Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Arianin milostný horoskop na listopad: Vahám přeje Venuše, Ryby ovládne chaos

/
  • (shutterstock.com)
    2. listopadu 2018 ● 06:00

    Listopad sice není zrovna měsícem zamilovaných, ale na některá znamení se bohyně lásky přece jen usměje. Je mezi nimi to vaše?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V lásce to tento měsíc bude jak na houpačce. Je důležité, nenechat se pohltit hádavou náladou. Uran se pře s Vnější, proto může docházet v partnerství k rozepřím. Obzvlášť 18 - 20. listopad je jakýmsi krizovým bodem. Raději nepřilévat oleje do ohně. Mohlo by vás to mrzet.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    15. listopad může negativně ovlivnit vaše vztahy. Kolem 22. se situace zklidňuje, budete pršet elánem a nadhledem a v lásce se vše krásné ustálí. Prostě jakmile se přehoupne polovina měsíce, jste za vodou.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V lásce se vám bude dařit. Venuše je po celý měsíc na vaší straně. Venuše vám bude přát a kolem 6. listopadu vám Osud může poslat tu správnou osobu pro lásku. Jen 15. listopad může s vaším stálým protějškem přinést nečekané neshody. Pozor na váš ostrý jazýček, může se stát, že svého partnera zažene do kouta a to neprávem. Aby se to proti vám zbytečné neobrátilo!

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tento měsíc budou vztahy poněkud komplikované. Bude to chtít hodně diplomacie. Venuše se hádá s vaším znamením, což přináší neklid a někdy i přelétavost. Kolem 15. listopadu nastane obrat k lepšímu a pak už jen klid a pohoda.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na vaší straně je v listopadu Jupiter. Po 8. se přesouvá do znamení Střelce a bude se vám dařit ještě víc. Kolem 5. A 26 listopadu můžete potkat spřízněnou duši. Láska vám tedy bude přát na všech frontách.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do 7. listopadu se vás drží Jupiter a ten nahrává lásce a štěstí. Ovšem po patnáctém se vše otočí a začne vám vaší harmonii rušit Mars. Přinese potíže ve vztazích.  Pokud si určitě chladnou hlavu, problémy v lásce nebudou tak veliké a vše se nakonec uklidni. Pokud se uklidníte vy.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, tento měsíc vás Venuše miluje a vše co vám v lásce nešlo, se rozběhne jak po másle. Venuše v kombinaci s Masem vám přináší sebevědomí a tu správnou průbojnost, což jsou trumfy na vaší straně. 8. listopadu se připojí i Jupiter, takže vám bude přání nejen v lásce, ale i v penězích. Kolem 10. už poplujete jak na obláčku, bohové vám jsou prostě nakloněni. Navíc vás čeká radostná událost, takže se máte na co těšit.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Šíři, bude se vám dařit kolem 20 listopadu. Na vaší straně je Slunce a Neptun.) Můžete tedy potkat jak novou láskou, nebo nové přátele ale i ve stálém vztahu můžete zažívat zasloužený klid. Před 22tém může stálý vztah zakolísat ...ale vše dopadne dobře.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Merkur a Venuše vám pomáhají v oblasti lásky. Do 14teho  vám půjde vše naprosto skvěle. Pak vás případně blbá nálada a spoustu věcí si můžete zkomplikovat vaší netrpělivosti a konfliktnosti. Proto pozor, ať nezpůsobí škodu ve vašem vztahu, která by vás mohla mrzet, a vás protějšek by ji nemusel pochopit. Kritické období je kolem 17 listopadu. Pozor na žárlivost a scény.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tento měsíc bohužel lásce moc přát nebude. Venuše couvá z vašeho znamení, je tedy dobré obrátit se spíš do sebe. Vyhýbejte se randění, to co by mohlo vypadat slibně, skončí katastrofou. Kolem 15. listopadu se situace krapet zlepší, rande a obecně vztahy už mají víc zelenou. Teprve až 17. listopad otevírá brány lásce a novým šancím.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tešte se na úžasné období plné lásky, klidu a důvěry. Vašemu znamení vládne Venuše, na rozdíl od předchozího měsíce, kdy vás opačné pohlaví spíš přivádělo do varu. Čeká vás restart s vaším partnerem. Nezadaní mohou zažít boom v seznamování. Může vás sice štvát nadřízený, ale i tak se vám v práci díky vaší šikovnosti bude dařit. Venuše vám prostě přeje.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Můžete si idealizovat partnera, ať stávajícího nebo budoucího. Pozor na to.  Může dokonce přijít nečekaná zrada a rozčarování. Kolem 15teho se vám mohou zaparkovat lýtka, ale vybírejte srdcem a ne očima. Pozor na povrchnost. Mars je nepříznivé postaven vůči Jupiterovi, pozor na jakékoliv unáhleni v penězích i ve vztazích. Teprve konec měsíce přinese zklidnění tohoto po všech stránkách bouřlivého období.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz