    Muž s ascendentem ve Lvu

    "Je toto nejvyšší místo?"

     

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Od ostatních ascendentů rozeznáte tyto muže snadno: zeptejte se jich na cokoliv, vždy budou mít odpověď, byli tam nebo znají zmíněnou osobu. Když budete chtít zůstat s mužem s ascendentem ve Lvu, nestrhávejte na sebe pozornost, která právem patří jemu. To se týká i vašeho povolání. Ačkoli obdivuje rodiny, kde mají oba svou úspěšnou kariéru, potřebuje ženu pro jednoho muže, která mu dovolí diktovat jí životní styl i oblékání. V milostném vztahu bude báječný, božský i oddaný, jen nikdy nevyslovujte své poblouznění nad muži na stránkách kalendáře.

  • 7.

    Muž s ascendentem v Panně

    "Nejdřív dokončíme práci"


    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Muž s ascendentem v Panně hledá v životě ženy velmi podobným způsobem, jako chovatel koní vybírá budoucího šampoóna. Je to houževnatý, úzkostlivě pečlivý muž, který má skutečně rád práci a starosti. Pokud máte problémy, bez váhání vám pomůže, usoudí-li, že stojíte za záchranu. Nenosí růžové brýle a nedělá si iluze. Je pro něj vzrušující být přesný, praktický, užitečný. Ne že by byl nudný. Je inteligentní a má mnohem víc, co říct, než je mu ve většině případů umožněno. Nabídne vám lásku, jež je nesobecká, uvážlivá a zavazující. Agresivní, svobodomyslné ženy obvykle nezískají jeho obdiv. Způsobilé, jemné dámy, o které je třeba se postarat, v něm však naleznou tichého, vytrvalého obdivovatele.

  • 8.

    Muž s ascendentem ve Vahách

    "Snažím se vyjít s každým"

     

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Tento temperamentní a inteligentní muž, který má vždy po ruce několik dobře volených slov, vás dokáže přesvědčit téměř o čemkoli. Je úspěšný v práci, všemi oblíbený a je znám tím, že mění názory a přítelkyně mrknutím oka. Pokud nedáváte pozor, může to být matoucí. Sny a čest, takové věci ho zavazují a poutají. Ano, miluje flirt a ano, půjde z jednoho vztahu do druhého, protože nedokáže být sám. Ale když najde svůj sen, je to pro něj zavazující. Sdílejte s ním sen o dokonalých partnerech, o životě obklopeném pohodlím a vkusem a o harmonických vztazích se všemi, a on vám zajistí útulný domov se starosvětským kouzlem, kde láska je něžná a sladká.

  • 9.

    Muž s ascendentem ve Štíru

    "Mohu udělat, cokoli si usmyslím"

     

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Nemá smysl brát si servítky: tento muž je cílevědomý. Je nespoutaný a rozmarný. Je také panovačný a bystrý. Může vyniknout v zaměstnání, které vyžaduje autoritativní osobnost. Udržuje pevná přátelství, neskamarádí se s každým na potkání a tráví mnoho času sám. Nevyděsí ho vybuchující bomby, ale ztratit objekt svých citů je strašlivé a může ho to přivést k melancholii, hloubání a nutkavému chování. Jeho schopnost přemluvit vás k čemukoliv je kouzelná. Váš zdravý rozum jako by se rozplynul. V jasných chvílích se vážně divíte, jak na vás může mít takový vliv. Může vám splnit všechny vaše sny? Ano. Ale jen když bude chtít.

  • 10.

    Muž s ascendentem ve Střelci

    "Přemýšlím o tom, že pojedu dál"

     

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Ať má jakékoliv chyby, v tomto muži není žádné zlo. Možná si budete muset číst tento řádek znovu a znovu, když se budete snažit vzpamatovat z jeho sarkastických poznámek a necitlivého chování vůči vám. Je těžké mu rozumět. Nepřemýšlí z hlediska oddanosti, je prostě mužem, který se rád přátelí se ženami. Řekl vám na začátku, že chce, abyste byli jen přáteli, že se nerad váže a že je přesvědčen, že lidstvo je předurčeno k mnohonásobným vztahům. Řekl vám, jaký je, vy jste ho jen neposlouchala. Takže co? Ženy mu nikdy nenaslouchají, a to ho nekonečně mate. Muž s ascendentem ve Střelci má chlapecký šarm, proti kterému není nikdo imunní. Nevyptávejte se, pokud je mužem pro vás. Nechte mu prostor. A nedávejte mu ultimáta, pokud je nemyslíte doopravdy.

  • 11.

    Muž s ascendentem v Kozorohu

    "Matka a já jsme si velmi blízcí"


    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Muž s ascendentem v Kozorohu nemůže zabránit tomu, že se díky svým schopnostem nakonec dostane do středu veřejného zájmu. Je plachý - dokonce i když kandiduje na starostu. Žádná cena pro něj však není dost vysoká, když ji má zaplatit za to, že něčeho dosáhne a nabude. Žaludeční vředy? Na to jsou léky! Narušené vztahy? Spokojí se se vzpomínkami. Dokazuje si tím svou hodnotu. Vydělává peníze, miluje svou matku (doufejte, že se jí podobáte), je zodpovědnější než většina mužů, je inteligentní, spolehlivý, a když je v pohodě, má vražedný smysl pro humor. Když je velmi v pohodě, má pořádný sexuální apetýt. Není to váš normální muž. Jeho výšiny a hloubky jsou ohromující, ale nikdy nezapomene na toho, kdo s ním dosáhl vrcholu.

  • 12.

    Muž s ascendentem ve Vodnáři

    "Buďme přáteli"

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Intelektuální, racionální a létající na vlastním stroji času, muž s ascendentem ve Vodnáři nevěnuje mnoho času přemýšlení o citech. Nabízí vztahy založené na proudění komunikace a názorů. Je svobodomyslným prorokem. Sám pro sebe je nezávislý, idealistický a jedinečný. Přes všechnu svou nepředvídatelnost a nekonvenční chování je stálý. Protože má neuvěřitelnou sílu vůle, často je v diskusích emocionálně zablokován. Připravte se na to, že ve válce důvtipu s tímto mužem prohrajete. Ne že by byl chytřejší, ale je neproniknutelný.

  • 13.

    Muž s ascendentem v Rybách

    "Mám takový pocit"


    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jeho city jsou natolik intenzivní, že potřebuje ve svém životě lidi, kteří s ním budou sdílet hledání něčeho, co přesahuje materiální a pozemskou stránku života. Příjemný, starostlivý a citlivý je oblíbený téměř všemi - oblíbený, ale ne nutně součást davu. Nakonec, skutečně bude raději prožívat něco, co mění život, než jásat s chlapy u piva nad pondělním fotbalovým utkáním. Jeho mysl neustále hledá něco víc. Když se po dvou společně strávených dnech nabitých láskou víc neozve, usoudí objekt jeho touhy, že už asi nemá zájem. On, hrající hru na vyčkávanou, usoudí totéž a zjistí, že se mu zhroutil další vztah. Žena, která ho získá, je dost smělá na to, aby vzbudila jeho vzrušení a chápala jeho nálady. Je na něm něco magického a jeho schopnost měnit sny ve skutečnost těm nejodvážnějším ženám doslova bere dech.

     

    Více o jednotlivých znameních a charakterech se dozvíte v knize Lindy Goodmanové Znamení vztahů, kterou vydalo nakladatelství Jota.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz