Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin milostný horoskop na prosinec: Ryby čeká velká jízda

/
  • Bude mám láska v prosinci přát?
    Bude mám láska v prosinci přát? (shutterstock.com)
    4. prosince 2018 ● 10:33

    Vánoce jsou sice hlavně rodinné svátky, ale na vánočních večírcích se zrodí nejeden vztah. Čeká to i vás?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Téměř u všech Beranů se bude projevovat princip návratu, takže, pokud jste se s někým v nedaleké minulosti neuváženě rozešli a nyní toho upřímně litujete, budete mít možnost se vrátit. Pokud by s tím byly spojené jakékoliv komplikace, využijte toho, že budou Vánoce a Silvestr a položte na oltář své lásky zajímavý dárek. Když se trefíte do vkusu svého protějšku, budete mít větší úspěch, než když se budete jen tak snažit pozvat toho druhého na kafe.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Poslední měsíc v tomto roce vám přinese chvilky, kdy se budete cítit spíše depresivně než vesele, budete přemýšlet o svých vztazích a možná i přijdete na myšlenku, že by nemuselo být špatné, najít si jiný vztah, než ten, ve kterém se necítíte zrovna šťastní. S velkou pravděpodobností se setkáte s novým zajímavým partnerem přibližně v polovině prosince, nejdříve budete nadšení, potom se neubráníte srovnávání a nebudete se moct rozhodnout ani pro jeden z nich. Možná se vám na pár týdnů zalíbí mít dva vztahy najednou.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: archiv
    K Blížencům se v prosinci letošního roku bude nejvíce hodit skromnost a věrnost. Pokud už mají dlouhodobého partnera, tak s ním budou i nadále a budou mu věrní a v případě radostného očekávání, kdy žádný vztah v současnosti nemají, ale právě se s někým seznámili, tak se mohou těšit na zajímavé zážitky, s nimiž budou s nejvyšší pravděpodobností spokojení a v novém vztahu zůstanou, dá se říct, že skutečně nadlouho.

  • 4.

    Rak

     

    ...
    ...
    Autor: archiv
    V prosinci to bude velmi spokojené znamení, protože v oblasti vztahů a sexu se může těšit na spoustu vzrušujících překvapení. Rak sám se bude projevovat jako věrný a spolehlivý životní společník, ale bude mít kolem sebe plno zajímavých kamarádů, kteří berou život spíše jako arénu, v níž bojuje každý sám za sebe. Raci ale zůstanou neoblomně věrní svým protějškům, i když na společenské úrovni se s každým rádi pobaví.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Lvi budou mít v prosinci plno zajímavých, až inovativních nápadů nejenom sami za sebe, ale i s tím, že by do hry zapojili také své oblíbence a známé. Snadno se u nich vyskytnou i takové choutky, jako je například vystřídání několika partnerů rychle za sebou a u Lvů, u mužů, se může objevit i snaha zorganizovat trojku. Vše se uklidní až kolem Silvestra, do kterého Lvi vstoupí s celkem klidnou myslí.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ženy-Panny budou mít v prosinci štěstí na muže, dostanou od mužů tolik nabídek k přátelství, chození a dokonce i k sňatkům, kolik jich nedostali za celý dosavadní život. Budou si muset důkladně vybírat, aby, jak se říká, nepřebraly. Muži-Panny se budou cítit jako úspěšní samečkové, Panna je v současné době dobré a úspěšné znamení.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vztahy, které Váhy mají, nelze v prosinci brát na lehkou váhu, pokud jsou dlouhodobé nebo déledobější, tak se budou dále upevňovat a pokud před nějakou dobou ustrnuly na mrtvém bodě, budou se na závěr tohoto roku dále vyvíjet. Celkové konstelace jsou dobré až výborné, jak to tak vypadá, tak všechny Váhy budou mít v prosinci 2019 vážný vztah, se kterým budou spokojené.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Štíři se budou projevovat jako rození milovníci. Jejich aktivita bude posilována přítomností Venuše a Merkuru, není proto od věci, trochu se zmínit o vztazích na pracovišti. Zřejmě se vám to poštěstí, aniž byste se o to nějak zvlášť snažili, najednou zjistíte, že máte nejenom kamaráda, ale zbrusu nového milence nebo milenku na pracovišti. Stručně řečeno, není a nebude to dobré, budete z toho muset nějak vybruslit ještě před Vánoci.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    V partnerství je možné, že v prosinci zažijete poněkud napnutou atmosféru a to zvláště kolem Novu, 7. prosince. Setkání Slunce, Měsíce a Jupiteru se většinou projevuje jako vrtkavost, která vstoupí do života, ani nevíte jak. Může se potom stát, že se budete k ostatním ve svém okolí projevovat lehce nevrle a budete se cítit podráždění. Nejlepším lékem by nato bylo, kdybyste mohli být chvíli sami, ale to už si musíte s ostatními domluvit. Taky sami.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Saturn ve vašem znamení všechno zdržuje, takže se i v oblasti lásky a vztahů může snadno stát, že zmeškáte schůzku nebo na ni úplně zapomenete a vzpomenete si až příští den, kdy bude váš vztah díky vaší laxnosti vážně ohrožen. Raději si všechno zapisujte a občas se na papírek, se zapsanými termíny a schůzkami podívejte.

  • 11.

    Vodnář

     

     

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ve vztazích budete mít trochu smůlu, s tím se už s Černou Lunou za zády nedá nic dělat. Bude lepší, když se připravíte na to, že vás před vaším protějškem někdo pomluví a vy se potom budete divit, proč se tak náhle změnilo její nebo jeho chování vůči vám. Raději se snažte najít toho, koho baví vás jen tak sám sobě pro radost pomlouvat. Nejlepší je vyřídit si všechno z očí do očí. Pokud máte dlouhodobý a spokojený vztah, tak se vás to netýká, budete v pohodě a vysmátí.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Na setkání Neptunu a Marsu ve svém znamení jen tak nezapomenete. Najednou zjistíte, že máte u druhého pohlaví nebo prostě u pohlaví, o které jevíte zájem, velký úspěch. Stačí, když projevíte jen trochu zájmu a druhá strana se bude moct přerazit, aby pro vás udělala, co vám na očích uvidí. Jak s tím naložíte, to bude záležet jen na vás, na nikom jiném.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz