Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vraťte romantiku do vztahu! Panny, nebuďte praktické! Raci, vyznávejte lásku!

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    30. září 2016 ● 06:00

    Máte pocit, že se váš vztah tak trochu ošoupal a chtělo by to nějaké oživení? Ať už jste šťastně zadaní nebo naopak o svůj vztah tvrdě bojujete, láska znamená mimo jiné schopnost nalézt způsoby, jak posílit romantiku. Inspirujte se radami podle čtyř živlů zvěrokruhu.

  • 1.

    Oheň (Beran, Lev a Střelec)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jako ohnivé znamení byste s tím novým zažehnutím romantiky neměli mít takový problém. Stačí, když začnete více myslet na své partnery. Třeba tím, že začnete dělat něco, co baví je. Milujete osobu, která ráda běhá, ale vy to nesnášíte? Zkuste svému miláčkovi navrhnout, že spolu začnete aspoň chodit na procházky nebo si zajezdíte na kolečkových bruslích. Hlavní je, když si budete hrát spolu a budete spolu trávit čas. Ukažte partnerovi, že vám záleží na tom, co dělá a co ho baví. Jděte s ním a změřte mu aspoň čas. Možná budete muset na chvíli opustit zónu pohodlí, ale obnova lásky za to stojí.

  • 2.

    Země (Býk, Panna a Kozoroh)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Zemskému znamení je vlastní praktičnost, která vám v životě sice pomáhá v tom, abyste dosáhli úspěchu v zaměstnání a budovali kariéru, ovšem v lásce to tak moc neplatí. Zvláště když máte za partnera vzdušné nebo ohnivé znamení. Jistě je sympatické darovat své partnerce pod stromeček vysavač nebo dát partnerovi holicí strojek, ale to romantikou nezavání. Ukažte, že svého partnera milujete, a to tak, že překonáte sami sebe. Naplánujte třeba odpolední masáž v lázních, romantickou večeři v jeho oblíbené restauraci. Uvolněnost, oživení – to je luxusní způsob, jak dodat do vztahu romantiku.

  • 3.

    Vzduch (Blíženci, Váhy a Vodnář)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Lidé narození ve vzdušném znamení nemají problém s disciplínou, jejich nadřízení jim nikdy nemusí připomínat, do kdy mají co udělat, nikdy nejsou v prodlení s placením účtů. Ale romantika? To moc nejde. Použijte svoje vlastnosti, jako je disciplína, jak obnovit ve vztahu romantiku a jak znova zapálit jiskru. Připravte na 20. hodinu večeři při svíčkách, uvařte oblíbené jídlo, postavte na stůl šampaňské, čokoládu a jahody. Však ono to nakonec půjde.

  • 4.

    Voda (Rak, Štír a Ryby)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vy se rádi ponoříte do vztahu, a někdy až tak moc, že je to pro vás hra, která ale může skončit. Naplánujte zvláštní den jen pro vás a vašeho partnera, udělejte si piknik v parku nebo večer na zahradě. Přemýšlejte o všech místech a trhlinkách, které se ve vašem vztahu objevily, a zkuste je zalepit vyznáním lásky.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz