Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kdy se narodila vaše láska? Víme, jak se do vás zaručeně zamiluje!

/
  • Chcete získat srdce své lásky? Zeptejte se hvězd, jak na to
    Chcete získat srdce své lásky? Zeptejte se hvězd, jak na to (shutterstock.com)
    7. listopadu 2015 ● 06:00

    Měli jste pár rande, ale pořád netušíte, jestli je to to pravé? Zjistěte, kdy se váš protějšek narodil, a zkuste na to jít od lesa. Na každé znamení totiž platí trošku něco jiného. Nechte hvězdy, ať vaší lásce trochu pomohou.

  • 1.

    Beran

     

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Rozhodně nepočítejte s tím, že jakéhokoliv jedince ve znamení Berana sbalíte na dlouhé romantické řečičky, psaní básní a pomalé namlouvání s hlubokým hleděním do očí. Berani mají rádi akci v životě i v lásce. Jakmile se začnou nudit a věci nejdou tak rychle, jak by si představovali, odsunou vás na druhou kolej a začnou hledat vzrušení jinde. Přestože mají Berani obrovské ego, jsou současně velmi zranitelní a nejistí. Ukažte, že na ně žárlíte, že jsou jediní, kdo vás zajímá, že jim věnujete plnou pozornost, když s vámi mluví. Chvíli je ignorujte a jste ze hry venku. Projevte svůj zájem a klidně to trochu přehánějte, Berani se dokážou bez problémů zamilovat do toho, jak je vidíte vy. Jen nebuďte příliš oddaní. Najděte dokonalou rovnováhu mezi zbožňováním a nadvládou a každý Beran vám padne přímo do náruče.

  • 2.

    Býk

     

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Jestli pro nějaké znamení platí přísloví, že láska prochází žaludkem, pak je to jednoznačně pro Býka. Neumíte vařit? Naučte se to! Nebo mějte dostatek trpělivosti s hledáním dobrých restaurací, které byste společně mohli objevovat. Býk je požitkář. Miluje své pohodlí, své jídlo a své rituály. Hledáte-li neustálé vzrušení a změny, raději se poohlídněte po někom ve znamení Blíženců nebo Střelce. S Býkem vás čeká klidná jistota, která z něj přímo vyzařuje. Nechtějte po něm velká gesta ani žárlivé scény a hlavně je sami nedělejte. Jestli něčím Býka spolehlivě odradíte, pak jsou to výčitky a hádky. Nastupte do jeho pomalého vlaku a nechte se v klidu vézt malebnou krajinou a buďte šťastní, že je vedle vás někdo, o koho se můžete ve všech případech opřít.

  • 3.

    Blíženci

     

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Můžete být přitažliví, romantičtí a skvěle vypadat, to  jediné, co ale bude vašeho Blížence zajímat, je, jestli se s vámi nebude nudit. Pokud u Býka prochází láska žaludkem, pak k Blíženci vede cesta jedině přes mozek. Musí si s vámi mít o čem povídat, musíte ho umět rozesmát, zkrátka musí se s vámi bavit, jinak nemáte šanci. Nikdy nevykládejte všechny své karty na stůl hned. Blíženec musí mít pocit, že je ve vás stále co objevovat. Na druhou stranu ovšem počítejte s tím, že on před vámi žádné tajemství mít nebude. Ne že by vám na sebe všechno hned prozradil, ale s postupem času se budete setkávat s jeho přáteli, z nichž se najednou vyklube až nepříjemně velké procento bývalých partnerů nebo milenců. Nežárlete, zničilo by vás to. Stejně tak se smiřte s tím, že s Blížencem nebudete nikdy vědět, co vlastně opravdu chce – neví to ani on sám. Každopádně dokud budete mít tendenci to neúnavně zjišťovat, ochotně vám nabídne své srdce.

  • 4.

    Rak

     

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Z počátku podlehnete pocitu, že s Rakem je to neuvěřitelně snadné. Stačí pár lichotek a romantických gest a leží vám u nohou. Ve skutečnosti jsou ale romantičtí, náladoví Raci mnohem rafinovanější, než byste do nich na první pohled řekli. Zdá se vám, že si potrpí na klasické randění a přání na dobrou noc? Pak si buďte jistí, že jste pod jejich pečlivým drobnohledem. Rak se tváří, že v podstatě nic nechce a nepotřebuje jen proto, aby viděl, jak zareagujete. V momentě, kdy se ho budete snažit někam manipulovat, emotivní Rak sbírá informace, aby věděl, jak manipulovat s vámi. Nehrajte s ním žádné hry, naprosto odzbrojit ho totiž dokáže jen vaše upřímnost a srdce na dlani. Nemusíte se bát, že se vám vysměje – jestli po něčem Rak opravdu touží, pak jsou to vaše emoce, ať už jsou jakékoliv.

  • 5.

    Lev

     

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Zamilovali jste se do Lva? Pak nezbývá, než vám gratulovat. Jestli je totiž opravdu snadné si získat něčí srdce, pak je to srdce Lva. Sice se nedá zaručit, jak dlouho si ho budete moci užívat, ale pokud to s ním myslíte vážně, dokážete tuto šelmu proměnit ve spokojeně předoucí koťátko velmi rychle. Většina jedinců v tomto znamení je přesvědčena, že byli v minulém životě králem nebo královnou. Chovejte se k nim přesně tak a máte vyhráno. Hýčkejte je, zbožňujte a líbejte zem, po které váš Lev chodí, ale současně buďte něčím zajímaví. Lev má kolem sebe zpravidla hlouček obdivovatelů, takže je potřeba, aby si vás v tom davu všiml. Nezapomeňte, že král ani královna se nikdy nespokojí s ničím obyčejným.

  • 6.

    Panna

     

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Mnohem víc než to, jak vypadáte a jakou částku máte na svém bankovním účtu, bude vaši Pannu zajímat, jak jste na tom. Jste morální, zásadoví a máte zdravé návyky? Pak o vás jedinci ve znamení Panny začnou jevit nebývalý zájem. Pokud jste vždy pečlivě upravení a po příchodu z venku si jdete ihned umýt ruce, slyší puntičkářská Panna v duchu svatební zvony. Zásadovost a pečlivost je to, čím žije a co bude vyžadovat i od svého partnera. Nezahanbujte ji a nereagujte zvýšením hlasu nebo hádkou, pokud vás začne kritizovat. Panna se vás nesnaží naštvat, jen poukazuje na chyby, které vás dělají nedokonalým. Budiž vám útěchou, že jen co si získáte místo v životě Panny, předvede vám v posteli takovou vášeň, že už nikdy nebudete chtít jinak.

  • 7.

    Váhy

     

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Bude vám stačit zhruba 15 minut konverzace s Váhou, abyste si všimli, že pro toto znamení není rozhodování se zrovna snadnou činností. Nepropadejte panice, od jedinců narozených v tomto znamení se rozhodně nejedná o taktiku, jak otestovat, zdali máte dostatek trpělivosti. Na druhou stranu, pokud máte v plánu strávit život po boku Váhy, budete ji potřebovat. A ne zrovna malé množství. Když už se Váha konečně rozhodne, nikdy v tom není ani kousek sobeckosti. Nedělá to, co je nejlepší pro ni, ale vždy to, co je nejlepší pro její milované. Chcete si opravdu získat její srdce? Vezměte na sebe část úlohy v jejím rozhodování, ale nebuďte při tom příliš panovační a máte poměrně velkou šanci, že vám podlehne.

  • 8.

    Štír

     

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Pokud zjistíte, že se vaše láska narodila ve znamení Štíra, okamžitě zapomeňte na všechno, co by vám mohlo připadat romantické. Jakmile jde o flirtování, jsou jedinci narození v tomto znamení jiní, než co jste kdy zažili. Velmi jiní. Večeře při svíčkách? Raději ne. Srdce a květiny? Zkuste to znovu! Štír chce hrát hry. Chce intriky, tajemství a ze všeho nejvíc lehký nádech nebezpečí. Naznačte mu to všechno a jako třešničku na dortu přidejte informaci, že by je mohl čekat sex. V ten okamžik máte jeho plnou pozornost. Viděli jste alespoň jednu bondovku? Váš Štír je naprosto přesvědčen, že právě on by byl dokonalým agentem 007, i když je to žena. Dopřejte mu tu iluzi a máte ho v hrsti.

  • 9.

    Střelec

     

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Ať budete do Střelce zamilovaní sebevíc, nikdy to nedávejte najevo. Tedy v případě, že ho nechcete vyděsit. Jakmile totiž začnete o lásce, partnerství a závazku, to poslední, co ze svého Střelce uvidíte, budou jeho vzdalující se záda. Láska je pro ně závazek, a jestli něco Střelec opravdu nechce, pak je to mít pocit, že něco musí. Od partnerství očekává především zábavu a potěšení, proto je i po desíti letech, co s vámi sdílí domácnost nebo dokonce potomky, schopen o vašem vztahu mluvit jako o randění. To, co ho dostane, je, když budete zábavní, když se s vámi nikdy nebude nudit, když s ním dokážete i po letech flirtovat, a když mu dáte dostatek svobody. Žárlíte? Pak se to rychle odnaučte. Dělejte si, co chcete, ale nezkoušejte Střelce vlastnit, jedině tehdy bude opravdu jen váš.

  • 10.

    Kozoroh

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Máte peníze, postavení, slávu nebo úspěch? Pak se rozhlédněte kolem. Pár Kozorohů do vás totiž už jistě zamilovaných je. Žádné jiné znamení neuvažuje tak pragmaticky a racionálně. Není v tom vypočítavost, Kozoroh vás nemiluje pro peníze samotné. Miluje vás pro vaši silnou osobnost, která vám umožnila něčeho dosáhnout. Nemáte ani jedno z vyjmenovaných? Musíte o to alespoň usilovat. Kozoroh, ačkoliv zpravidla sám kariérista není, zbožňuje cílevědomé a silné jedince. Přitahují ho jako pouliční lampa můru. Ovšem pozor, nepočítejte s tím, že se spokojí s pouhými sliby a iluzí. Toto znamení uvažuje racionálně a rohlíkem ho neopijete. Pokud je Lvy snadné ulovit, pak u Kozorohů je to přesně naopak. Nezbývá, než vám popřát hodně štěstí a taktiky. Budete potřebovat obojí stejnou měrou.

  • 11.

    Vodnář

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Hledáte univerzální návod, jak se Vodnáři vetřít do přízně? Budete zklamaní. Toto znamení je totiž nadšené ze všeho a z ničeho. Každý člověk ho dokáže zaujmout a on s ním ochotně stráví celé hodiny povídáním si o jeho zájmech. Málokdo ho ale dokáže zaujmout natolik, aby mu byl ochoten svěřit ty své. Občas budete mít pocit, že mluvíte s robotem. Reaguje na vás bez emocí a je věcný? Nepropadejte panice, že ho nezajímáte, je to právě naopak. Vodnář dokáže být kamarád s každým, pokud se do vás vkrádá pocit, že jste mu lhostejní, paradoxně tak vyjadřuje zájem. Nikdy na něj netlačte. Nikdy! Závazku se sice nebojí tolik jako střelec, ale rozhodně se do něj nenechá vmanipulovat. Pokud po něm něco chcete, nechte ho, ať si na to přijde sám. Pokud totiž budete zarputile říkat černá, on zcela jistě neuvidí nic jiného než bílou.

  • 12.

    Ryby

     

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se snažíte získat si srdce Ryby, měli byste mít načtenou pěknou řádku milostných románů a hojně z nich čerpat. Stejně tak by se vám hodilo mít nějakou znalost psychologie. Magisterský titul by mohl být dostačující. Předem se připravte na to, že budete neustále čelit zkouškám, jak silná je vaše láska. Ale co je pár obětování se, bezesných nocí, situací, které nemůžete vyhrát, a nejistoty, jestli vám to za to opravdu stojí, proti upřímné lásce vaší křehké Ryby? Připadá vám, že to nemají v hlavě v pořádku? No, možná na tom maličko něco bude, ale pokud se nezaleknete, máte vlastně vyhráno. Ryba si v sobě od narození nese konflikt a vlastně sama neví, co opravdu chce. Nesnažte se to vyřešit za ni, pravděpodobně bude navěky chtít obojí. Přesvědčte ji, že jste to právě vy, a bude navěky chtít vás. Možná to nebude jednoduché, ale ona vám to bohatě vynahradí.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz