Online chat
Dobrý den,najdu si přítele 8.1.1969 .děkuji za odpověd. (Gabina)
Foto
Dobrý den, přítele najdete až ho k sobě pustíte. Nyní jste jako princezna, která se sama zamkla ve věži. I když jste ve Vašem okolí jsou muži, kteří mají o Vás zájem, nevidíte je. Nebuďte na sebe přísná, více se uvolněte a dovolte si být svá.
Dobrý den.Otěhotním. (ELp)
Foto
Dobrý den, otěhotníte, ale až pustíte svůj strach z věcí, které se dějí okolo Vás.
Krásný prosincový den paní Evo, ráda bych věděla zda mě do konce roku potká láska. Děkuji za Váš čas. Veronika (Veronika)
Foto
Dobrý den, máte tady více mužů, kteří jeví o Vaši osobu zájem. Teď bude záležet na Vás, zda Vy budete chtít je. CCa od 8-23.122016 přichází a pak 27-30.12.2016
Dobrý den, posílala jsem sms a přišlo mi potvrzení, že můj dotaz bude zodpovězen na počátku Chatu, ale nikde ho nevidím. Děkuji, Pavla (Pavla)
Foto
Dobrý den paní Evo, mám na Vás dotaz ke zdraví, byla mi nalezena cysta v levém prsu. Bude to do budoucna problém nebo se "vstřebá"? Děkuji a přeji Vám krásný prosinec Pavla 9.7.78 (Pavla) Dobrý den, vstřebá se to v momentě, kdy půjdete sama k sobě a to i přes minulé inkarnace. Cystu vnímám, není nijak zvlášť nebezpečná, nedělá problémy, jen je. Do budoucna se nevstřebá, neuteče, ale operace nebude nutná. Pokud zkusíte pracovat na sobě a svém ženství skrze minulé životy, pak karty říkají, že je cysty zbavíte zcela a úplně.
Dobrý deň. Existuje prírodný kameň, pomocou ktorého si môžem zdvihnúť sebavedomie a sebaúctu? Mám i problémy s vystupovaním na verejnosti a trochu rečovú vadu (neustála potreba polykať). Ďakujem. (Alica )
Foto
Dobrý den, kameny pomoci můžou, ale měla byste najít příčinu problému a ten řešit. Doporučuji růženín - pocit lásky, opory, takové zábradlí, kterého se můžete přidržet v případě potřeby nebo citrín, který bystří mozek, neodvádí myšlenky od tématu a taky sodalit, který koncentruje, podporuje soustředění celkově a vnitřně klidní.
Dobrý den, paní Evičko, prosím o odpověď na otázku: vyléčí se maminka z rakoviny? Moc děkuji. (Hana)
Foto
Dobrý den, ano, ale zkuste s ní hodně mluvit, to tady je příčina, dusí v sobě to, proč to všechno začalo.
Dobrý den, paní Evičko, maminku čeká v dohledné době vyšetření. Všichni v rodině máme obavy,aby dobře dopadlo. Bude nález zásadní nebo dle očekávání lékaře nejsou na místě zbytečné obavy. Děkuji za Váš cenný čas a i Vám mnoho zdraví. (dcera)
Foto
Dobrý den, obavy nejsou na místě. Jediné, co mi tady vychází je léčené...je jen jedno, zasaženo je více. Nemám konkrétní informace a to, oč jde je malinké, přesto v uzdravování zásadní.
Dobrý den, chci se zeptat na zdraví svého otce, nar. 11.9.1945. Dojde ke zlepšení? Mám obavy, aby neskončil na vozíku. Děkuji (Ivana)
Foto
Dobrý den, cca v březnu se zdravotní stav Vašeho otce hodně zlepší. Nyní je pod tíhou emocí, které má ze současné rodiny. Nepřispívají k tomu ani problémy okolí. Vše vnímá, je citlivý až moc a hlavně je 11 ze dne, tzn., citlivost malého mistra. Trápí se věcmi, které neovlivní. Doporučuji rozptýlit a dát vhodné placebo, to zabere určitě.
Dobrý den, bolí mě záda a levá noha. Lékař mi dávají injekce, ale vůbec to nepomáhá. Můžete poradi t. Děkuji (Eva)
Foto
Dobrý den, cítím u Vás skříplý nerv v oblasti u kyčle, resp. nad ní...jde mi to do hloubky. Tady je příčina. Doporučuji chiropraktika nebo zdr. masáž. Pokud mi napíšete na e-mail, můžu doporučit výborného kolegu.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi bude sloužit zdraví, případně na co si dát pozor. Jsem narozena 4.6.1956. Děkuji moc a vše dobré do nového roku. (Renata)
Foto
Dobrý den, zdarví máte pevné, dobré. Pozor na přepětí. Ráda děláte lidem radost, ale někdy na svůj úkor. Tady bych Vámi, tak zbrzdím.
Dobrý den, jsem poslední dobou hlavně kolem Vánoc, bez nálady, bolí mě břicho, jsem unavená, o tom, že špatně spím, ani nemusím psát, i s práškem na spaní se budím a ráno vstanu, myslím, že jsem skládala vagon uhlí, má to nějakou souvislost s blížícími se svátky? Vždycky jsme se s rodinou pohádali, skoro nikdy nebyly Vánoce v klidné atmosféře. Jak na tom budu? Nar. 19.9.1947 Moc děkuji a přeji hezké a pokud možno klidné svátky Maruška (Maruška)
Foto
Dobrý den, to, co cítím nyní z Vás a toho, co popisujete se týká strachu, který prožíváte v sobě. Ještě se nic neděje a Vy už máte strach, co když to přijde. Přichází to v různých obměnách, protože si to svým strachem k sobě přitahujete. Doporučuji zklidnit mysl, nepředpokládat, že to bude zase o hádkách. Uvolnění stesů - lehněte si, dejte na pupík papírový kapesník, na něho sůl - himalájskou a zakupte moxu a cca 10 minut moxujte, poté papírový kapesník a sůl vyhoďte, uleví se Vám. Můžete to dělat, jak dlouho chcete. Není to návykové. Na únavu - moxou moxujte - pozor! v dopoledních hodinách - krouživými pohyby na d místem, které najdete - dejte si pod koleno 4 prsty pod sebe, na holení kosti udělejte tečku - obě nohy a pak moxujte. Je to bod na těle, který dodává velké množství energie. Pokud se jedná o svátky celkově, nevidím zde nic, co by Vás mělo znepokojovat.
Dobrý den, prosím o radu před pár měsíci jsem získala pracovní pozici která byla přesně taková jakou jsem si přála, doufala jsem že mi přinese jistotu, pracovní naplnění a finanční jistotu. Ale bohužel začaly být problémy, firma má obrovské dluhy. Nevím co bude a já nechci zůstat bez práce ani překotně hledat práci jinde. Mám zůstat a věřit že sliby které majitelka říká se uskuteční a nebo hledat práci jinde a v jakém oboru? předem velmi děkuji za odpověd 22.2.1978 v 12:35h (jana)
Foto
Dobrý den, pokud zůstanete, firma se po cca půl roku vzpamatuje a poběží to. Nicméně, pokud se dívám na Váš odchod a jinou práci, je to mnohem lepší. Volila bych druhou variantu s tím, že než odejdu, začnu hledat. Nebude problém s Vašimi zkušenostmi najít práci, která Vám bude vyhovovat ve všech směrech. Obor může zůstat stejný, je ok a Vy jste zde jako ryba ve vodě, ale pokud zvolíte obor jiný, měl by vycházet přímo z Vás. Nemusíte mít vzdělání, ale měla byste mít zkušenosti a chuť jít do nového.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, soud o výživné. Nebudete mít nejspíš nejlepší pocity, ale dopadne to podle Vašich představ, nic mimo plán.kamarád - není v tuto chvíli úplně sám. Budoucnost s ním nevidím. Láska - cca v březnu 2017 se dostanete do situace, kdy budete přehodnocovat, mimo jiné taky vztah a tady vidím otevření se do vztahu, přichází k Vám muž, no, to budete koukat. Samé krááásné věci se tady budou mezi vámi dít. Moc Vám to přeji.
Dobrý den paní Evo pořád se snažím rozhýbat po mrtvici 19.9.2003 levou ruku a prsty rehabilitace v HAMZOVĚ léčebně, ted jezdím na termál Mušov do LAA v létě na Podhájskou Jarek 14.1.1950 Ivančice u Brna co prosím doporučíte děkuji  (Jaroslav)
Foto
Dobrý den, napište mi na e-mail a já Vám doporučím konkrétní věci a osoby, kteří mají co do činění s uzdravováním. Pomůžu Vám najít správný směr.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda zůstaneme spolu. Já jsem se nar. 21.6.1964 a on 26.2.1965. Děkuji za odpověď a přeji pohodové vánoční svátky. (Marcela)
Foto
Dobrý den, jste oba dva silné povahy a o období Vánoc budete řešit konkrétněji, co se vám líbí a co ne. Každý z vás bude chtít prosadit to své. Podle karet spolu nebudete.
Hezký den,můžu dosit náramky z křištálu každý den a jaký májí vliv na mě?děkuji za odpověd (Gaba)
Foto
Dobrý den, můžete je nosit každý den. Křišťál je o čistotě. Hodně zesiluje, takže pokud máte špatnou náladu, náramek nechte doma a zvolte jinou alternativu, třeba růženín. Na každého má křišťálový náramek stejný účinek, jak jsem již psala, očišťuje. Ve spojí s jiným náramkem zesiluje jeho sílu a působí pak oba dva. Křišťál je mocný kámen.
Dobrý den paní Evo, chtěla bych se zeptat, jestli se mě nějak dotknout dluhy bývalého manžela a jestli mě čeká nějaká láska. Děkuji. Zuzka (Zuzka)
Foto
Dobrý den, dluhy - nedotknou. Láska - ano, ale dejte tomu čas, teď je brzo.
Dobrý deň pani Eva ! Chcela by som vedieť, či ešte stretne môj syn Marek(11.4.78) ženu, s ktorou bude šťastný ? Ďakujem za odpoveď !  (Oľga)
Foto
Dobrý den, ano, ale nebudou spolu sezdaní. Budou spolu žít vedle sebe.
Dobry den prosíím syn 5.8.1979 má koupit pozemek? ,prosím moc má to udělat nebo ne je to hodně na dluh mám obavy děkuji předem maminka (mamka)
Foto
Dobrý den, pokud ho koupí, bude ho rychle prodávat. Je to tady velmi rychlé. Mění se i záměr. Doporučuji počkat. Tady se mění i záměr podnikání. No, rozhodnutí je na něm.
Dobrý den přeji, chěla ybch se zeptat co mě čeká , zda se tam objevuje nějaká láska jsem sama a samota je zlá..nar.25.11.1954 moc děkuji za odpověd ...Láska  (Láska.)
Foto
Dobrý den, pokud chcete lásku, vztah, musíte vyjít ven a to tady nevidím. Nebýt pesimistická, ale radostná. Pak přijde.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda syn dokončí střední školu a jak mu půjde učení v tomto školním roce . Nar.31.7.2000 A zda mi syn vrátí vypůjčené peníze Nar.14.1.1977 Děkuji Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, střední školu dokončí, ale nejsem si jistá, zda i obor, kterému se věnuje. V tuto chvíli on už uvažuje o změně, něco ho láká. Učení mu půjde ok, ale jen to, co chce a líbí se mu mu půjde výborně. Peníze - nepočítá s návratem peněz.
Dobrý den Evo, nějak se mi nedaří najít práci. Zvládnu to prosím brzy? Moc děkuji a přeji hezké vánoce. /21.12.69/ (Jana)
Foto
Dobrý den, do konce roku max brigády. Nová práce přichází až v roce 2017. Zkuste se nepodceňovat. To je to, proč práce k Vám nepřichází a vázne to.
Zdravím Vás a mám dotaz. Dcera Hana 31.12.1985 se rozvádí a našla si nového přítele - Jiří, nar. 26.4.1978. Je to konečně ten pravý? Děkuji (Jarmila)
Foto
Dobrý den, není.
Dobrý den, paní Evo, co říkají karty na vztah 23.5.1964 a 6.12.1961? Děkuji a přeji hezký předvánoční čas. (Halka)
Foto
Dobrý den, představy o vztahu se zde různí. Nevidím dlouhodobý vztah.
Dobrý večer paní Evo. Co mám očekávat v životě? Přinese mi krásný vánoční čas nějakou lásku.Co pro to udělat. Děkuji Vám. (Dagmar)
Foto
Dobrý den, v životě se Vám odehraje to, po čem toužíte a spojeno s Vaší karmickou úlohou. Necítím u Vás vlastní zaujetí. Chcete, ale nic proto neděláte. Tak až přehodnotíte svůj postoj, věci se dají do pohybu. Lásku do Vánoc nevidím. Vše se děje tak, jak má, tak se koukejte dát dohromady a vyjděte do města, udělejte si radost, uvolněte se a uvidíte, že odezva na sebe nenechá dlouho čekat.
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda pro mne advent přivede do cesty zajmavou práci pro mne . Jsem bez práce mám jen brigádu a to jen když je třeba a ráda bych práci na hpp kde budu mít jasný příjem a dostatek peněz,objeví se taková práce pro mě v nejbližší době , děkuji (29.6.1991) (Kristýna)
Foto
Dobrý den, až budete vědět, co opravdu chcete dělat, pak se začnou dít věci. Nyní nic nevidím ani necítím. Víte, co chcete dělat nebo čekáte až se něco objeví samo? Pokud čekáte, zkuste nečekat a vyjítke svému štěstí vstříc.
Dobrá den, ráda bych se zeptala jak bude u mě vypadat advent. Je možné že potkám lásku - muže se kterým budu šťastná a milovaná? Jsou tu dva muži jeden na kterého myslím už 2 roky jen on neví o mých citech k němu- před 2 roky mezi námi něco proběhlo ale od té doby nic vyšumělo to né z mé strany nepřály nám hvězdy nebo z jeho strany to bylo jen malinké povyražení jeho kamarádi tvrdili že se mu líbím at mu dám šanci ale on by musel projevit zájem ne? A druhý muž je po mém boku taky 2 roky je mi dobrým přítelem a má mě rád takovou jaká jsem ale nepřitahuje mě jako muž což by měl ne - je tu možnost vztahu mezi námi? Nebo je tu další muž pro mě někdo koho neznám a brzy poznám ? Děkuji moc (29.6.1991) (Kristýna)
Foto
Dobrý den, sníte svůj sen a ten jiný než Vaše realita. Muž před dvěmi lety - má jiné představy o svém životě a Vy do nich nepatříte, omlouvám se, ale to tak. Druhý muž - vztah ne. Váš životní partner přijde jindy. Proč? Nyní máte jiné nastavení než to, co máte mít. Projdete životními zkouškami a sama své požadavky na muže, kterého budete chtít ve svém životě změníte.
Dobrý den, prosím o sdělení, jestli dojde v mém profesním životě ke změnám. Děkuji za odpověď p. Kalivodová. (Simona 27.8.1971)
Foto
Dobrý den, ano, určitě ano.
Dobry den,pani kalivodova,prosim,sdelte mi kdy si starsi dcera najde uz partnera?Moc dekuji (mamina)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera teď v tuto chvíli má u sebe muže, kterého miluje a tráví s ním čas. Pokud to není přítel je to kamarád, ale to se nevylučuje. Ona nikoho nehledá, tak doporučuji nechat vše na ní, ať si najde partnera tehdy, když to bude sama pociťovat jako správné.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, vstřebá se to v momentě, kdy půjdete sama k sobě a to i přes minulé inkarnace. Cystu vnímám, není nijak zvlášť nebezpečná, nedělá problémy, jen je. Do budoucna se nevstřebá, neuteče, ale operace nebude nutná. Pokud zkusíte pracovat na sobě a svém ženství skrze minulé životy, pak karty říkají, že je cysty zbavíte zcela a úplně.
Mila Evo chcela by som sa opytat ci mam dat vypoved v praci 13.09.1971dakujem (Ingrid)
Foto
Dobrý den, cítím nepříjemnosti, které se dotýkají Vaši osoby. Výpověď nyní nedávejte, protože byste se ocitla v podobné práci, kde by Vás čekalo něco podobného. Snažte se tady být, vnímat a neutíkat, protože se Vám vše bude v následující práci vracet.
Dobrý den Evicko chci se zeptat jestli mě čeká sňatek? 29.6.74 dekuji (Irca)
Foto
Dobrý den, ne, dlouhodobý vztah.
Dobrý den,budeme s přítelem na vánoce spolu?Mája 7.9.1968 (Mája)
Foto
Dobrý den, ne, bohužel při večeři ne.
Dobrý den paní Evo, letos jsem se během roku ptala jestli se přestěhujeme do většího.Podle některých kartářů už jsme měli od léta bydlet jinde.Děláme pro to vše co je v našich silách, aby jsme mohli bydlet ve větším.Bohužel blíží se konec roku a u nás je vše při starém. Věříme stále, že se to přeci musí někdy podařit a my budeme žít ve větším a více vyhovujícím bydlení a ještě když jenom nečekáme a děláme pro to vše. Tak kdy to vlastně podle karet může přijít a nebo nepříjde? Děkuji já - 15.3.1974 (Šárka)
Foto
Dobrý den, podle mých informací z karet jste se již stěhovat měli, resp. je zde nabídka a nejedná se o úplnou změnu, tedy stěhování. Máte tady výměnu bytu s někým rodinně blízkým člověkem. Vy se nevyjadřujete, možná jeho nabídku nevnímáte jako tu správnou, ale mě tady visí, objevuje se. Pokud se ptám, jestli zůstanete pořád ve starém, tak odpověď je ne, protože už nyní jste tam navíc. Už jste měli být jinde.
Dobrý den, chtěla bych ze zeptat, zda najdu toho pravého a kdy. Jsem již 4 roky rozvedená. Děkuji (Eva)
Foto
Dobrý den, ano, ale je čas. Důležité bude Vaše rozhodování se v denním životě. Měníte se a s ním i Vaše energetické vibrace. Nyní vnímáte muže nějak, a v roce příštím to bude malinko odlišné. Důvodem je Vaše přenastavení, hierarchie životních hodnot.
Dobrý den, paní Evo, necítím se v poslední době zdravotně dobře. Mám nějakou vážnou nemoc? Já, nar. 30.3.51 Děkuji za odpověď (Yva)
Foto
Dobrý den, žádná vážná nemoc zde není. Cítím střeva, zažívání, játra, tlak na prsou, točení hlavy a únava. Doporučuji změnit stravu...na chvíli...a uvidíte. Tělo se srovná. Nic vážného zde nevidím.
Mam dobrého právnika ktorý dôkaze to, že byt bude len môj a zároveň mi výhra další sud? (Irena)
Foto
Ano, právník je dobrý.
Dobrý den, otěhotním v roce 2017? Děkuji za odpověď (Lena)
Foto
Dobrý den, ano, ale hned ze začátku roku.
Dobrý den, budeme mít se současným partnerem spolu rodinu? Děkuji (Lenka)
Foto
Dobrý den, ne, bohužel.
budeme spolu ako rodina? (anna)
Foto
Ne, jsou zde překážky.
Dobrý den,oslavím Silvestra s milým,dělí nás 100km. Já 9.9.1957 on 29.19.1957 . Děkuji. Moravanka, (Moravanka)
Foto
Dobrý den, ano
Pani Evicko, najde uz brzy dcera partnera a bude mit deti? Diky (mama)
Foto
Dobrý den, vztah 2017, ano.
Dobry den, pani Evicko, snazime se o miminko. Podari se uz? Dekuji (Danca)
Foto
Dobrý den, vidím těhotenství 2017.
Hezký den Evi, mám vztah na dálku již rok. Budeme si souzeni? Je mi 54. Děkuji (Jenny)
Foto
Pěkný den, ano.
Dorý den, Evi, co já a láska? Vstoupí mi do života už ten správný chlap? Jana 2.5.84 (Jana)
Foto
Dobrý den, vstoupí hned po té, co si sama něco malinko směrem k sobě uvědomíte. Máte příliš vysoké nároky na sebe, ale i na partnera. Není to úplně adekvátní, tak jste jako zaseknutá mezi dvěma koly.
Dobrý den ,podaří se mi otěhotnět v příštím roce ?Děkuji Andrea 1.3 1989 (Andrea)
Foto
Dobrý den, ano, ale...otěhotníte až přestanete chtít. Snažte se svou mysl odvést od tohoto tématu, protože jinak si stavíte zeď a dušička k Vám nemůže. V příštím roce jsou tady věci k řešení, které Vás právě odvedou od tématu, budete je muset řešit a tím se stane, že otěhotníte. Dušička je už ve Vaší blízkosti, vnímám i pohlaví. Hodně štěstí.
Zdravím,kdy se mi zlepší finanční situace?Předem děkuji Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Dobrý den, do konce roku nečekané peníze, formou daru z rodiny, ze které pocházíte. V následujícím roce - podobné jako nyní. Větší zlepšení nevidím.
dobrý den paní Evo,čeká mě příští týden operace,které se obávám,ráda bych věděla jestli dopadne dobře díky moc (marcela)
Foto
Dobrý den, operace dopadne výtečně, stejně tak jako následná rekonvalescence.
Jak do vánoc s mím zdravím  (Mája)
Foto
Průdušky, zahleněné dutiny - oblast čela, může být bolest hlavy, pravá noha od kolene dolů.
Milá Evo, adventní čas mám ráda, ale letos se bojím "nelásky" mého muže, mám dobrý pocit nebo se mýlím a bude vše pěkné? děkuji  (Jarmila )
Foto
Dobrý den, to jsou Vaše předsudky, ale nezakládají se na pravdě.
Dobrý den Evi, jak dopadne náš vztah na dálku. On 50 já 54. Děkuji (Ella)
Foto
Dobrý den, nejspíš čerstvý vztah, protože jste oba dva více uzavření. Vztah bude procházet změnami, které povedou k většímu propojení mezi oběma partnery.
Paní Evičko, kukněte se, jestli se mi podaří najít nové zaměstnání a nového přítele na vážný vztah. Děkuji moc.  (Jituš, 56 let)
Foto
Dobrý den, zkuste změnit v sobě to, co chcete, protože toho není málo a tím chtěním tlačíte nové partnery pryč. Zkuste to jinak. Řekněte si, prosím a žádám, milé Universum, pošli mi do života takového muže, který mě bude mít rád takovou, jaká jasem. Děkuji. A otevřete se světu. Uvidíte, že brzy přijde. Práce - zatím nevidím žádný pohyb. Ptám se tedy proč, odpověď je, že Vy chcete jinou práci, lépe placenou, ale nevíte, co chcete dělat. Takže Universum neví, s čím a jak Vám má pomoci.
Dobrý den, usměje se na mě štěstí a potkám ještě letos či v roce nadcházejícím nového partnera pro společný život, já12.04.78. Děkuji a přeji krásné vánoce. (tazz)
Foto
Dobrý den, pokud se začnete dívat taky na sebe a ne jen na druhé, tak ano, potkáte muže svých snů. Cítím u Vás poškrábané srdíčko a Vy jste uzavřená a nikoho k sobě nechcete pustit. Pokud chcete muže do svého života, musíte na sobě zapracovat tak, aby muž k Vám mohl přijít.
Dobrý den, usměje se na mě štěstí a potkám ještě letos či v roce nadcházejícím nového partnera pro společný život, já12.04.78. Děkuji a přeji krásné vánoce. (tazzatelka)
Foto
Dobrý den, pokud se začnete dívat taky na sebe a ne jen na druhé, tak ano, potkáte muže svých snů. Cítím u Vás poškrábané srdíčko a Vy jste uzavřená a nikoho k sobě nechcete pustit. Pokud chcete muže do svého života, musíte na sobě zapracovat tak, aby muž k Vám mohl přijít.
Dobry den.Chci se zeptat na vztah syna.Drahomir 16.2.1994 a jeho pritelkyni je 19let.dekuji (Zdenka)
Foto
Dobrý den, pěkný vztah, ale určitě ne trvalý.
Krásný den pí. Evičko, mám na vás prosbu, chtěla jsem se zeptat , kdy se mi podaří prodat dům na Slovensku, budu vám moc vděčná za odpověď i za váš čas. Olinka (Olinka)
Foto
Dobrý den, je tady nějaký malý zádrhel, proč to nechce jít od Vás. Vy ten dům prodat chcete a vnitřně jste s ním ještě spojená. Doporučuji Vám sama v sobě si to vyříkat. Zkuste si večer sednout, zapalte si bílou svíčku a pouze mentálně si zkuste dát všechny věci pro a proti. Tady se jedná o Vaši duši a citové propojení s domem. Pokud to uděláte, uvolníte energie a dům se prodá velmi brzy.
Dobrý den paní Kalivodová, co mě čeká do konce roku ? Jsem trochu nejistá z financí, přišla jsem o práci. Děkuji Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, finance nic moc. Budete muset změnit určité věci ve svém životě, ale ne na dlouho. V lednu dostanete nabídku na práci a v únoru byste měla nastoupit.
Dobrý den, paní Evičko, najdu konečně příští rok novou lásku? Děkuji (Mája)
Foto
Dobrý den, ne.
Dobrý den paní Evo, jaký pro mne letos ten advent bude, mám se těšit? Hanka 23.5.1964 (Hanka)
Foto
Dobrý den, těšit se můžete, ale pokud si chcete trochu více užít tohoto času, více se dejte do klidu, více se usmívejte, buďte uvolněná a jděte. Karty ukazují, že děláte věci pouze, které musíte a nic. To je škoda. Vyjděte do ulice jen tak a buďte přítomná, užívejte si.
Dobrý den Evi,mám dát v práci výpověď a jít pomoct manželovi do jeho firmy? DÍKY.  (Iva)
Foto
Dobrý den, ano a čím dřív, tím lépe.
Krasny den pani Evicko.Je cas adventni a mela bych na Vas dotaz,zda se se mnou usmiri do vanoc muj syn.Petr 6.4.1976.ja 13.4.1951 dekuji Jana Kvasnickova (Jana)
Foto
Dobrý den, ano, usmíří. Miluje Vás a je narozen šestého, to jsou vztahy sem a tam, takže by to nevydržel. Určitě přijde.
Dobrý den, paní Evo, je možné, že advent a Vánoce strávím v náruči nějakého muže a nebude to jen v kruhu rodinném ? Moc děkuji a přeji pohodový zbytek konec roku. Tereza - 16.6.1993 (Tereza)
Foto
Dobrý den, budete s rodinou, ale ještě to bude jinak než předchozí Vánoce.
Dobrý den,paní Evičko. Další rok se blíží, a tak bych ráda věděla, zda se mi podaří v příštím roce poznat nějakého fajn muže a navázat nějaký vztah, partnerský či alespoň milenecký. Nemohu se stále nějak pohnout z místa. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Dobrý den, Helenko, nemám pro Vás dobré zprávy. Pokud pojedete podle stávajícího nastavení, nevidím tady trvalejší vztah, jen takové letmé. Proč se to děje? Hodně se podceňujete, nevěříte si jako žena, že má co dát svému partnerovi. To je škoda, protože to je důvod toho, proč k Vám nikdo nejde. Máte ve svém aurickém poli napsáno a vyzařujete, že chcete muže do svého života, ale...a tady je ta nedůvěra k sobě sama. Začněte pracovat sama na sobě, věnujte se sobě více, více si věřte. Držím pěsti!
Dobrý den, chci změnit práci, v lednu jdu na psychotesty, podaří se mi získat práci? Alena 3.11.1977 6:33h (horalka )
Foto
Dobrý den, ano, ano.
Paní Evo, kdy mi přijde do života nějaký nový a fajn přítel a podaří se mi v brzo změnit práci za jinou, lépe placenou? (Jitka, 56 let)
Foto
Dobrý den, zkuste změnit v sobě to, co chcete, protože toho není málo a tím chtěním tlačíte nové partnery pryč. Zkuste to jinak. Řekněte si, prosím a žádám, milé Universum, pošli mi do života takového muže, který mě bude mít rád takovou, jaká jasem. Děkuji. A otevřete se světu. Uvidíte, že brzy přijde. Práce - zatím nevidím žádný pohyb. Ptám se tedy proč, odpověď je, že Vy chcete jinou práci, lépe placenou, ale nevíte, co chcete dělat. Takže Universum neví, s čím a jak Vám má pomoci.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Radko, no, nic moc. Ptám se jinak. Co můžete udělat proto, aby k Vám přišla životní láska, muž, který Vám bude oporou ve všem, bude stát při Vás. Odpověď je, že si sama kolem sebe vytváříte kruh, zeď a na ní máte napsáno, že nechcete...a tady je napsáno vše v negacích. Zkuste to změnit. Přemýšlejte o tom, co chcete, ne co nechcete. Poté se Vaše energetické pole změní a muži začnou přicházet. V kartách to je velmi blízko, takže teď jede jen o Vás a Vaše rozhodnutí. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Barbora - ano, ale později, ne teď. Bude to její rozhodnutí, nikdo ji nevyhodí, ona sama odejde. No, to je právě v tom zaměstnání ten ženatý muž je tam a ona po ukončení vztahu odejde i z práce. Je to už na spadnutí, ten rozchod, ale oni oba dva to pořád natahují, prodlužují. Nový vztah k ní přichází v červenci tohoto roku, kdy ho pozná, poté spolu začnou mít bližší vztah. Vnoučat se dočkáte cca do 3-4 let. Robert - oni jsou spolu, ale vedle sebe. Ten vztah se brzy rozpadne - cca 2017 - březen. Práce - ano, ale jinak, spíš více splátek, ale zaplatí jen to nebude najednou. Dlužníci - ano, postupně, ne najednou. Práce - přichází změna spojená se vztahem - březen najíždí finance, uvolňují se energie a vše se začne hýbat k jeho prospěchu, do teď to tak nebylo. Zdraví - únava, tlak a tíha. Cítím hlavu. Měl by více odpočívat.Břicho - bolesti, zažívání.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, ptám se, co se nyní děje s Vašim synem - prochází niterní změnu své osobnosti. Uvědomuje si více věci, které chce a které nechce ve svém životě. Když se ptám, jestli se máte nějak znepokojovat nebo se něco udělat k jeho pomoci, odpověď je, že si uvědomuje více věcí, které dělal a chce nové. Situace můžou být stejné, on má na situace jiný pohled. Va vysněnou školu se nedostane. Přítelkyně - mění se on a jeho přístup k životu, tím i pohled na ženy celkově. Zdraví - cítím trochu více průdušky a má spánkový deficit. Opět se ptám, zda si máte dělat starosti, není potřeba, vše jde k jeho změně k lepšímu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, do konce roku 2016, ač se to může zdát být zvláštní, máte před sebou radikální změnu, svůj postoj k ženám, pohled či náhled. To způsobí, že ve Vašem aurickém poli začnou probíhat energetické změny a žena - ta pravá - pro život k Vám přichází. Poznáte ji ve společenství více lidí. Váš vjem se bude lišit od těch předchozích. Jste v klidu, otevřený a pouštíte ženu k sobě. Jedná se o dlouhodobý vztah. Hodně štěstí.